NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kik
1801
28.9.11 22:26

ahoj, jen chci napsat svou negativní zkušenost s Nuvaringem. Po pěti dnech jsem ho musela vyndat a vyhodit. Takové šílené bolesti hlavy jsem ještě nezažila. A teď 3.den po vyndání mi opět začala menstruace (asi 3 dny potom co skončila) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.10.11 17:05

Mám kroužek 4. měsíc.Vše v pohodě, jen jsem strašně unavená!!!Nevím, jestli to může být od něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terkaaaaa
3.11.11 15:59

Dottaz

Ahojky.Chtěla jsem se zepta..Dneska jsem začala užívat Nuvaring.A v příbalovým létaku mě docela vyděsily ty vedlejší účinky. Nevíte jeslti jsou nějak časté? Jeslti se vyskytuujou často? Já jsem totiž aktivní kuřák.Nekouřím pravidelně stejnej počet cigaret.Nekdy si dám 2 za den ale někdy i krabičku.A občas se mi povede i víc než krabčku,ale to je vetšinou na akcích.Tznttaak každej víkend myslím.Nějak to nesleduju. Je i 20 a v letáku psali,že pokud kouříme ěli bysme přestat obzvlášť pokud smme starší 35 let. Znamená to,že teda musímm přestat? Děkuji za odpoveď.

• Citovat
  • Upravit
19494
3.11.11 16:21
Terkaaaaa píše:
Ahojky.Chtěla jsem se zepta..Dneska jsem začala užívat Nuvaring.A v příbalovým létaku mě docela vyděsily ty vedlejší účinky. Nevíte jeslti jsou nějak časté? Jeslti se vyskytuujou často? Já jsem totiž aktivní kuřák.Nekouřím pravidelně stejnej počet cigaret.Nekdy si dám 2 za den ale někdy i krabičku.A občas se mi povede i víc než krabčku,ale to je vetšinou na akcích.Tznttaak každej víkend myslím.Nějak to nesleduju. Je i 20 a v letáku psali,že pokud kouříme ěli bysme přestat obzvlášť pokud smme starší 35 let. Znamená to,že teda musímm přestat? Děkuji za odpoveď.

to je napsany snad u kazdy HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ketynka01
27.11.11 18:43

Dotaz

Ahoj, mám jeden dotaz… používám nuvaring už asi rok s tím že si každý tři týdny zavedu nový kroužek bez přestávky a měsíčky dostanu až po 9 týdnech… ale ted se mi stalo že sem si nuvaring vyměnila po 4 dnech co sem měla zavést nový a po 2 dnech sem se milovala s přítelem a při sexu mi vypadl a zjistili sme to až po 2 hodinách. Můžu z toho otěhotnět nebo sem byla i přesto chráněná jako třeba v týdnu menstruace jak je napsáno v letáku? Děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
2892
27.11.11 20:20

ahoj,co mě bylo na gyndě řečeno,tak kroužek může být mimo max.3 hodiny,do té doby jsi pořád chráněná,po přesáhnutí doby,je doporučeno se ještě chránit něčím jiným,takže bych se nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.5.12 22:24

Tak je super, ale ja mam problemy s mykozami a kdyz mam svedeni, tak s nuvaringem to svedi jeste vic, protoze ten krouzek je na citlivych mistech… :( skoda, kdyby nekdo chtel,tak mam dva nove krouzky s expiraci do 2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.5.12 09:22

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo krvácíte u nuvaringu v průběhu těch 3 týdnů, kdy ho máte zavedený? Já jsem od porodu vyzkoušela dvoje tabletek a z obou pořád krvácím, i když je beru pravidelně a nezapomínám. Docela mně to už rozčiluje a přemýšlím nad nuvaringem, jestli v tomto není lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimní
15.5.12 10:09

Žena krvácela první tři týdny, když měla Nuvaring.
Od zavedení druhého kroužku už byla v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
492
15.5.12 10:19

Ahoj, já používala kroužky před otěhotněním, vyzkoušela jsem spoustu jiných HA, ale všechny mi škodili, až přišel na trh nuvaring a já konečně neměla žádné problémy, jako bych byla bez HA, musim si ho jen chválit. Akorát při divočejším sexu občas vypadl, ale stačí opláchnout a vrátit. Jinak partner prý necítil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.5.12 10:25
@Sarael píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo krvácíte u nuvaringu v průběhu těch 3 týdnů, kdy ho máte zavedený? Já jsem od porodu vyzkoušela dvoje tabletek a z obou pořád krvácím, i když je beru pravidelně a nezapomínám. Docela mně to už rozčiluje a přemýšlím nad nuvaringem, jestli v tomto není lepší?

ne, nekrvacela jsem,je super, akorat ja trpim mykozama a to s krouzkem uvnitr je peklo, takze ho mit nemuzu…takze mi dva zbyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimní
15.5.12 10:26

My jsme ho občas na sex vyndávali.
Ale penisem skutečně cítit není, jen při prstění překáží.

• Citovat
  • Upravit
Luculi
24.6.12 11:17

Zajem o Nuvaring

Dobry den. Mam zajem. Navratova

• Citovat
  • Upravit
41
14.8.12 06:53

Prosím o rychlou pomoci, odpověď

Prosím vás, vy, které již Nuvaring používáte. Jak přesně vypadá kdž je vyjmete z obalu? ten můj je mléčné barvy ale cca 1cm je průhledné barvy se dvěma malýma ďolíčkama, má to tak být?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
14.8.12 07:50

@CarmenKa Už jsem ho dlouho neměla, ale myslím, že jo, že je to jakovy výrobní spojení toho kroužku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí