NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuka1
4.5.13 07:51
@Nika99 píše:
Zdravím, NuvaRing jsem začala používat před týdnem, po špatných zkušenostech s pilulkami mi byl doktorem doporučen. Občas cítím bolesti v podbřišku a kroužek mi párkrát sklouzl níž, tak si říkám, jestli ho nemám zkusit zavést ještě hlouběji. Nebo je to jen důsledk toho, že na něj nejsem zvyklá? Jinak jej ale necítím. A opravdu to funguje i po dobu jednoho týdnu „bez kroužku“? Budu vděčná za rady zkušenějších.

ahoj ja uz ho mam ctvrt roku a maximalne mi vyhovuje. prvni mesic jsem ho taky furt kontrolovala, protoze jsem mela pocit, ze zakonite musi vyklouznout ale bylo vse v poradku, jen jsem jedenkrat zakrvacela uprostred cyklu. I bez krouzku jsi chranena. v te dobe by se Ti mela dostavit menstruace. U me nastupuje tak 4. až 5. po vyndani. snad jsem Ti aspon trochu pomohla

• Citovat
  • Upravit
zuka1
19.5.13 17:45

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, v jaké lékarně jde NuvaRing koupit nejlevněji. já jej upovala v lékarně Ormiga, kde mě vyšel na 1000 Kč, ale v předchozích příspěvcích jsem se dočetla, že je spíše bežněkší cena 800-900. Předem děkuji za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Yeneffer
22.5.13 17:41

bolest při sexu

Zdravím vás slečny a paní,
nemáte někdo podobné zkušenosti s Nuvaringem? Užívám jej něco málo přes půl roku. Ze začátku v pohodě, úplně bez problémů. Byla jsem s ním velice spokojená. Poslední dobou však trpím bolestivým sexem. Je pravdou, že s přítelem jsme náruživější nátury, navíc jeho chlouba je větších rozměrů, ale dřív mně nedělaly „sexuální maratony“ ( :-)) ) problém. Vídáme se spolu málo a pak když se chceme pomilovat tak napoprvé v pohodě, ale někdy už to začne v průběhu bolet nebo když to chceme zopakovat třeba ještě během dalších 24h, tak je problém. Máme sice na sebe takovou chuť, že tu bolest překonám, ale někdy už to opravdu vůbec není možné. Naposled se stalo, že jsme spolu spali v neděli večer, pak v pondělí ráno- to už to trochu bolelo, v pondělí večer to už bolelo opravdu hodně a dnes dopoledne se do mě skoro ani nemohl dostat, tak jsme toho radši nechali. Četla jsem i na anglických fórech, že při nuvaringu mívají ženy bolestivý sex. Stalo se vám to někomu? V příbaláku je toto uvedeno jako „Méně časté nežádoucí účinky“. :-[ Doufám, že nezůstanu bez odezvy. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
1453
22.5.13 17:46
@Yeneffer píše:
Zdravím vás slečny a paní,
nemáte někdo podobné zkušenosti s Nuvaringem? Užívám jej něco málo přes půl roku. Ze začátku v pohodě, úplně bez problémů. Byla jsem s ním velice spokojená. Poslední dobou však trpím bolestivým sexem. Je pravdou, že s přítelem jsme náruživější nátury, navíc jeho chlouba je větších rozměrů, ale dřív mně nedělaly „sexuální maratony“ ( :-)) ) problém. Vídáme se spolu málo a pak když se chceme pomilovat tak napoprvé v pohodě, ale někdy už to začne v průběhu bolet nebo když to chceme zopakovat třeba ještě během dalších 24h, tak je problém. Máme sice na sebe takovou chuť, že tu bolest překonám, ale někdy už to opravdu vůbec není možné. Naposled se stalo, že jsme spolu spali v neděli večer, pak v pondělí ráno- to už to trochu bolelo, v pondělí večer to už bolelo opravdu hodně a dnes dopoledne se do mě skoro ani nemohl dostat, tak jsme toho radši nechali. Četla jsem i na anglických fórech, že při nuvaringu mívají ženy bolestivý sex. Stalo se vám to někomu? V příbaláku je toto uvedeno jako „Méně časté nežádoucí účinky“. :-[ Doufám, že nezůstanu bez odezvy. Děkuju.

Tyjo, je fakt že občas bolestivost při milování mám (dříve mi ta velikost také nevadila :D) ale potom se třeba po pár dnech ukáže, že se mi rozjížděl zánět…docela na ně trpím hlavně když mám nervy. Ale že by to mělo spojitost s tímhle mě nenapadlo. A vyndaváš ho na sex a nebo necháváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 17:55
@zuka1 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, v jaké lékarně jde NuvaRing koupit nejlevněji. já jej upovala v lékarně Ormiga, kde mě vyšel na 1000 Kč, ale v předchozích příspěvcích jsem se dočetla, že je spíše bežněkší cena 800-900. Předem děkuji za odpověd.

Ja som čítala, že čo sa týka antiky v čechách tak najlacnejšia by mala byť v lekárňach Dr. Max…ja som si tam minule vyberala ale len jeden a ten ma vyšiel na 330 kč, ale po jednom sú vždy drahšie ;) skús sa tam opýtať, oni ti povedia cenu bez problémov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
22.5.13 17:58

@martinka129 Já kupuji v tom DR.MAX aspon myslím že je to on - na americké v plzni, a cena 1015,–kč, což je celkem pěkné. Jednou jsem snad kupovala někde na slovanech a tam za 995,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yeneffer1
22.5.13 18:49

Nechávám. přijdu si vždycky jakoby zevnitř napuchlá nebo co:-/

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
1.6.13 20:47

Holky mám kroužek poprvé v pondělí by jsme si ho měla vyndat, ale dostala jsem dneska menstruaci, mám si ho nechat do pondělí nebo si ho už mám vyndat. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Unzeitik
4.6.13 09:31

Zkušenost

Ahoj :-)
dlouho jsem řešila Antiko a o nuvaringu jsem toho moc nenašla. Teď s ním mám roční zkušenost. Na začátku super - odpadl stres s pilulkami atd, ALE po měsíci začaly problémy suchost, nechuť k sexu a ke konci už přišli i záněty. Je to drahá antikoncepce a dost jsem se s ní natrápila i když mi tvrdili, že je super :palec:,tak doufám, že ostatním se tyhle problémy vyhnou.

• Citovat
  • Upravit
klara1993
10.6.13 08:29

Ahoj holky,
Nuvaring používám už rok. Po celou dobu jsem s ním byla naprosto spokojená, ale… vždy jsem byla vášnivý člověk a nedělalo mi problémy se 3-4krát denně milovat. Ale poslední půl rok chuť ustupovala čím dál víc a teď je to na takovém bodu, že s přítelem spím 1krát za týden(jsme spolu už 3 roky a stále je to skvělý vztah, ale v sexu… :,( )
Mysleli jsme si, že to je ve mě, že já jsem ta, která nemá chuť. Na psychiku to opravdu nemá dobrý vliv.
Ale po jedné noci, když se mě zeptala kamarádka, jestli neztrácím chuť na sex jako ona po Nuvaringu a prodiskutování o tom několik hodin, jsem usoudila, že s tímdle hnusem končím!!! Kdyby mi todle lékař řekl, nikdy bych si ho nekoupila. Mimoto kupuji ho u nás ve městě za 1 200 Kč, takže pro studentku docela hodně.
Doufám, že až se bude některá holčina rozhodovat o Nuvaringu, bude počítat s tímto negativem.
Hezký den :*

• Citovat
  • Upravit
101452
10.6.13 09:47
@klara1993 píše:
Ale po jedné noci, když se mě zeptala kamarádka, jestli neztrácím chuť na sex jako ona po Nuvaringu a prodiskutování o tom několik hodin, jsem usoudila, že s tímdle hnusem končím!!! Kdyby mi todle lékař řekl, nikdy bych si ho nekoupila. Mimoto kupuji ho u nás ve městě za 1 200 Kč, takže pro studentku docela hodně.
Doufám, že až se bude některá holčina rozhodovat o Nuvaringu, bude počítat s tímto negativem.
Hezký den :*

No, ale v tom případě asi budeš muset skončit s HA obecně…
A lékař ti těžko může říct, že to tak na tebe bude působit, na každého to působí jinak, nicméně obecně HA může způsobovat menší chuť na sex, no ono je to i logické, pokud trochu tušíš jak HA funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcka
28.6.13 13:07

Ahojte :mavam:, chci se zeptat: začala jsem minulou neděli uživat nuvaring. Kroužek mám zavedený od prvního dne menstruace (menstruaci jsem míval nanejvýš 6 dní) a ted mám menstruaci už 12 den. Má někdo podobné zkušenosti? Píše se to v méně častějších nežádoucích učíncích (dlouhá, bolestivá menstruace…) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8975
1.7.13 15:49

Prvni tři měsíce si tělo zvyká an novou ha, takže bych určitě počkala. U prvního kroužku jsem špinila skoro tři týdny a čím déle kroužek mám je menstruace slabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcka
1.7.13 21:40

Děkuju z aodpověď :roll: byla jsem z toho trochu znepokojená

• Citovat
  • Upravit
8975
7.7.13 15:43
@klara1993 píše:
Ahoj holky,
Nuvaring používám už rok. Po celou dobu jsem s ním byla naprosto spokojená, ale… vždy jsem byla vášnivý člověk a nedělalo mi problémy se 3-4krát denně milovat. Ale poslední půl rok chuť ustupovala čím dál víc a teď je to na takovém bodu, že s přítelem spím 1krát za týden(jsme spolu už 3 roky a stále je to skvělý vztah, ale v sexu… :,( )
Mysleli jsme si, že to je ve mě, že já jsem ta, která nemá chuť. Na psychiku to opravdu nemá dobrý vliv.
Hezký den :*

každé tělo reaguje na Ha jinak, tohle se ti klidně mohlo stát i s prášky. Já si na ztrátu chuti sexu nemuzu s krouzkem stezovat. A mimoto přibalový leták tohle všechno zminuje, tak je dobrý zvážit zda používat ha nebo se chránit jinak, tot muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí