NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.15 00:55

A jeste si pamatuju ze rikal ze kdyz vyndam ten prvni krouze do trech dnu mam si dat dalsi! Ted sem se uplne do toho zamotala :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
27.7.15 07:20

@anicka5550 To mně přijde nějaký divný :think: Ten kroužek má v sobě určité množství hormonů, které brání otěhotnění. Víc jak po měsíci si myslím, že už by nic v sobě neměl. Chápala bych ještě, kdyby sis měla dát ty tři kroužky hned po sobě. Po třech týdnech ho vytáhnout a hned vložit další. Ale takto se doporučují jen dva po sobě, když např. nechceš MS na dovolené. Určitě se zeptej, ať něco neuděláš špatně. Pak mi pisni, co jsi zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
27.7.15 08:12

@anicka5550 mne prijde, ze doktor myslel, ať si ho zavedes, po třech týdnech vyndas a hned zavedes druhy, zase na tři týdny a po třech týdnech vyměníš za třetí…
Protože abys měla jeden kroužek zavedeny tři měsíce, mi prijde úplně padly na hlavu, však ty hormony se tam uvolňuji po dobu snad maximálně čtyři týdny.. To bys ho tam měl další dva měsíce zbytečně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.15 08:36

Tak ja jemu zavolam a jeste jednou se zeptam. Dekuji vam za odpoved)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
9.8.15 19:18

Holky prosim, pomoc :zed: jsem úplně zamotaná :lol: v pondělí jsem vyndala nuvaring a přecházím na normální pilulky… Takze mam si vzít první pilulkou dnes nebo zitra? NuvaRing bych zavedla zase zitra ve 21:00.

Dekuji moc! :kytka:
Aha, uz jsem si našla pribalak od pilulek a tam se to píše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
10.9.15 20:51

Holky neprechazel nekdo na nuvaring z azalie? muj gyndar mi dneska rekl, at azalii doberu, pockam na ms a prvni den nasadim nuvaring. Ale kdo vi kdy tam ms prijde, hlavne nebudu chranena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
11.9.15 07:34

@tytyty Ahoj. Tak existují i jiné způsoby, třeba kondom. Nebo na těch pár dnů nesexujte, když se bojíš. Jak dlouho po dobrání prášků míváš MS? Běžně to bývá jen kolem dvou dnů, to se přeci dá vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
11.9.15 08:27

@Majdina82 uz nevim, posledni 4roky jsem menstruovala jednou, jinak tehotna rodici kojící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
11.9.15 08:32

@tytyty Aha, a to je kvůli té antikoncepci? 8o Nebo proč nemenstruuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
11.9.15 08:53

@Majdina82 jak jsem kojila tak ms nebyla, jen obcas nepravidelně spineni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
11.9.15 09:03

@tytyty Aha, tak to už chápu tvé obavy, kdy ti naběhne cyklus, abys začala brát Nuvaring. Uvidíš. Asi nezbývá nic jiného než se pro jistotu chránit tím kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.9.15 14:59

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, pouzivam nuvaring a naprosto spokoenost, ten tyden bez krouzku kdy musi prijit ms, zena vubec neni chranena a musi se pouzit kondom nebo jak?
 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.10.15 10:13

Ahoj, tak já budu asi jediná, které nuvaring nesedí.
Mám ho od minulé stredy, zavádělo se 3 den MS, teď od úterý mi zaclo být zle, křeče břicha, bolí mě hlava, unavena, obcas návaly na zvracení. Chvilkama uši mě bolí.
Několikrát jsem si musela sednout, že mi bylo na omdleni. Ruce nohy se mi klepou a jak kdyby bolí.
V práci mi ženské říkají, že jsem posmutnela, že mi nějak ztmavly oči.
Nuvaring jsem si vzala, že na měsíc na zkoušku a víc už ho pořizovat nebudu, mi asi nesedí. Tak jak se cítím teď vyřízena, tak mě nezlikvidovaly ani tři porody.
V tydnu jdu k dr.se domluvit na jiné antikon. že tohle mít nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
4.10.15 17:43
@safika píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, pouzivam nuvaring a naprosto spokoenost, ten tyden bez krouzku kdy musi prijit ms, zena vubec neni chranena a musi se pouzit kondom nebo jak?
dekuji
Žena je chráněna po celou dobu i v době jeho vysazení na týden. Je to stejné jako u pilulek, tam se taky přece přerušuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.10.15 10:38

Dekuji za odpoved :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie