Philips Sonicare servis?

4
6.11.22 19:53

Philips Sonicare servis?

Ahoj, má někdo zkušenost, kde servisovat kartáčky po záruce? Z ničeho nic mi odešly baterie u obou našich kartáčků, máme je asi 3 roky a odešly teda oba dva během půl roku. Jsou kupovány nezávisle na sobě, tak jsem celkem naštvaná. :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21067
6.11.22 19:56

https://www.philips.cz/…locator.html

Jako tohle opravdu nejsi schopná najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21949
6.11.22 20:53

Já bych rovnou koupila nové. Tohle je rychloobrátkové zboží. Do výměny se nevyplatí investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.11.22 21:16

@Cenarius Děkuji za odkaz, četla jsem na oba jimi inzerované servisy špatné recenze, proto se ptám ještě zde.

@nozu Přijde mj teda šílené dát znova tu nemalou částku, když vydržely opravdu cca 3 roky :nevim: ale děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.11.22 07:14

U nás taky při každodenním používání 2-3 denně vydrží cca 3-4 roky, už asi pátý kus, dvou různých typů Phillips Sonicare. Beru to jako normální :nevim: K Vánocům už jsem v akci pořídila 3 nové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.11.22 07:52
@Aliik píše:
U nás taky při každodenním používání 2-3 denně vydrží cca 3-4 roky, už asi pátý kus, dvou různých typů Phillips Sonicare. Beru to jako normální :nevim: K Vánocům už jsem v akci pořídila 3 nové ;)

Mě ještě napadlo, jestli to nemůže být i tím, že oba kartáčky používáme i ve vaně, jestli do nich třeba někudy nemohla natéct voda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák