Pes vs dítě ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
1.9.17 18:43

@nikol2792
Hele a co to zkusit obráceně? Říct ji ze si toho psa necháte vy a natrvalo… Jestli je ten pes pojitko s více jejima expartnerama tak možná aspoň toho tvyho nechá na pokoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 18:52

Díky, právě že tolik let…to prostě nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 18:56

My máme doma většího pejska který se s tím jejím nesnese, nás je moc hodny ale tu civavu nenechala ani socializovat protože ji brala jako své dítě a nesměl na ni nikdo sahat ani ostatní pejsci k ní chodit takže celou dobu jen vrčí na toho našeho z náruče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
1.9.17 18:59

@nikol2792 Aha, takže oni se o něj s tvým manželem starali 1,5 roku a pak si psa střídali, ale ona může za to, že pes není socializovaný :mrgreen: jojo prostě žárlivá next…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
1.9.17 19:07
@nikol2792 píše:
My máme doma většího pejska který se s tím jejím nesnese, nás je moc hodny ale tu civavu nenechala ani socializovat protože ji brala jako své dítě a nesměl na ni nikdo sahat ani ostatní pejsci k ní chodit takže celou dobu jen vrčí na toho našeho z náruče

Snad ona a tvůj muž jí nenechali socializovat, ne? Bože, že ti to není trapné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
1.9.17 19:08
@j.a.n.i1 píše:
@nikol2792 Aha, takže oni se o něj s tvým manželem starali 1,5 roku a pak si psa střídali, ale ona může za to, že pes není socializovaný :mrgreen: jojo prostě žárlivá next…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 19:09

Ona to zakazovala tak co měl dělat manžel? prostě si neprala aby ho někdo hladil a aby chodil k ostatním psům, proto se bojí
Co pořád na tom vidíte? Co pořád narazíte? Vy to asi dobře nechápete si myslím ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
1.9.17 19:16

Tak já jsem ještě před rokem řešila něco podobného.
S bývalým jsme si pořídili dva psy. Po rozchodu jsme dlouho měli střídavou péči, ale bylo to náročné, protože jsem bydlela u našich v bytě 3+1 a rodiče měli také svého psa. Takže jeden týden jsme vždy měli 3 psy, což byl docela mazec…potom bývalý jel na půl roku do zahraničí, tak jsem se o oba starala já. Po tom, co se vrátil, je měl nějaký delší časový úsek zase on, hlavně z toho důvodu, že jsem se odstěhovala do pronájmu, kde jsme je bohužel nemohli mít (ani jednoho :( ), tak jsem si je brala aspoň na víkendy k rodičům na chalupu. No, byl to hrozný blázinec. V podstatě člověk neměl žádný pravidelný režim, každý týden se musel přizpůsobovat na míru potřeb toho druhého, kdo zrovna mohl/nemohl mít psy. :roll: a co teprve chudáci psi, kteří nevěděli, kde je jejich domov, kdo je jejich pán atd.
No, nakonec jsme se loni v červnu přestěhovali do vlastního a bývalý hned navrhl, že najedeme zase pravidelnou střídavou péči po týdnu, což jsem razantně zamítla. Celkově se mi tenhle princip nelíbil, tak jsem řekla, že se psi rozdělí a nakonec se tak stalo. On samozřejmě hrozně protestoval, jak bez sebe navzájem nemůžou žít. Ve finále je to v pohodě. Je to jen o tom udělat ten razantní krok a utnout to jednou pro vždy. Jinak se v tom člověk motá donekonečna.
Mému manželovi to také vadilo, že jsme v podstatě byli závislí na bývalém. Mně by to také vadilo…takže tě chápu a na tvém místě bych to řešila přímo s rodičema tvého manžela nebo ho požádala, zda by to s nimi mohl nějak vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
1.9.17 19:18
@nikol2792 píše:
Ona to zakazovala tak co měl dělat manžel? prostě si neprala aby ho někdo hladil a aby chodil k ostatním psům, proto se bojí
Co pořád na tom vidíte? Co pořád narazíte? Vy to asi dobře nechápete si myslím ????

No manžel se ní měl dohodnou, co jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
1.9.17 19:19

@nikol2792 on je nesamostatné malé dítě, že se není schopen se rozhodnout podle sebe? A on se o toho psa nestaral, nevenčil, necvičil ho nebo co se nám tím snažíš říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
1.9.17 19:24
@Nimie píše:
@nikol2792 on je nesamostatné malé dítě, že se není schopen se rozhodnout podle sebe? A on se o toho psa nestaral, nevenčil, necvičil ho nebo co se nám tím snažíš říct?

Asi že je to natolik zodpovědný člověk, co si pořídí psa, a pak se o něj nestará :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
1.9.17 19:52

Ja jenom abych si udelala jasno. Takze vyvoj je pribehu je:

1. „Joo, ja ti dam vidat se kazdy tyden pri predavani psa s ex. Zadne takove, bez psa budes.“
2. „Mne vubec nevadi, ze u rodicu potkavam jeho ex. Vzdyt ja to myslim dobre, aby mel chudak pes jeden domov.“
3. „Ja bych si toho psa strasne rada vzala, ale cirou nahodou mame doma psa, ktereho ten puvodni pes nesnese.“

Co bude dal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.9.17 19:58

Hm, tak v prvním příspěvku je bývalá bez chlapa a na druhé stránce už psa venčí matka nynějšího přítele. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
1.9.17 20:02

@Afrikana 4. „Ten pes je naprosto nevychovaný, zanedbaný a vůbec v příšerném stavu. Může za to ale ex, protože to byla dominantní manipulátorka a můj muž je neschopné malé dítě, na psa od začátku kašlal, takže to už je ztracený případ.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.9.17 20:03
@Nimie píše:
@Afrikana 4. „Ten pes je naprosto nevychovaný, zanedbaný a vůbec v příšerném stavu. Může za to ale ex, protože to byla dominantní manipulátorka a můj muž je neschopné malé dítě, na psa od začátku kašlal, takže to už je ztracený případ.“ :mrgreen:

Ono je to jedno, jestli pes nebo dítě, exky jsou prostě hrozný v každým případě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný