NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
25.12.13 21:06

A stejne pokud byl nechraneny styk v pauze je na postinor pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.12.13 21:08

No on nebyl uplně nechraněný já kroužek už měla..Dala sem si ho v sobotu ráno místo čtvrtka večer..a pohl. styk sem měla v úterý ráno..Ale říkáte, že i když ho mám tak se to bere jako že sem vynechala první týden? To jsem právě nenašla v přibalovým letaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
25.12.13 21:10

No hlavne hrozi zpetne tehu pokud byl enchraneny styk v pauze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.12.13 21:13

V pauze jako v těch dvou dnech? nebo v menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
25.12.13 21:14

V pauze kdy krouzek nemate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
25.12.13 21:14

Jestliže Vaše období bez kroužku bylo delší než 7 dní, vložte nový kroužek hned, jak si vzpomenete.
Používejte ještě jinou antikoncepční metodu (jako je kondom) v případě, že máte pohlavní styk během
příštích 7 dnů. Pokud jste měla pohlavní styk během období bez kroužku, můžete být těhotná.
V tomto případě okamžitě kontaktujte svého lékaře. Čím delší je období bez kroužku, tím vyšší je
riziko otěhotnění.

to píše příbalák, takže sedm dní od zavedeni pouzivat jinou ochranu takze i sex v uetry je problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.12.13 13:36

@Polynka jde o nejakych 36hodin pokud dobre pocitam takze riziko bude minimalni. Na postinor uz je skoro pozde. Ted uz nezbyva jen doufat a za 14 dni po styku delat tehotensky test. Riziko je ale minimalni. At to dopadne jak si prejes ;) priste na to bacha a ten tyden pripadne jeste s kondomem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.13 23:29

Nechala sem si napsat kroužky nuvaring. použila sem jen jeden a přemýšlím že všechno úplně vysadím. nechtěl by někdo ty dva kroužky? davala sem za ně ca 1060kč tak 700kč za dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.14 18:55

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte taky vedlejší účinky jako já? První dva měsíce po zavedení jsem nic nepocitovala, ale pak mi začla často bolest hlava- až migréna, často mám nevolnosti, bolesti prsou a jejich změkčení. Myslela jsem i na to, jestli třeba nejsem těhotná, tak jsem si zkusila test a vyšel negativní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.1.14 19:51
@Marijk4 píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte taky vedlejší účinky jako já? První dva měsíce po zavedení jsem nic nepocitovala, ale pak mi začla často bolest hlava- až migréna, často mám nevolnosti, bolesti prsou a jejich změkčení. Myslela jsem i na to, jestli třeba nejsem těhotná, tak jsem si zkusila test a vyšel negativní. :)

ahoj, ja mam po nem zase hrozny vytoky ale zase mam pocit ze se mi zvetsili prsa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.14 20:52

Jako zvětšení prsou mi někdy taky příjde, ale jsou strašně měkké, to mi na tom nejvíc štve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.1.14 22:07
@Marijk4 píše:
Jako zvětšení prsou mi někdy taky příjde, ale jsou strašně měkké, to mi na tom nejvíc štve :D

měkke je mam taky ale hlavne ze jsou vetsi :D :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.14 22:33
@Berková píše:
měkke je mam taky ale hlavne ze jsou vetsi :D :D :)
:D To je taky pravda :D
Mě to jenom děsí, protože před užíváním HA jsem měla krásně pevné i přítel si toho všimnul :/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.1.14 12:18
@Marijk4 píše: :D To je taky pravda :D
Mě to jenom děsí, protože před užíváním HA jsem měla krásně pevné i přítel si toho všimnul :/

taky sem je mela pevnejsi ale zase jak lentilky :D nez sem zacla pouzivat nuvaring tak sem ti tady vsechno procetla takze sem si rikala ze se mi treba zvetsi a zvetsili :D :) verim v to ze nejsem tehotna!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.14 14:08
@Berková píše:
taky sem je mela pevnejsi ale zase jak lentilky :D nez sem zacla pouzivat nuvaring tak sem ti tady vsechno procetla takze sem si rikala ze se mi treba zvetsi a zvetsili :D :) verim v to ze nejsem tehotna!!! :D

A jo :) Tak to gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital