Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, jen chci napsat svou negativní zkušenost s Nuvaringem. Po pěti dnech jsem ho musela vyndat a vyhodit. Takové šílené bolesti hlavy jsem ještě nezažila. A teď 3.den po vyndání mi opět začala menstruace (asi 3 dny potom co skončila) ![]()
Mám kroužek 4. měsíc.Vše v pohodě, jen jsem strašně unavená!!!Nevím, jestli to může být od něho.
Ahojky.Chtěla jsem se zepta..Dneska jsem začala užívat Nuvaring.A v příbalovým létaku mě docela vyděsily ty vedlejší účinky. Nevíte jeslti jsou nějak časté? Jeslti se vyskytuujou často? Já jsem totiž aktivní kuřák.Nekouřím pravidelně stejnej počet cigaret.Nekdy si dám 2 za den ale někdy i krabičku.A občas se mi povede i víc než krabčku,ale to je vetšinou na akcích.Tznttaak každej víkend myslím.Nějak to nesleduju. Je i 20 a v letáku psali,že pokud kouříme ěli bysme přestat obzvlášť pokud smme starší 35 let. Znamená to,že teda musímm přestat? Děkuji za odpoveď.
Terkaaaaa píše:
Ahojky.Chtěla jsem se zepta..Dneska jsem začala užívat Nuvaring.A v příbalovým létaku mě docela vyděsily ty vedlejší účinky. Nevíte jeslti jsou nějak časté? Jeslti se vyskytuujou často? Já jsem totiž aktivní kuřák.Nekouřím pravidelně stejnej počet cigaret.Nekdy si dám 2 za den ale někdy i krabičku.A občas se mi povede i víc než krabčku,ale to je vetšinou na akcích.Tznttaak každej víkend myslím.Nějak to nesleduju. Je i 20 a v letáku psali,že pokud kouříme ěli bysme přestat obzvlášť pokud smme starší 35 let. Znamená to,že teda musímm přestat? Děkuji za odpoveď.
to je napsany snad u kazdy HA
Ahoj, mám jeden dotaz… používám nuvaring už asi rok s tím že si každý tři týdny zavedu nový kroužek bez přestávky a měsíčky dostanu až po 9 týdnech… ale ted se mi stalo že sem si nuvaring vyměnila po 4 dnech co sem měla zavést nový a po 2 dnech sem se milovala s přítelem a při sexu mi vypadl a zjistili sme to až po 2 hodinách. Můžu z toho otěhotnět nebo sem byla i přesto chráněná jako třeba v týdnu menstruace jak je napsáno v letáku? Děkuju za odpověď
ahoj,co mě bylo na gyndě řečeno,tak kroužek může být mimo max.3 hodiny,do té doby jsi pořád chráněná,po přesáhnutí doby,je doporučeno se ještě chránit něčím jiným,takže bych se nebála ![]()
Tak je super, ale ja mam problemy s mykozami a kdyz mam svedeni, tak s nuvaringem to svedi jeste vic, protoze ten krouzek je na citlivych mistech…
skoda, kdyby nekdo chtel,tak mam dva nove krouzky s expiraci do 2014
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo krvácíte u nuvaringu v průběhu těch 3 týdnů, kdy ho máte zavedený? Já jsem od porodu vyzkoušela dvoje tabletek a z obou pořád krvácím, i když je beru pravidelně a nezapomínám. Docela mně to už rozčiluje a přemýšlím nad nuvaringem, jestli v tomto není lepší?
Žena krvácela první tři týdny, když měla Nuvaring.
Od zavedení druhého kroužku už byla v pohodě.
Ahoj, já používala kroužky před otěhotněním, vyzkoušela jsem spoustu jiných HA, ale všechny mi škodili, až přišel na trh nuvaring a já konečně neměla žádné problémy, jako bych byla bez HA, musim si ho jen chválit. Akorát při divočejším sexu občas vypadl, ale stačí opláchnout a vrátit. Jinak partner prý necítil.
@Sarael píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo krvácíte u nuvaringu v průběhu těch 3 týdnů, kdy ho máte zavedený? Já jsem od porodu vyzkoušela dvoje tabletek a z obou pořád krvácím, i když je beru pravidelně a nezapomínám. Docela mně to už rozčiluje a přemýšlím nad nuvaringem, jestli v tomto není lepší?
ne, nekrvacela jsem,je super, akorat ja trpim mykozama a to s krouzkem uvnitr je peklo, takze ho mit nemuzu…takze mi dva zbyly
My jsme ho občas na sex vyndávali.
Ale penisem skutečně cítit není, jen při prstění překáží.
Prosím vás, vy, které již Nuvaring používáte. Jak přesně vypadá kdž je vyjmete z obalu? ten můj je mléčné barvy ale cca 1cm je průhledné barvy se dvěma malýma ďolíčkama, má to tak být?? Děkuji
@CarmenKa Už jsem ho dlouho neměla, ale myslím, že jo, že je to jakovy výrobní spojení toho kroužku.