Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A stejne pokud byl nechraneny styk v pauze je na postinor pozde
No on nebyl uplně nechraněný já kroužek už měla..Dala sem si ho v sobotu ráno místo čtvrtka večer..a pohl. styk sem měla v úterý ráno..Ale říkáte, že i když ho mám tak se to bere jako že sem vynechala první týden? To jsem právě nenašla v přibalovým letaku..
No hlavne hrozi zpetne tehu pokud byl enchraneny styk v pauze
Jestliže Vaše období bez kroužku bylo delší než 7 dní, vložte nový kroužek hned, jak si vzpomenete.
Používejte ještě jinou antikoncepční metodu (jako je kondom) v případě, že máte pohlavní styk během
příštích 7 dnů. Pokud jste měla pohlavní styk během období bez kroužku, můžete být těhotná.
V tomto případě okamžitě kontaktujte svého lékaře. Čím delší je období bez kroužku, tím vyšší je
riziko otěhotnění.
to píše příbalák, takže sedm dní od zavedeni pouzivat jinou ochranu takze i sex v uetry je problem
@Polynka jde o nejakych 36hodin pokud dobre pocitam takze riziko bude minimalni. Na postinor uz je skoro pozde. Ted uz nezbyva jen doufat a za 14 dni po styku delat tehotensky test. Riziko je ale minimalni. At to dopadne jak si prejes
priste na to bacha a ten tyden pripadne jeste s kondomem ![]()
Nechala sem si napsat kroužky nuvaring. použila sem jen jeden a přemýšlím že všechno úplně vysadím. nechtěl by někdo ty dva kroužky? davala sem za ně ca 1060kč tak 700kč za dva?
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte taky vedlejší účinky jako já? První dva měsíce po zavedení jsem nic nepocitovala, ale pak mi začla často bolest hlava- až migréna, často mám nevolnosti, bolesti prsou a jejich změkčení. Myslela jsem i na to, jestli třeba nejsem těhotná, tak jsem si zkusila test a vyšel negativní. ![]()
@Marijk4 píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte taky vedlejší účinky jako já? První dva měsíce po zavedení jsem nic nepocitovala, ale pak mi začla často bolest hlava- až migréna, často mám nevolnosti, bolesti prsou a jejich změkčení. Myslela jsem i na to, jestli třeba nejsem těhotná, tak jsem si zkusila test a vyšel negativní.
ahoj, ja mam po nem zase hrozny vytoky ale zase mam pocit ze se mi zvetsili prsa ![]()
Jako zvětšení prsou mi někdy taky příjde, ale jsou strašně měkké, to mi na tom nejvíc štve ![]()
@Marijk4 píše:
Jako zvětšení prsou mi někdy taky příjde, ale jsou strašně měkké, to mi na tom nejvíc štve
měkke je mam taky ale hlavne ze jsou vetsi
![]()
@Berková píše:
měkke je mam taky ale hlavne ze jsou vetsi![]()
![]()
@Marijk4 píše:To je taky pravda
Mě to jenom děsí, protože před užíváním HA jsem měla krásně pevné i přítel si toho všimnul :/
taky sem je mela pevnejsi ale zase jak lentilky
nez sem zacla pouzivat nuvaring tak sem ti tady vsechno procetla takze sem si rikala ze se mi treba zvetsi a zvetsili
verim v to ze nejsem tehotna!!! ![]()
@Berková píše:
taky sem je mela pevnejsi ale zase jak lentilkynez sem zacla pouzivat nuvaring tak sem ti tady vsechno procetla takze sem si rikala ze se mi treba zvetsi a zvetsili
![]()
verim v to ze nejsem tehotna!!!
A jo
Tak to gratuluji ![]()