Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@radkka píše:
Můj manžel jezdil k rodičům svém ex za psem dokud neumřel, staral se o něj x let, měl ho rád (jemu ho nechtěla nechat, tak šel k jejím rodičům)Rodiče manžela jsou také v kontaktu s jeho bývalou, když přijede do ČR, navštíví je, nevidím problém. Já pracuji u svého ex a vedle druhého bydlíme. Manžel je naštěstí sebejistý, takže s tím nemá problém. Začni se sebou něco dělat, je to ubohé, nic ti do toho není.
Tak kdyby byly místo psa děti tak by taky byli všichni v kontaktu a to o hodně let déle a poměrně častěji a ještě by ti furt čumět do soukromí a bohužel i peněženky. Mě by to taky hodně vadilo, ale co. Naštěstí jde jen o psa. Tak vydrž. Navíc si stejně vzal a čeká rodinu s tebou a né s ní. A jestli to co předvádí je jen pokus o to mu zůstat v životě tak jí to užírání dopřej. Jak říkám buď ráda, že jde o psa a ne o dítě, to by se ti líbilo všechno mnohem míň, to mi věř.
@Saatine píše:
No a furt přemýšlím, jak se to vlastně dotýká tebe? Když ho nedává k vam. Ona komunikuje s tvým mužem?
Rodiče manžela mají právo se stýkat pouze a jenom s ní ![]()
@radkka píše:
Malý město no![]()
Mě to moc nepřekvapuje, my se běžně scházíme na různé akce ve víc lidech a mezi nima je taky ex. Nějak netuším, proč je potřeba kvůli tomu hysterčit, i když se nic neděje.
@nikol2792 tak se asi tak dohodli, no za pár let bude vyřešeno. To je vždy problém, možná při rozchodu se měli domluvit kdo bude mít psa a byl by klid. Bud ráda že chlap neplatí alimenty
![]()
Mame to tak s ex taky, ale v rozumnejch mezich - vezme si cubu k sobe pokud ja potrebuju nekam pres noc, nebo pokud ma dovolenou a chce podniknout nejakej vylet. Celkem tak petkrat do roka na vikend, vic ne. Uz jsem se taky setkala s tim, ze jeho pritelkyne na psa zarlila, pricina byla spis v tom, ze se vidame, ale v mezich slusnosti a pratelstvi. Takhle casty stridani psa jako mate vy fakt nechapu, predevsim mi je lito toho psa, musi bejt radne zmatenej. Vidim to u myho psa, jak se tesi domu a kdyz si pro ni prijdu, uz se ode mne nehne.
edit - necetla jsem diskuzi, z nekolika prispevku jsem vydedukovala, ze pes je teda u jeho rodicu. Jakej je problem? ![]()
Příspěvek upraven 01.09.17 v 17:52
@Nimie píše:
Mě to moc nepřekvapuje, my se běžně scházíme na různé akce ve víc lidech a mezi nima je taky ex. Nějak netuším, proč je potřeba kvůli tomu hysterčit, i když se nic neděje.
Já ani nevim, jak bychom to měli jako dělat, to bychom se museli odstěhovat a odstřihnout všechny přátele. Já jsem dokonce s jednou manželovou ex dobrá kamarádka, je to fakt super baba, manžel má holt vkus ![]()
@radkka píše:
Můj manžel jezdil k rodičům svém ex za psem dokud neumřel, staral se o něj x let, měl ho rád (jemu ho nechtěla nechat, tak šel k jejím rodičům)Rodiče manžela jsou také v kontaktu s jeho bývalou, když přijede do ČR, navštíví je, nevidím problém. Já pracuji u svého ex a vedle druhého bydlíme. Manžel je naštěstí sebejistý, takže s tím nemá problém. Začni se sebou něco dělat, je to ubohé, nic ti do toho není.
Sestra měla na svatbě oba své ex
Švagrovi to bylo fuk ![]()
@radkka píše:
Já ani nevim, jak bychom to měli jako dělat, to bychom se museli odstěhovat a odstřihnout všechny přátele. Já jsem dokonce s jednou manželovou ex dobrá kamarádka, je to fakt super baba, manžel má holt vkus
Díky vám všem za rady, chtěla jsem vědět názory dalších lidí, nic s tím dělat nebudu, ať se pejsek dává třeba do 5ti rodin chudak
Kazdy týden se stavovat střídat pejska není moc k pochopení, já bych to ještě i pochopila kdyby to bylo jednou do měsíce na delší čas ale takhle je to komedie
@Wani píše:
Sestra měla na svatbě oba své exŠvagrovi to bylo fuk
My tam také měli expartnery ![]()
@nikol2792
Nemyslim si, ze je to v poradku to, co pises o hlidani psa kdekym moznym. Ale jak znam sebe, neresila bych to na miminu a psa bych si vzala domu. Ono by se tim vse vyresilo. Ja jsem v tomhle hrozna, srdce by se mi mad tim zviretem rozskocilo..
Příspěvek upraven 01.09.17 v 18:11