Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PetraJ píše:
Hm, tak v prvním příspěvku je bývalá bez chlapa a na druhé stránce už psa venčí matka nynějšího přítele.
@PetraJ píše:
Ono je to jedno, jestli pes nebo dítě, exky jsou prostě hrozný v každým případě.
Fakt by se sebou měla něco dělat, když už i na anonymním foru má potřebu předvádět tohle. To musí mít to sebevědomí fakt pod bodem mrazu…
@PetraJ píše:
Hm, tak v prvním příspěvku je bývalá bez chlapa a na druhé stránce už psa venčí matka nynějšího přítele.
@PetraJ píše:
Tak musí nějak zdůvodnit, proč si myslí, že ex je úplně marná ![]()
@nikol2792 píše:
Dobrý den holky, mám na vás takový dotaz a budu moc ráda za vaše zpětné názory
Můj manžel měl přítelkyni se kterou si pořídili malého psa (civavu) je to 8 let zpět, pak se po 1,5 letech rozešli-psa si střídali takže pořád v kontaktumě to dost štvalo..takže jsem Vyloučila možnost že bude manžel předávat-pelech, granule konzervu kartáček na zuby a pastu (ano, i to
![]()
) týden co týden, není to prostě dítě, aby mělo střídavou peci, takže si ho nechali doma jeho rodiče, kam ona stále dochází stále jim volá (
)a to mě opravdu moc vadí, je to moje rodina, měli jsme svatbu už před dvěma lety a nyní čekáme miminko, kolikrát jsme na navsteve a rodiče prohlasi,,volala mi ****že se za chvilku staví privest pejska,,
co na to holky řekněte? vím pejsek za nic nemůže ale už jsme ji i psali několikrát aby si ho buďto nechala u sebe nebo u rodičů ale že si ne přejeme 6 let po jejich rozchodu aby jsme se střídali ce dverich..ona ignoruje..zrovna dnes si ho tam zase vyzvedla (je jí přes 30,bez dětí, bez chlapa) co s ní? Co s tím?
asi nic, kdyz to rodicum nevadi… a manzelovi pejsek nechybi?