Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den holky, mám na vás takový dotaz a budu moc ráda za vaše zpětné názory ![]()
Můj manžel měl přítelkyni
Příspěvek upraven 18.11.19 v 13:58
A neni to spis vec tech rodicu? Treba ji maji nedejboze radi a kontakt s ni jim nevadi…
Chudak pes. Proc ho nemuze mit u sebe? Bud at si ho vezme nebo at zustane u rodicu.
No je to drsny, ale myslim, ze tak do 2 let mate po problemu…
A proč jí toho psa prostě nenechali? Do toho asi mají teď co mluvit rodiče. POkud oni ho nechtějí, tak jí ho prostě dáte a nazdar.
Asi moc nepochopím chlapa, co na tohle přistoupil…
Příspěvek upraven 01.09.17 v 16:51
Je to jejich věc, oni si ho k sobě vzali a nejspíše se domluvili, že ho může chodit navštěvovat ![]()
@nikol2792 Upřímně řečeno, tobě není lautr nic do toho, jak se ohledně psa dohodnou manželovo rodiče a jeho ex.
@nikol2792 Pokud jste nechali pejska u rodičů a rodiče jí ho stále předávají, tak s tím asi neuděláš nic ![]()
@nikol2792 píše:
Dobrý den holky, mám na vás takový dotaz a budu moc ráda za vaše zpětné názory
Můj manžel měl přítelkyni se kterou si pořídili malého psa (civavu) je to 8 let zpět, pak se po 1,5 letech rozešli-psa si střídali takže pořád v kontaktumě to dost štvalo..takže jsem Vyloučila možnost že bude manžel předávat-pelech, granule konzervu kartáček na zuby a pastu (ano, i to
![]()
) týden co týden, není to prostě dítě, aby mělo střídavou peci, takže si ho nechali doma jeho rodiče, kam ona stále dochází stále jim volá (
)a to mě opravdu moc vadí, je to moje rodina, měli jsme svatbu už před dvěma lety a nyní čekáme miminko, kolikrát jsme na navsteve a rodiče prohlasi,,volala mi ****že se za chvilku staví privest pejska,,
co na to holky řekněte? vím pejsek za nic nemůže ale už jsme ji i psali několikrát aby si ho buďto nechala u sebe nebo u rodičů ale že si ne přejeme 6 let po jejich rozchodu aby jsme se střídali ce dverich..ona ignoruje..zrovna dnes si ho tam zase vyzvedla (je jí přes 30,bez dětí, bez chlapa) co s ní? Co s tím?
Jestli má toho psa u rodičů, a jim to vadí, pak by jí to měli říci předně oni. Nejde o toho psa, ale už s ohledem na tebe by to měli nějak řešit. Případně bych si vymínila, že mi dají vždy předem vědět, kdy tam bude ona, a jezdila bych tam mimo tu dobu.
@nikol2792, jak už psala @Šarlota4, dočkej času… ![]()
Já bych asi byla ráda, že rodina kterou jsem vyvdala je v pohodě a rozchodem pro ni nejsem mrtvá… Ono se to hodí, když prarodiče a chlap fungují i po případném rozvodu…
vždyť o nic nejde, nebo se snaží muže odloudit?
@nikol2792 ježiš to je úlet, to by mi vadilo, ať si ho už nechá ona…6let po rozchodu, střídavá péče o psa ![]()
Ale že to neni trapný té bývalé když už máte vy dítě a jste svoji, jaki chápu že si třeba navzajem rozuměji ale jeho rodiče, by také měli brát ohled na tebe.
@nikol2792 zkus začít u svého sebevědomí. Pokud se nerozešli kvůli něčemu naprosto příšernému, ale prostě normálně ukončili vztah, tak moc nechápu, proč potřeba vyšilovat kvůli tomu, že je s ex v kontaktu. Vybral si tebe, vzal si tě, čekáte spolu dítě… podle mě to opravdu moc hrotíš.
Psa máme taky ve střídavé péči (byť ne s ex), kamarádka se o své dva psy střídá s bývalým taky už bůh ví kolik let. Oni si vzali zvíře, mají za něj zodpovědnost, tak ať se starají. Tím spíš když jste pejska nechali rodičům a střídají se o něj oni. Ano, je to tvoje rodina, ale ona do ní evidentně kdysi patřila taky. Opravdu nechápu, proč je potřeba kvůli tomu tak vyšilovat a hysterčit, tím spíš když spolu byli opravdu dávno.
@nikol2792 a proč se diskuze jmenuje pes vs dítě když ve skutečnosti je to ty vs manželova ex ![]()
Mělo by se to jmenovat „zarlim na manželovu ex a chci aby ji všichni odstrihli“