Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja mam to same… Na hematologii mi rekli ne, na gynde nedoporucili..lepsi vysadit! ![]()
Zdravím dámy, přečetla jsem asi polovinu příspěvků, ale stejně mám dotaz..koupání ve vaně, bazénu či řece, rybníce atd teda předpokládám, že kroužku nevadí (teprv se chystám na první užití), ale chodím cca 1× týdně do sauny, kdy se i tělesná teplota zvýší, takže měla bych ho vyndat nebo nechat??
A ještě se chci zeptat, jestli netrpíte zvýšenou náchylností k mykozám atd a jak to v takovým případě řešíte? Když máte náký frndí bonbóny? Necháte kroužek nebo se musí vyndat? a co vaginální probiotika? Předem dík za reakce ![]()
Frndí bonbóny
. Mám za to, že sauna nevadí. Při horečce je to stejný, předávkování nehrozí a jistá rezerva hormonů v kroužku asi taky je, když v letáku píšou, že když se nechá zavedený 4. týden, tak jsi pořád chráněná. Mykózy u mě nejsou častější než předtím a když náhodou, tak kroužek nevyndavám, prý mu to nevadí. Ptala jsem se Dr. S probiotikama nevím. ![]()
Krouzku frndi bonbony nevadi
a sauna a jine aktivity taky ne
ani pri sexu neprekazi ![]()
@SanMesz píše:
Ahoj holky, ja je vysadila a mam doma jeste dva nevyuzite krouzky, zakoupene v srpnu. Kdybyste n nektera mela zajem, dejte mi vedet!
Ahoj
mas jeste krouzky? ![]()
Ahoj holky. Možná je to v předešlých diskuzích někde zminováné, ale…nevíte, co se stane, když opláchnu nuvaring kroužek teplejší vodou při sprchování???
Ahoj holky, přečetla jsem hodně vašich příspěvků, ale stejně bych poprosila o radu. Mam nuvaring od 31.12 takže tři dny… a začal mě bolet žaludek, je mi prostě nevolno a pobolívá mě břicho. Muže to být nežádoucí účinek? A mám se stím smířit na dlouho, nebo to po pár cyklech přejde? Na nuvaring sem plynule přešla z klasických prášků Lindynette, po pauze na menzes sem místo prášku zavedla nuavring, jsem chráněná hned? Děkuji předem za odpověd.
@joppa chráněná jsi, a ty příznaky podle me prejdou, telo si musi zvyknout
Super, diky moc za odpoved
Zaludek je lepsi, snad to prejde uplne ![]()
Ja kdyz zacinala s nuvaringem tak mi moje pani dr. rovnou doporucila ze zacatku hermankovy caj a nejlepe ze sypaneho caje a opravdu zabiral ![]()
Ja presla na nuvaring i kvuli tomu, ze klasicka hak zatezuje travici trakt, takze ty bolesti me fakt nepotesily, ale jinak sem zatim spokojena:-) caj vyzkousim, dekuji
Ahoj holky. mam dotaz. mela bych nasazovat novej krouzek pristi pondeli ale v patek odjizdim na dovolenou. je mozne ho nasadit driv at na nej nemusim myslet na dovce?
Hlavne bys ho mela zavest prvni menstruace aby jsi byla chranena