NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
6.9.12 21:17

Äno funguje :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.9.12 20:00

Ahojky holky, v pondělí večer jsem přesně po třech týdnech kroužek vyjmula, dneska už je pátek a zatím se menstruace nedostavila. Těhotenství je vyloučené, tím jsem si jistá na 1000%. Už se Vám to někdy stalo? Mě právě že ne a s HA už vůbec ne a to jí užívám už několik let, takže mě to hodně překvapuje… díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.12 11:19

Ahojte, mám taký menší problém. Nuvaring užívam skoro 3 roky a doteraz som dostávala menzes vždy tak 3. deň po vysadení ale teraz nič a už je to 6. deň. Stretla sa niektorá z vás s niečím takým? Vďaka za odpovede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 14:14

Holky, a ten týden kdy jsem bez kroužku, to funguje taky nebo můžu otěhotnět? nějak jsem to z toho příbalovýho letáku nepochopila

• Citovat
  • Upravit
4247
30.10.12 14:33
@Anonymní píše:
Holky, a ten týden kdy jsem bez kroužku, to funguje taky nebo můžu otěhotnět? nějak jsem to z toho příbalovýho letáku nepochopila

Týden bez kroužku bys teoreticky měla mít menses. Ale každopádně chráněná jsi, funguje stejně jako ostatní jednofázové hormonální antikoncepce. Nechce se mi věřit, že by to v letáku nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.1.13 15:09

zavedení nuvaringu v jiné dny?

Dobrý den,
mám takový teoretický dotaz…po půlroce antikoncepční pauzy chci s nuvaringem zase začít(už předtím jsem používala a nemůžu si ho vynachválit!)…můžu jej zavést i v jiné dny než podle letáku (tj během menstruace)…nechce se mi na ni čekat O:)
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.1.13 15:10
@Adellaide píše:
Dobrý den,
mám takový teoretický dotaz…po půlroce antikoncepční pauzy chci s nuvaringem zase začít(už předtím jsem používala a nemůžu si ho vynachválit!)…můžu jej zavést i v jiné dny než podle letáku (tj během menstruace)…nechce se mi na ni čekat O:)
Díky :)

Teoreticky ano, ale ještě je potřeba se chránit i jinak. Každopádně osobně bych na ms počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.1.13 15:36

A jak dlouho by trvalo, než by začal působit, kdybych ho opravdu zavedla jindy, netušíte? Omlouvám se za stupidní dotazy…a děkuju za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.1.13 15:53

@Adellaide to bych nedělala. taky jsem byla spokojená, i když teď dám přednost hormonálnímu tělísku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabča9
14.1.13 16:10

Ahoj, chci se zeptat, jestli jste některá z Vás měla s nuvaringem potíže s přibíráním váhy?? Fotím spodní prádlo do katalogů a tak si nemohu dovolit přibrat. Po běžných HA jsem s tím měla problém. Doktor mi doporučil nuvaring, prý tak nezatěžuje organismus a němělo by se po něm tloustnout. Díky moc za odpovědi :))

• Citovat
  • Upravit
Orbitka8
15.1.13 22:35

Ahojky, první Nuvaring jsem začala užívat před 13 dny(předtím jsem ještě antikoncepci neměla), měla jsem menstruaci, ta po asi pěti dnech přestala. 10. den jsem měla sex s partnerem a menstruace se mi zase vrátila. Myslíte, že je to nějaký problém, nebo je to způsobené tím, že teprve začínám používat Nuvaring? Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
1
22.1.13 22:06

Ahoj..chci vás varovat..Poprvéé jsem začala nuvaring brát a byla jsem spokojená. Měla jsem 54 kilo, celý život jsem byla hudbená a s nuvaringem spokojená, nepřibírala jsem.Po dvou letech jsem ho vysadila a během pár měsícu jsem měla 70 kilo. Nenapadlo mě že to muže být z toho. Lítala jsem ruzně po doktorech, měla jsem podezření že je to příbírání kvuli štítné žláze a podobně. Ale nic. Napadlo mě zkusit nuvaring zase brát. Po čtvrt roce mám zpět 55 kilo aniž bych něco dělala. ALE! Od té doby co jsem zase začala brát nuvaring jsem ztratila polovinu vlasu :(.A nevim co ted!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.13 17:51

Nuvaring

Ahoj holky.
Teď sem 3 měsíce brala HA Clormetin ale měla jsem po ní zdravotní problémy a dnes mi lékařka napsala Nuvaring, tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti, jak to řešíte před gynek. vyšetřením (vyndáváte nebo ne) atd. prosím odepište. děkuji za každý názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
7.2.13 18:06

@zuka1984 Před vyšetřením se vyndávat nemusí. Jinak já mám kroužky už skoro dva roky a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.13 18:08
@Z.jev píše:
@zuka1984 Před vyšetřením se vyndávat nemusí. Jinak já mám kroužky už skoro dva roky a dobrý

dost jsem cetla ze lidem vypadava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital