Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. mam posledni krouzek a pote bych chtela antikoncepci prestat uzivat. nevite kdy je mozne se pokouset o mimi? jestli hned po vysazeni nebo je doporecene nejakou dobu pockat. dekuji za odpovedi
Ahoj, holky. potřebovala bych se poradit. Vyndala jsem kroužek Nuvaring po 2 dnech po zavedení a po pul roku celkem uživání. Dostala jsem hned znova MS a už skoro druhej tyden mi boli břicho (už nekrvácím(, tahne nějak, jako bych měla MS. Má někdo podobné zkušenosti po ukončení uživání?
děkuji předem, Sofie
Ahoj holky. tak jsem byla v utery u dr. a bylo mi receno ze jsem v poradku a muzu vysadit
tak se chci pochlubit, ale doporucil 3 mesice pockat nez se ustali menses
@IvkaV píše:
@safika 430 Kc na měsíc?
Jó, jó, taky jsem se v lékárně málem prohla, ale bohužel. já si teď kupovala jen jeden na zkoušku a doufám, že to trojbalení vyjde trochu levněji.
Ahoj holky, mam dotaz…vyndavam a zandavam nuvaring vzdy ve stredu v devet ale ted budu mimo a v devet se k tomu proste nedostanu. Je tedy lepsi zandat driv nebo pozdeji? Asi driv, ne? Bylo by to konkretne o tri hodiny driv nez normalne..jak pripadne postupovat dalsi mesic pri vytahovani? Diky moc
@j.a.n.i1
tak i MS se dneska dostavila, takže paráda..