NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
9.12.07 18:21

NuvaRing

Čau holky,

chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti s antikoncepčním kroužkem NuvaRing. Budu ráda za informace jako je cena, vedlejší účinky, přibírání na váze, citlivost při sexu, zavádění, apod.

Díky Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
10.12.07 09:42

Ahoj,
mám ho asi 14 dní a pěju na něj jenom chválu. Nepřibírám, chuť na sex je, není vůbec cítit, ani manžel ho necítí, jako fakt supr. Zavádí se jako tampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.12.07 09:54

Máte k tomu nějaký odkaz? Něco bližšího? Hledám možnosti do budoucnosti:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
10.12.07 11:30

Amynka: A kolik stoji? A nevypadava treba pri hygiene atd.? Pouzivam naplasti, nejsou spatne, ale porad kontroluju zda se neodchlipuji a navic je to preci jen „esteticka vada“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.12.07 11:43

Pouzivam ho uz skoro 14mesicu,jsem nadmiru spokojena.
Pri hygiene nevypadne,to snad ani nejde.
A je to proste i prakticke,zanda se na tri tydny a pak vynda na tyden(probehne menstruace) a pak se zanda novy krouzek.
Nevim jaka je cena v CR,ale je drazsi nez vetsina HA…u nas ve FR stoji jeden krouzek 12euro…

Cinq

• Citovat
  • Upravit
6597
10.12.07 11:48

Simona - ne, nevypadává, je to tam pevně, neboj :wink: Mám jeden na zkoušku za 330,– a pak jdu do těch třech na 3 měsíce a ty stojí kolem 900Kč. Jinak nevím, jak to dostanu, jsem stále zatím skoro už 2 roky :lol: bez MS, ani zastavení kojení mi prostě nerozjelo MS, tak mi Mudra říkala, že tímhle to rozpumpujeme, tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
10.12.07 11:49
Gabinka píše:
Máte k tomu nějaký odkaz? Něco bližšího? Hledám možnosti do budoucnosti:D

Tady
http://www.planovanirodiny.cz/view.php?…
a http://www.lekarna.cz/…i-pripravek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.12.07 13:20

A to se může při kojení? Nebo je to taky hormon a až po?

Jinak ta cena není tak šílená, do druhého těhotenství jsem užívala Yadine a cena na 3měs se pohybovala mezi 800 a 900 taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
10.12.07 20:07

Taky si myslim, ze cena 900 za 3 mesice uz neni tak strasna, za naplasti dam to same…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.12.07 20:19

jenže podle předpokladu to je hormonální a to asi nebude nic pro mě. No uvidím, za zkoušku „nic“ nedam (jde o to, že jsemnejspíš na nějaký/é hormon z HA alergická a výsledkem jsou velmi nepříjemné gyn potíže, které mi kazí celý sex. život…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
18.12.07 14:05

A obsahuje estrogen :?: ( v těch hormonech se moc nevyznám ) A taky ty hormony se uvolňují jen lokálně :?: Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
19.2.08 14:44

Tak už sem si odpověďi našla sama :D
Příbalový leták:
 http://www.organon.cz/…1_193082.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
13.4.08 12:01

Už ho mam i ozkoušený :wink: A sem moc spokojena. Cenu přesnou ještě nevim měla sem zkušební vzorak od doktorky, nepřibrala sem, při sexu nepřekáží ani není cítit, závádí se jak tampón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.09 17:18

nuvaring

ted ho mam 3 mesice. Do ted to bylo vicemene pohode, ale o vikendu prislel vybuch, prsa otekly o cislo a pekne to boli. Problem s tim ma ovsem partner…pri sexu obcas vadi. Jdu k doktorce pro neco jinyho.

• Citovat
  • Upravit
240
22.1.09 14:27

Ahoj tak já měla kroužek asi půl roku,nepřibírala jsem,ztratila se mi chuť na sex byla jsem jak vyschlá studna a taky to manžel cítil.

Teď jsem používala dalšího půl roku náplast Evru a ta byla dobrá,je se někdy odloupl rožek,ale většinou dobře držela a stojí stejně.
A tam se mi potom vše upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital