Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ananonym7 Myslis ty 3 hodiny, kdy muze byt krouzek mimo? Je to mysleno max 3 hodiny v kuse, ne za cely mesic.
Holky, kroužek používám cca 2 roky. Tento cyklus se mi poprvé stalo to, že menstruace vůbec nepřišla. Ani žádné špinění. Dnes si mám zavést další kroužek. Těhotenský test je negativní. Čím to může být, že menstruace nedorazila?
Dobrý den dámy,
Kdyby měl někdo zájem prodávám NuvaRing koupený minulý týden, plné balení 3 kroužků, pouze rozbalené, exp. 8/23.
Ahoj, mam dotaz ohledně nevolnosti na začátku zda jste nekdo take meli? Treba 14 let jsem antinu nemela zadnou nejak jsem po detech nechtela do sebe nic cpat, ale mam hrozne krátký cyklus moje maximum bylo 23dni ted uz je to 18 az 21 takze hormonální sesupy a domluvila jsem se s Dr ze zkusime naplast Evru, kterou jsem nalepila první den MS, ale 3 den me zacalo svedet teloa tak ruzne stioat a pak se k tomu dalsi den pridala i pusa, mela jsem osypane patro, palil me jazyk a pusa, volala jsem dr ta mi rekla okamžitě vybdat, ze mam alrgrickou reakci a napsala mi Nuvaring, ted ho mam 4 dny a vcera mi zacaly ranni nevolnosti a dnes rano take, je to celkem mazec, nezvracim, ale neni od toho daleko. Cetla jsem ze by prave 3 az 4ty den mela nadtouoat hladina hormonu a nevolnost by mela ustupovat. Mate s tim nekdo take zkusenosti?