NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
1.9.13 11:47

Taky jsem to tak mela, krouzky mám od ledna a az po druhem krouzku to bylo v pohode a cim dyl krouzky mam tak mam ms slabsi a bez bolestí, tak vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burundukk
1.9.13 12:08

Ahoj.

Plánuji si koupit kroužek nuvaring, jsem ted v šestinedělí, takže mám počkat na menstruaci a zavést? ale co když na ni budu čekat pul roku třeba. Prý se to stává.

co byste mi poradily?
kroužek jsem si vybrala, protože se nechci otravovat s denním braním prášků. hrozne zapomínám.

• Citovat
  • Upravit
burundukk
1.9.13 13:33

A ještě otázka:

a když zavedu druhý kroužek hned po vyndání toho prvního, a nedám tu týdenní pauzu, tak menstruaci mít nebudu, že? jako kdybych jedla prášky v kuse bez přestávky
děláte to tak někdo?

• Citovat
  • Upravit
1.9.13 13:44

menses

Dííky vám moc.. tak snad to tak bude, docela jste mě uklidnili… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
1.9.13 14:00
@burundukk píše:
Ahoj.

Plánuji si koupit kroužek nuvaring, jsem ted v šestinedělí, takže mám počkat na menstruaci a zavést? ale co když na ni budu čekat pul roku třeba. Prý se to stává.

co byste mi poradily?
kroužek jsem si vybrala, protože se nechci otravovat s denním braním prášků. hrozne zapomínám.

já bych počkala na řádnou ms až se tělo a organismus srovná. A jinak já neprodlužuju, s krouzkem mám ms krátkou, slabou a bez bolesti a taky je pro me prodlužování drahé, protože pak potřebuješ kroužky častěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burundukk
1.9.13 14:18
@trckaludmila22 píše:
já bych počkala na řádnou ms až se tělo a organismus srovná. A jinak já neprodlužuju, s krouzkem mám ms krátkou, slabou a bez bolesti a taky je pro me prodlužování drahé, protože pak potřebuješ kroužky častěji

jsem ted 3 týdny po porodu, kdy se asi menstruace dostaví? Nekojím.
a kroužek zavést 1. den menstruace, chápu to správně?

• Citovat
  • Upravit
8975
1.9.13 14:24

Já po porodu nejsem a stejne si myslim ze kazda zena dostane menstruaci po porodu v jinou dobu takze to tezko rict. Jj zavest prvni den ms, a budete chranena od prvniho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.9.13 09:12
@burundukk píše:
jsem ted 3 týdny po porodu, kdy se asi menstruace dostaví? Nekojím.
a kroužek zavést 1. den menstruace, chápu to správně?

pokud nekojite mela by brzy po sestinedeli.
Ano zavest prvni den menstruace

Jinak to neprrusene uzivani jsem parkrat zkousela a me to moc dobre nedela…mam pak silnejsi a bolestivou ms takze za sebe to moc nedoporucuju, ale chce to vyzkouset nekomu to nevadi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcka
2.9.13 21:55

Ahoj. :mavam: Já to tak taky měla první kroužek menstruace celou dobu ale u druhého to už bylo ok. neboj :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ala57
28.9.13 20:30

Ahoj holky, mám problém, vyndala jsem kroužek o týden dříve. Špatně jsem se podívala do kalendáře, vyndala jsem ho ve čtvrtek a dneska v sobotu jsem si uvědomila, že to je teprv druhý týden co jsem ho měla v sobě. Ale už je to tetí den od vyndání?? Už je asi blbost zavádět nový. Nebo jak byste to řešili??? Prosím rychle, díky

• Citovat
  • Upravit
16365
28.9.13 20:37

Touz je nesmysl zavadet dalsi. Nicmene urcite se chran i jinak a po tydenni pauze zaved novy a prvni tyden bych taky volila i jinou antiko.
Viz tedy pribalovy letak kde je to vcelku jasne popsano :oops:
Jestliže byl kroužek mimo pochvu nebo si myslíte, že mohl být mimo pochvu déle než 3 hodiny ve 3. týdnu, nemusí Vás ochránit před otěhotněním. Znehodnoťte kroužek a rozhodněte se mezi dvěma následujícími možnostmi:

1. Zaveďte okamžitě nový kroužek.

Tím začíná další 3-týdenní období používání kroužku. Nemusí se u Vás dostavit menstruační krvácení, ale může se objevit krvácení z průniku nebo špinění.

1. Nezavádějte kroužek znovu. Počkejte na menstruaci a pak zaveďte nový kroužek, ne později než za 7 dní po odstranění prvního kroužku nebo jeho vypuzení.

Tuto možnost si můžete zvolit jedině tehdy, jestliže jste přípravek NuvaRing používala nepřetržitě během předcházejících 7 dnů.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
28.9.13 21:09

Ja se taky vtirnu s dotezem-dnes jsem zavedla poprva-prvni den menzes a jsem zvykla na tampony. Vy, ktere pouzivate krouzek-s temi tampony dohromady je to v poho? Nemyslim tim, jestli je pouzivat lze ( je tam psano, ze ano), ale spis zkusenosti-nevypadava pri vyndavani tamponu, netlaci, neprekazi?
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.13 21:50

@K82 neodpovídám úplně přesně na tvůj dotaz…Já mám Nuvaring druhý měsíc a nemůžu si ho vynachválit. Mj. menstruace byla velmi krátká - cca 4 dny, takže jsem v době zavádění nového kroužku žádný tampon nepotřebovala. A to jsem vždy měla jak přirozeně, tak s jakoukoliv jinou ant. mens. dlouhou ( i více jak 7 dní…)

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
28.9.13 21:52
@Anonymní píše:
@K82 neodpovídám úplně přesně na tvůj dotaz…Já mám Nuvaring druhý měsíc a nemůžu si ho vynachválit. Mj. menstruace byla velmi krátká - cca 4 dny, takže jsem v době zavádění nového kroužku žádný tampon nepotřebovala. A to jsem vždy měla jak přirozeně, tak s jakoukoliv jinou ant. mens. dlouhou ( i více jak 7 dní…)

jo, jo, to jsem cetla, ze se to pak zkrati, ale ja dnes zavadela poprve po porodu a hl. Pred tim cca 6let bez ntik. Takze tahle menzes bude jeste „libova“, proto me zajimaj ty prakticke veci ;). Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
29.9.13 07:40
@K82 píše:
Ja se taky vtirnu s dotezem-dnes jsem zavedla poprva-prvni den menzes a jsem zvykla na tampony. Vy, ktere pouzivate krouzek-s temi tampony dohromady je to v poho? Nemyslim tim, jestli je pouzivat lze ( je tam psano, ze ano), ale spis zkusenosti-nevypadava pri vyndavani tamponu, netlaci, neprekazi?
Diky!

pouzivam krouzek i s tampony, prvni dva krouzky jsem se bala ale ted uz je to v pohode, mam slabou MS tak zavadim ty nejmenší tampony a opravdu pohoda, netlačí ani nemám pocit, ze by tam bylo enco navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí