NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
12.8.14 07:45
@Teri069 píše:
Dobrý den dámy, prosím můžu se zeptat, mám trombofilii F (srážlivost krve) a pilulky vůbec nesmím. Vlastně žádnou HA, dokud mi moje gynekoložka nedala letáček o NuvaRingu. Myslíte, že bych ho mohla zkusit? Moje mamka touto nemocí trpí taky, dozvěděly jsme se o ní teprve nedávno, takže jako mladá asi 10 let brala antikoncepci i když by neměla. V pořádku pak porodila 2 děti. Bohužel před rokem skončila v nemocnici, kde málem zemřela, když se jí udělala sraženina (tromboza) v mozku, tak jsem se dozvěděly o trombofilii.
S přítelem už kondomy mít nemůžu, nebudete mi věřit, ale mám na ně vztek :D I příteli to trochu vadí, zdržuje to, furt musíme myslet aby jsme je nezapomněli koupit a je vážně k nas****í když zapomeneme. Jaké jsou vaše názory? :(

Ja myslim, ze by jsi to mela probrat v hematologicke ambulanci. Porad je to hormonalni no… a po domluve pouze s gynekolozkou bych do toho nesla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.8.14 08:40

Nuvaring je super, za me doporucuju, prasky mi delali neplechu, spineni, spineni po styku..s nuvaringem jsem naprosto spokojena, jen by mohl byt levnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.8.14 09:40

@Helennaa Moje řeč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
12.8.14 09:48

@Teri069 ja brala Nuvaring rok, pak mi prisli na Leidena a MTHFR, oboji heterozygot a uz mi to hematolog nedoporucil, gyndarka nenapsala. Pritom geneticka rikala, ze Nuvaring bych mohla. Nicmene riskovat to nebudu, beztak mi to nikdo nepredepise :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.14 14:41

Taky mám cestve zjistenou trombofilii a nuva ring mi doktorka zatím nechala, delali jsme dalsi testy a vysledky zatim nevim..doufam ze to zustane u toho ze si budu moci nuva ring nechat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.8.14 18:27

Zdravím ženy, po všech peripetiích s prášky (špinění skoro celý cyklus, deprese) jsem přešla na Nuvaring…tak jsem zvědavá. Mám anovulační cykly, a nedostávám bez hormonů (HA nebo Agolutin) MS, po porodu jsem začala brát tu stejnou HA jako před porodem, a vůbec mi nesedla. Tak jsem se rozhodla že to zkusíme bez prášků…ale zase jsem nedostávala MS a každý měsíc chodila na injekce, a nebo brala různé hormony a to se mi už fakt nechce. Tak jsem zvědavá jestli to bude fungovat jak má. Mám trošku strach z toho abych ho někde neztratila… :D V pondělí si mám zajít pro injekci abych dostala MS a budu zavádět :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elight
28.8.14 10:29

Nechci teda strašit, ale na youtube dost holek Nuvaring kritizuje, hlavně kvůli šíleným výkyvům nálad a depresím :/ Samozřejmě na každýho to asi působí jinak, tak držím palce ať to není váš případ.

• Citovat
  • Upravit
7.9.14 13:11

AHoj holky nemate nahodou jeden krouzek na prodej? moje dr. ma dovolenou a ja zjistila ze nemam dalsi. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.14 11:14

Ahoj holky :lol:, našla jsem tady spoustu super typů rad, nicméně nenašla jsem žádný příspěvek o koupání ve vaně. Mám ráda dlouhou horkou koupel :mrgreen:, myslíte, že kroužku to bude vadit, když se má omývat jen ve vlažné vodě? Horká voda při koupeli se „tam“ přeci dostane :oops:…Za názory moc děkuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
19.9.14 11:18

@Danielka118 nevadí, myslím si určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.9.14 11:27

@Danielka118 jak hluboko se dostane ta horka voda, asi ne zase az tak daleko jak si myslis, to bys totiz citila :lol: takze klid, to mnozstvi co se tam dostane rychle vychladne. Pokud se nekoupes dvakrat denne a mas obavy tak ho muzes vyndat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
19.9.14 11:29

Pravda, ho vyndej a máš klid. Myslím si, že když to vydrží 37stupňů třeba při nachlazení, tak to klidně vydrží třeba 40 ve vodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 14:35

Holky jsem trubka, stydím se, proto anonym. Vyndala jsem kroužek o den dřív než jsem měla. Myslíte, že to má vliv na účinnost, když ho znovu zavedu zase o den dřív?? Dík

• Citovat
  • Upravit
4462
7.10.14 21:17
@Anonymní píše:
Holky jsem trubka, stydím se, proto anonym. Vyndala jsem kroužek o den dřív než jsem měla. Myslíte, že to má vliv na účinnost, když ho znovu zavedu zase o den dřív?? Dík

KLid… Ten kroužek v sobě nemá hodinky :mrgreen:
Například. Dnesk čili v úterý vyndám ( místo středy) tak tedy i zavedu v úterý ( místo té středy, která už nebude dále figurovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.10.14 09:30

Ahoj holky, ja je vysadila a mam doma jeste dva nevyuzite krouzky, zakoupene v srpnu. Kdybyste n nektera mela zajem, dejte mi vedet! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí