Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chybí nám tu nick @Chelsinka s logem myši, prosím vraťte nám ji…
![]()
Příspěvek upraven 26.11.21 v 09:05
Musíš to adresovat @admin - a je to @chelsinka1988 ![]()
jinak naprostý souhlas, nechápu její blokaci
![]()
@stinga píše:
Musíš to adresovat @admin - a je to @chelsinka1988
jinak naprostý souhlas, nechápu její blokaci![]()
Díky za opravu, nick v úvodním příspěvku mi nejde přepsat…
![]()
Proč ji zablokovali? Občas jsem četla pár příspěvků a nepřišly mi závadné ![]()
@Petula306 píše:
Proč ji zablokovali? Občas jsem četla pár příspěvků a nepřišly mi závadné
Mluví se o nějakých technických problémech a ET /nebo IT
/ to asi nějak nezvládaj…
![]()
Připojuji se ještě jednou. Já ji tu budu hlídat
kdyby napsala něco nevhodného, tak na ni pošlu mého nového kocoura ![]()
@alejandra píše:
Připojuji se ještě jednou. Já ji tu budu hlídatkdyby napsala něco nevhodného, tak na ni pošlu mého nového kocoura
A sakra ![]()
@alejandra píše:
Připojuji se ještě jednou. Já ji tu budu hlídatkdyby napsala něco nevhodného, tak na ni pošlu mého nového kocoura
já jako zástupce kocourů ji hlídám furt, a musím říct, že jemnější stvoření, aby na emiminu pohledal,
a také máme nejnovějšího kocoura ostrého - schovávají se před ním i starousedlíci
@stinga píše:
já jako zástupce kocourů ji hlídám furt, a musím říct, že jemnější stvoření, aby na emiminu pohledal,
a také máme nejnovějšího kocoura ostrého - schovávají se před ním i starousedlíci
Já vím, Myška je fajn, to musí být nějaký omyl 🥺
Jé 😁 a jakého máš? Já zase černého 😁
@stinga píše:
Dobrý den,
@chelsinka1988 není opakuji není bloknutá. Nikdo z nás adminů ji neblokoval, není v žádném blokovacím záznamu, prostě nikde, opravdu nic neprovedla a taky nebyla trestána. Prosím @NicJsemNeprovedla napište nám email z prohlížeče, ip adresy atd, ze které se běžně na chelsinku přihlašujete. Zkopírujte prosím údaje z tohoto odkazu www.emimino.cz/userinfo a napište přibližný čas vašeho posledního pokusu o přihlášení. Nejste jediná, kdo má problém, jde o technickou závadu, která se u pár lidí stala, nejde odstranit plošně, protože každý má problém kvůli něčemu trochu jinému, ale určitě to vyřešíme. Já chápu, že jste byla hrdá a myslela si, že jste bloklá, ale vážně stačilo napsat email, přece bychom vás neblokli bez upozornění. To neděláme u stálých uživatelů fakt nikdy. Bez upozornění blokujeme jen trolly a reklamní nicky bez historie.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,@chelsinka1988 není opakuji není bloknutá. Nikdo z nás adminů ji neblokoval, není v žádném blokovacím záznamu, prostě nikde, opravdu nic neprovedla a taky nebyla trestána. Prosím @NicJsemNeprovedla napište nám email z prohlížeče, ip adresy atd, ze které se běžně na chelsinku přihlašujete. Zkopírujte prosím údaje z tohoto odkazu www.emimino.cz/userinfo a napište přibližný čas vašeho posledního pokusu o přihlášení. Nejste jediná, kdo má problém, jde o technickou závadu, která se u pár lidí stala, nejde odstranit plošně, protože každý má problém kvůli něčemu trochu jinému, ale určitě to vyřešíme. Já chápu, že jste byla hrdá a myslela si, že jste bloklá, ale vážně stačilo napsat email, přece bychom vás neblokli bez upozornění. To neděláme u stálých uživatelů fakt nikdy. Bez upozornění blokujeme jen trolly a reklamní nicky bez historie.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana
Dobrý den, děkuji, ale já vám psala jeden email, na který mi bylo odpovězeno a vzápětí druhý, na který už mi asi 2 dny nikdo nezareagoval.