Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Věřím mu, rok jsme používali jen ten, i v plodných dnech, a asi se k němu zas budem muset uchýlit. Za mě bobule, krém mi vadil jak je ho šíleně moc a že ze mě tekl ještě druhej den ráno:-D nepálilo a nevadilo mi nic, naopak v tu dobu jsem daleko míň trpěla mykozama. Jediný co mi vadí je cena, páč při naší frekvenci za chvíli zkrachujem ![]()
Ahoj holky
mám doma 8 globulek Pharmatexu, jestli máte některá zájem prosím SZ ![]()
Tak ten prošlý pharmatex byl účinný a to jsme souložili den před ovulací
Ne, že bych to teda někomu doporučovala zkoušet, to jen pro zajímavost ![]()
Holky,
potřebuji poradit. V návodu u krému píší, naplnit až po rysku. Nevidím ji na té tubě. Kolik toho plníte? Celou nebo jen do poloviny, jak to drhne, je tam taková zarážka:)
Díky a hezký den
Ahoj všem. Vím, že na můj dotaz neexistuje zcela jasna odpověď, dokud nepočkám a neudělám tehotensky test, ale potřebuji trochu uklidnit.
Ve čtvrtek jsem mela sex, použila jsem jako vzdy pharmatex globule, vše podle návodu, včetně umyti bez mýdla. V patek jsem mela pozitivní ovulacni test, dnes ráno ovulacni jemne spineni. A nějak chytam nerva, abych nebyla v tom. Pharmatex mi vzdy fungoval, ale nikdy jsEm se zatím netrefila do ovulace.
Myslíte, že to bude ok? Je mi 37 let, v tomto věku je to snad samo o sobe tezke otěhotnět..
Používám Pharatex pravidelně, tedy i během ovulace a nikdy nezklamal.
@MARCELAB1979 samo o sobě otěhotnět jde jakkoliv rychle i v tomto věku..asi procentualně hůže, ale mám pár lidí, kterým to i později vyšlo napoprvé..ikdyž si myslím, že se bojíš předčasně..pokud jsi s ním nikdy neměla problém a fungoval, neplaš! ![]()
Ahojky, ja taky na globulky nedam dopustit, taky me nikdy nezklamaly. Ani behem ovulace. Neboj.
Mam doma jedno Pharmatexove dite z doby pted sesti lety. Pak pet let fungoval..no a za mesic tu bude druhe Pharmatexove prekvapeni
@katyna1984 píše:
Mam doma jedno Pharmatexove dite z doby pted sesti lety. Pak pet let fungoval..no a za mesic tu bude druhe Pharmatexove prekvapeni
No ty brdo, a mas treba tucha, jestli nedoslo k nejake chybicce v pouzivani? Nebo ses si sto pro jista? Ja jsem teda na nej vzdy spolihala ![]()
Jsem si jista, pouzivam ho skoro deset let a porad stejne
dle sestricky na gynde celkem bezne, pokud se nepouziva v kombinaci s jinou ochranou
Příspěvek upraven 19.02.17 v 20:09
Díky všem. Já si právě nejsem jista, jestli jsem se dřív trefila takhle do ovulace..asi jo a fungoval. Nevím ![]()
Podle kalendáře jsem mela mít ovulaci v utery, jenže pak jsem si v patek zkusmo dělala ovulacni test a byl pozitivní. Menstruaci dostávám pravidelne 33 den, to by ted melo byt 28. 4 dny to mam slabe, pak 2 dny hodně a pak konec. To bude týden a kus nervů ![]()
Ono nic není stoprocentní, to je jasný. Ale uvádí se větší spolehlivost než u kondomů, tak snad..
@MARCELAB1979
Taktez jsme na nej spolehali a mame z neho treti dite
tedy ne ze by selhal trikrat - jen u toho tretiho. Mmch v 35 letech. Chybu v uzivani si neuvedomuji…
Použila sem ho dvakrat, bohužel i v době ovulace, a hned na poprvé to jaksi vyšlo, vše sem dělalala dle navodu a stejnak, no stalo se, ale abych ti uklidnila kamaradka snim funguje deset let a žádná nehoda, ono asi záleží