Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NicJsemNeprovedla píše:
Dobrý den, děkuji, ale já vám psala jeden email, na který mi bylo odpovězeno a vzápětí druhý, na který už mi asi 2 dny nikdo nezareagoval.
Dobrý deň,
za to sa ospravedňujeme. Správu sme dostali, vidím, že ju kolegyňa preposielala ďalej, ale asi Vám zabudla odpovedať. Na e-mail som Vám odpísala.
Kristína ![]()
@NicJsemNeprovedla tak to se moc omlouváme. Asi to některá z kolegyň přeposlala na technické, kde se k tomu ještě nedostali. Ale mně dnes ráno právě asi došel důvod, opravovala se funkce blokovacího nástroje a udělalo to trochu brajgl. Prosím pošlete nám ty údaje. Potvrdí se mi má domněnka. A nebo je problém jinde a budem zase na začátku. ![]()
Ale vyřešíme to. Slibuju.
Krásný den
Diana ![]()
@alejandra píše:
Já vím, Myška je fajn, to musí být nějaký omyl 🥺
Jé 😁 a jakého máš? Já zase černého 😁
převažuje nahoře černá, dole tak pětina bílá
, ale je to nepodarek, nedá se vymazlit, hladit ho můžeš jen když spí nebo chce jídlo - a hlavně napadá pořád ty dva starší kocoury, nejstaršího mám v nicku, druhý je také černobílý a ten je tak hodňoučký, oba starší by se mazlili a mazlili,
musíme je od sebe oddělovat - k Vánocům „dostane“ kastraci, tak jsem zvědavá, jestli to pomůže od té divokosti, on se i tváří jako Zorro Mstitel, jmenuje se Démon a jméno mu fakt sedí, napadá i dceru, když ona spí
@stinga píše:
převažuje nahoře černá, dole tak pětina bílá, ale je to nepodarek, nedá se vymazlit, hladit ho můžeš jen když spí nebo chce jídlo - a hlavně napadá pořád ty dva starší kocoury, nejstaršího mám v nicku, druhý je také černobílý a ten je tak hodňoučký, oba starší by se mazlili a mazlili,
musíme je od sebe oddělovat - k Vánocům „dostane“ kastraci, tak jsem zvědavá, jestli to pomůže od té divokosti, on se i tváří jako Zorro Mstitel, jmenuje se Démon a jméno mu fakt sedí, napadá i dceru, když ona spí
jejda
tak to máš ďáblíka
můj byl hodný, teď jak roste tak je to šelma
mazlit se už nechce, jen sem tam ![]()
@alejandra píše:
jejdatak to máš ďáblíka
můj byl hodný, teď jak roste tak je to šelma
mazlit se už nechce, jen sem tam
teď byl dva dny hodný, vyvrátil si někde drápek, tak jenom ležel a chodil na wc, ani nežral - no tak jsem se smilovala, včera jsme jeli na veterinu, dostal atb a proti bolesti, za hodinu už si hrál s kaštanem
@stinga píše:
teď byl dva dny hodný, vyvrátil si někde drápek, tak jenom ležel a chodil na wc, ani nežral - no tak jsem se smilovala, včera jsme jeli na veterinu, dostal atb a proti bolesti, za hodinu už si hrál s kaštanem
bobek
malý, tak hlavně že je mu už líp
náš měl taky hned ze startu antibiotika, měl rýmu, takže chudák furt kýchal a nemohl dýchat, museli jsme ho i přeočkovat. Měl to z útulku. Já jsem teď pryč, tak se na něho už těším
normálně mi je po potvoře smutno
@admin píše:
@NicJsemNeprovedlauž by vám to mělo jít se na chelsinku přihlásit. Jde?
Diana
Ano. Děkuji moc ![]()
Co to s těma blokacema je?
Jak dopadla @Lucie_Sx, odblokli to? Nebo pořád jako @nototedanevim?