Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@safika V podstatě antikoncepce funguje tak, že ti zablokuje ovulaci, tudíž nemůžeš v tom týdnu otěhotnět.
Holky, jsem zavedla krouzek o dve hodiny pozdeji nez obvykle po tydnu co jsem byla bez krouzku, hrozi to necim?
diky
@safika Myslím, že ne. Já to zavedla mnohokrát +-3 hodiny. V návodu je napsáno myslím do jednoho dne, ale nejsem si jistá. Koukni se. Dvě hodiny ale nevadí.
Ahoj holky mam dotaz. krouzek pouzivam jiz asi dva roky. nikdy zadny problem az tento mesic. minuly jsem si oddalila Menses a tento jsem to mela 14 dni. nyni mam pocit bolestivosti v oblasti krouzku. Spatnym zavedenim to neni. nevite co by to mohlo byt? diky za kazdou reakci
Holky chci se zeptat. Nemate nekdo zkusenost rano v 8 jsem si vytahla krouzek a zapomnela zavest. Zavedla jsem ho az po 7 hodinach. Myslite, ze ma ochranu stale? Vim ze nekdo zminoval 3 hodiny.
Ahoj holky prášky nemůžu a zavádění tělíska se bojím a tak přemýšlím nad nuvaringem neví někdo, jak je to s uvolňováním množství hormonů myslím tím, kde jich je víc jestli v prášcích, náplastích nebo nuvaringu. Můj neurolog mi říkal, že můžu prý něco nískohormonálního a tak přemšlím co díky za radu. Přítel pořád nechce imíska a na genetiku se dlouho čeká.
Ahoj holky. prosím mám dotaz, v pátek večer jsem měla vyjmout nuvaring, bohužel jsem zapoměla a v sobotu jsem měla nechráněný sex..nuvaring jsem vyjmula v pondělí když jsem si vzpoměla..myslíte že jse vše vpořádku? v letáku jsemse dočetla o vyjmutí ve 3-4 týdnu že jsem stále chráněná, ale stejně mám takový divný pocit
děkuju za názory
@Luca1109 Jo, všechno bude OK, akorát další bych nasadila tak jak máš, kdyby ses nespletla, tedy zítra…
@Luca1109 Tak to je celkem pochopitelný, když si ho vyndala o 3 později, tak se „MS“ opozdí taky minimálně o ty 3 dny…
@j.a.n.i1 takže v patek normálně zavest nový. i tak si radši koupim tehu test pro svůj klid i když si říkám že je to asi zbytečný. horsy by bylo zavyst novy kroužek dyl
@Luca1109 Jojo, tak on ten kroužek musí mít nějakou rezervu, takže by nejspíš nemělo vadit, ani kdybys další zavedla až po týdnu od vyndání, ale byla bys akorát zbytečně nervozní.
@j.a.n.i1 no to bych určité byla. už teď jsem.ale budu doufat v dobrý konec ![]()
@j.a.n.i1 tak test negativní, tak jsem v klidu..ms nic, ale i tak zítra večer zavedu nový kroužek ![]()