NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
prcka
22.7.13 10:09

Ahojte :mavam: mám dotázek možná blbý, ale když sem ten týden bez kroužku tak sem nebo nejsem chráněna? A co když nedostanu v tom týdnu mestruaci 8o :roll:???

• Citovat
  • Upravit
101452
22.7.13 10:14

A když týden nebereš prášky? A jinak když v tom týdnu nedostaneš MS, tak to chce před nasazením dalšího kroužku udělat těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
22.7.13 14:44

Samozrejme ze jsi chranena, jen nesmis po pauze zapomenout zavest vcas, protoze u krouzku narozdíl od prášků je limit tři hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcka
23.7.13 13:02

Noí mě spletlo to že když si ho vyjmu tak jen na 3 hodiny nanejvýš. děkuju :*

• Citovat
  • Upravit
melli
24.7.13 09:39

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Asi jsem udělala chybu. Před 3 dny jsem dobrala platíčko prášků. V pondělí jsem začala menstruovat a včera jsem byla u doktorky, že potřebuji změnit HA. Napsala mi NuvaRing s tím, že si ho mám zavést ještě ten den. Tak jsem tak udělala. Ale nevím, jestli je to správně. Děkuji za rady. A ještě jedna věc. Je v pořádku si ho na sex vyndat? Díky, díky :)

• Citovat
  • Upravit
101452
24.7.13 09:54

Zkrácení té pauzy nevadí, takže chyba to není.
Na sex si ho vyndat můžeš, ale nesmíš ho pak zapomenou vrátit, smí být venku max. 3 hodiny, ale mě osobně to přišlo zbytečné a nechávala jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
24.7.13 14:30

Ja ho nevyndavam ani na sex, mam strach ze zapomenu znovu zavést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaczenka86
10.8.13 20:19

Ahoj holky,
používám Nuvaring rok a nemůžu si jej vynachválit, měsíčky mám kratší a bez bolestí, které byly dříve neúnosné, váha mi zůstala původní, při sexu ho nevnímám já ani partner.
Mám ale jeden dotaz, protože v příbalovém letáku se to nepíše - CHRÁNÍ HORMONY KROUŽKU PROTI POČETÍ I BĚHEM TÝDNE BEZ KROUŽKU? Jelikož menstruace přijde většinou třetí den po vyndání kroužku, stává se, že se s přítelem milujeme ty tři dny bez. Doteď jsme používali kondom, ale dnes to bylo poprvé bez, a malinko jsem znervózněla, chtěla jsem tuto informaci dohledat, ale nenašla. Poradíte?
Díky, Kačka

• Citovat
  • Upravit
Kaczenka86
10.8.13 20:20

Je-li kroužek mimo pochvu méně než tři hodiny, měl by Tě chránit, ale osobně bych to určitě nedělala. Sex je doba, kdy bys ho měla mít především.

• Citovat
  • Upravit
8975
10.8.13 20:44

Samozrejme ze krouzek chrani i behem pauzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaczenka86
10.8.13 22:07

Moc díky za rychlou odpověď! Hezký večer :-)

• Citovat
  • Upravit
20777
15.8.13 20:31

Prodej léků na předpis je nelegální, příspěvky mažu.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.13 10:12

menses

Ahoj, před těmi třemi týdny jsem zavedla první kroužek a od té doby jsem měla měsíčky pořád, možná ke konci se mi hodně zeslabily a ztmavly… ted ve čtvrtek jsem vysadila a mám je zas, ale vlastně tak, jak by tedy správně měly být.. myslíte, že to s novým nasazením konečně správně skončí? je to vážně vyčerpávající.. u gynekoložky jsem byla, předepsala mi na to předtim jedny prášky a kapičky, aby se mi to aspon zeslabilo, což jakš takš pomohlo, ale i tak…

do práškové antikoncepce se mi moc nechce po předchozí zkušenosti.. brala jsem je 4 roky a po vysazení jsem zhubla asi 12 kg! a měla jsem s nimi pravidelně každý měsíc mykozní onemocnění.. ted nic, paráda… proto bych nejradši jinou antikoncepci, takže zkoušim tenhle kroužek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 10:23

@Kajdulinda
Omlouvám se za anonym, ale jsem chlap, tak nechci aby si o mě někdo myslel že jsem úchyl že se pletu do antikoncepce.
Vlákno jsem viděl na boku mezi obnovenými. Žena to měla jako ty, první kroužek krvácela skoro pořád, od druhého kroužku už bylo všechno v pohodě.
Tak to nevzdávej, mělo by se to srovnat.

• Citovat
  • Upravit
16365
1.9.13 10:30

@Kajdulinda jestli antiko sedi by se melo hodnotit az po 3 cyklech, ale chapu ze tohle je velmi neprijemne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí