Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím Vás, chci se prosím zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s eshopem STYLEWISH.CZ
Za ZKUŠENOSTI budu vděčná ![]()
Ja mam zatim negativni zkusenost.. Objednala jsem tam teplaky 25.10., bohuzel s platbou predem
potvrzovací email mi neprisel, nic. Na emailu, kdyz jsem jim psala na nejake info mi po par dohadech odpovedeli, ze uz je zasilka u prepravce a poslali trasovaci kod na zasilkovnu, s tim, ze balik je u prepravce tam ale bylo psano, ze cekaji na fyzicke dodani.. Nicmene vcera odpoledne jim to dodali, jenze tam byla nejak spatna adresa a dnes byl balicek vracen eshopu.. Takze zatim to nemam doreseno a napsala jsem jim, ze to chci stornovat a vratit penize, tak uvidim jestli uspeji nebo budu o 2tis chudsi ![]()
Negativní. Objednala jsem si zimní boty 27. 10. a jako dopravce jsem určila PPL Parcelshop.. Naštěstí jsem to dala na dobírku. Následně mi přišel mail s tím, že dopravce Packeta zjistil, že mnou zadaná adresa neexistuje a žádá mě o opravu online. Jako odesilatele mé objednávky ale uváděli nějaké politico.com, kde jsem si teda nikdy nic neobjednala. Zjistila jsem obratem, že webová stránka www.politico.com neexistuje, takže jsem žádnou adresu nikde neměnila a čekala jsem dál. Pak mi přišel požadavek od dopravce Packeta (jako proč, když to má doručit PPL?), abych zaplatila částku 2800. Nic jsem neposlala, mám zadáno, že chci platit proti předání balíčku. Dneska je to 5 dní od objednání a já čekám, co bude dál… Přijde mi to docela divné, ještě, že jsem zadala dobírku.
![]()
Příspěvek upraven 02.11.22 v 10:25
@Kytky zavidim vam tu dobirku, ja bohuzel asi o penize prijdu, aspon pouceni pro priste, ale jak rikate, take jsem mela odesilatele politico.com a spatnou adresu doruceni
@Makulena Ja nastesti zadala na dobirku, take mi prisel email se spatnou adresou, jinym dorucovatelem a odesilatelem je tez uplne jina firma. Ted mi prisel jeste email ze zasilka je podana na depu v Rumunsku. Nevim jestli balicek vubec dorazi. Na strankach je napsana dorucovaci doba 3-5 pracovnich dnu, dnes je to pres tyden.
@Makulena Dobry vecer, tak co? Mne dnes prisla zprava, ze je balicek k vyzvednuti, jen se bojim se boty budou fejkove, tak nevim zda mam prebrat
@chillichilli1 zatim cekam, zasilka byla zasilkovnou vracena a k dnesnimu dni je na depu nekde v rumunsku.. Nekym z jejich “zakaznickeho centra” mi bylo slibeno, ze jakmile bude zasilka vracena budou mi vraceny penize ve lhute 10dnu.. Takze zatim jeste cekam, moc sanci tomu nedavam, ale treba se nekdo tam nahore slituje
dam vedet, ale to uz bude asi pro vas pozde
Dobrý den, také mám v plánu si z tohoto e-shopu objednat ale zkusila jsem dopředu vyhledat recenze a zatím co píšete, tak se bojím, dejte prosím vedet, jestli jste dostali v pořádku originální zboží, nebo je to podvod. Děkuju ❤️️
Dobry den. Na Glami na me, koukl produkt se znacnou slevou z e shoou Stylewish. objednal jsem ho nastesti na dobirku, po prvnim mailu, prijeti objednavky, jse posilal maila na jmeno dorucovatele. poskytovatel uvedl nejmenovanou firmu, ovsem mne se ozyvala firma uplne jina.. po uplynuti tydne mi dosel dalsi mail, ze zbozi bude dorucovat zase uplne jina firma… od toho dne, nedoatavam, zadna upozorneni a jsem STRASNE rad, ze jsem nic neplatil do predu!!!
Dobrý den, taky na mě z tohoto e-shopu vykukují skvěle ceny. Chtěla jsem se zeptat, dostal od nich někdo už něco? A jak to vypadalo?
Děkuji ![]()
Nedostala jsem nic, zadaji vzdy spatnou adresu… bohuzel ani penize zpet nemam, takze pokud neco budete kupovat u nich rozhodne jen dobirkou, ja uz si to budu pro pristi online nakupy taky pamatovat.. kvalitu zbozi pokud doruci vam za sebe nereknu, ale myslim, ze to nebude moc ok
Nekdo nejake nove info?
Ja porad nemam doreseno, bylo mi napsano, ze az budou mit balicek vraceny zasilkovnou vrati mi do 10dnu penize, uz je to 14 dni a penize stale nikde..
Dnes mi napsali toto:
11.11 vrácena odesílateli. To ovšem neznamená, že je balíček u nás, ale že zásilkovna ho posílá k nám! Pokud balíček dorazí k nám na firmu, obvoláváme VŠECHNY zákazníky kterým se nepodařilo doručit zásilku.
Pote co balíček je zpět n askenován na našem skladu do 14 dnu obdržíte platbu na učtě… mela jsem za to, ze kdyz je balicek vracen odesilateli je proste vrácen fyzicky odesilateli a ne ze ho zasilkovna posila? Delaj ze me hlupaka nebo to tak opravdu je? A uz nekomu komu nebylo doruceno volali? 😅
Ahoj vsichni, do znacne miry jste me tady znervoznili 😅Jeste predtim jsem vsak objednala a tak mi balik lezel na zasilkovne. Adresa byla taky zadana spatne- jakoby trojite, ale pritom ta spravna adresa(asi to maji spatne naprogramovane). Upravila jsem ji tedy a vse ok. Dnes jsem balicek vyzvedla a vse super! Ufff, trochu ruska ruleta s ohledem na zdejsi komentare, ale podarilo se. Zbozi original, znackove a visacka s eury. Jde to opravdu az nekde z Recka, ale podvod to neni! Tedy u me nebyl! Jsem spoko.. ![]()
Ahoj, také čekám na balíček, nakoupila jsem zde na black friday 28.11., ze byla sleva 🤦♂️.
30.11. Packeta prijala elektronicka data o zasilce, bylo prirazeno cislo baliku, ale dale je zpatne zadana adresa.
Dnes jsem balicek stale nedostala a koukla na stylewish - zde je ze objednavka byla dokoncena. Snazila jsem se zde dovolat a nic.
Tudiz jsem se obratila na zasilkovnu, pan mi rekl ze adresa uz je spravena ale balicek stale nedostali.🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ Tez v popisku odesilatel www.politikos.com.
Cekam uz 6 dní, tak jsem zvědavá zda balík dorazí ci nikoliv. Ale jde videt, ze s timto odesilatel je problem protoze, uz pri volani do zasilkovny Vam robot rekne zda konci zasilka cislem 117 - coz je tento odesilatel.
No nastesti sem tez kupovala na dobirku
Příspěvek upraven 05.12.22 v 15:27