Petice za návrat myši...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
26.11.21 09:37

Co to s těma blokacema je? 8o Jak dopadla @Lucie_Sx, odblokli to? Nebo pořád jako @nototedanevim? :think:

• Citovat
  • Upravit
20856
26.11.21 09:44
@NicJsemNeprovedla píše:
Dobrý den, děkuji, ale já vám psala jeden email, na který mi bylo odpovězeno a vzápětí druhý, na který už mi asi 2 dny nikdo nezareagoval.

Dobrý deň,

za to sa ospravedňujeme. Správu sme dostali, vidím, že ju kolegyňa preposielala ďalej, ale asi Vám zabudla odpovedať. Na e-mail som Vám odpísala.

Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
26.11.21 09:48

@NicJsemNeprovedla tak to se moc omlouváme. Asi to některá z kolegyň přeposlala na technické, kde se k tomu ještě nedostali. Ale mně dnes ráno právě asi došel důvod, opravovala se funkce blokovacího nástroje a udělalo to trochu brajgl. Prosím pošlete nám ty údaje. Potvrdí se mi má domněnka. A nebo je problém jinde a budem zase na začátku. :,(
Ale vyřešíme to. Slibuju.

Krásný den

Diana :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
26.11.21 11:34
@alejandra píše:
Já vím, Myška je fajn, to musí být nějaký omyl 🥺
Jé 😁 a jakého máš? Já zase černého 😁

převažuje nahoře černá, dole tak pětina bílá :mrgreen:, ale je to nepodarek, nedá se vymazlit, hladit ho můžeš jen když spí nebo chce jídlo - a hlavně napadá pořád ty dva starší kocoury, nejstaršího mám v nicku, druhý je také černobílý a ten je tak hodňoučký, oba starší by se mazlili a mazlili,
musíme je od sebe oddělovat - k Vánocům „dostane“ kastraci, tak jsem zvědavá, jestli to pomůže od té divokosti, on se i tváří jako Zorro Mstitel, jmenuje se Démon a jméno mu fakt sedí, napadá i dceru, když ona spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
26.11.21 11:46
@stinga píše:
převažuje nahoře černá, dole tak pětina bílá :mrgreen:, ale je to nepodarek, nedá se vymazlit, hladit ho můžeš jen když spí nebo chce jídlo - a hlavně napadá pořád ty dva starší kocoury, nejstaršího mám v nicku, druhý je také černobílý a ten je tak hodňoučký, oba starší by se mazlili a mazlili,
musíme je od sebe oddělovat - k Vánocům „dostane“ kastraci, tak jsem zvědavá, jestli to pomůže od té divokosti, on se i tváří jako Zorro Mstitel, jmenuje se Démon a jméno mu fakt sedí, napadá i dceru, když ona spí

jejda :mrgreen: tak to máš ďáblíka :cert: můj byl hodný, teď jak roste tak je to šelma :mrgreen: mazlit se už nechce, jen sem tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
26.11.21 12:10
@alejandra píše:
jejda :mrgreen: tak to máš ďáblíka :cert: můj byl hodný, teď jak roste tak je to šelma :mrgreen: mazlit se už nechce, jen sem tam :mrgreen:

teď byl dva dny hodný, vyvrátil si někde drápek, tak jenom ležel a chodil na wc, ani nežral - no tak jsem se smilovala, včera jsme jeli na veterinu, dostal atb a proti bolesti, za hodinu už si hrál s kaštanem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
26.11.21 12:14
@stinga píše:
teď byl dva dny hodný, vyvrátil si někde drápek, tak jenom ležel a chodil na wc, ani nežral - no tak jsem se smilovala, včera jsme jeli na veterinu, dostal atb a proti bolesti, za hodinu už si hrál s kaštanem

bobek :( malý, tak hlavně že je mu už líp :hug: náš měl taky hned ze startu antibiotika, měl rýmu, takže chudák furt kýchal a nemohl dýchat, museli jsme ho i přeočkovat. Měl to z útulku. Já jsem teď pryč, tak se na něho už těším :srdce: normálně mi je po potvoře smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
26.11.21 13:43

@NicJsemNeprovedla

už by vám to mělo jít se na chelsinku přihlásit. Jde?

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.11.21 14:25
@admin píše:
@NicJsemNeprovedla

už by vám to mělo jít se na chelsinku přihlásit. Jde?

Diana :kytka:

Ano. Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
26.11.21 15:53
@chelsinka1988 píše:
Ano. Děkuji moc :kytka:

Ahoj Myšičko… :hug: :hug: :hug: :* :* :* :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
26.11.21 17:59
@bse.pedro píše:
Ahoj Myšičko… :hug: :hug: :hug: :* :* :* :oops: 8)

Ahoooj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital