Je vhodný roboticky vysavač?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.10.22 11:02

Je vhodný roboticky vysavač?

Čau všichni na emiminu. Měla bych otázku chtěla jsem si koupit roboticky vysavač, protože už mě nebaví chodit po domě a vysávát s manuálním vysavačem. Řekla jsem o tom mě kamarádce se kterou se známe už velmi dlouho prakticky od školky, a ona mi řekla že je to špatný nápad, že ona vysavač také koupila a její roční dítě mělo z vysavače panickou hrůzu a bylo z vysavače úplně rozhozene. Proto bych se chtěla zeptat já mám 3 roční dítě a nemyslim si že by mělo nějaký strach z vysavačů a tak bych vysavač ráda koupila. Co si o tom myslíte? Je to dobrý nápad? Zase nechci aby se Karlíček bál. Mah moc ráda. Předem děkuji Petruška :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64971
28.10.22 11:05
@Petruška Julec píše: Čau všichni na emiminu. Měla bych otázku chtěla jsem si koupit roboticky vysavač, protože už mě nebaví chodit po domě a vysávát s manuálním vysavačem. Řekla jsem o tom mě kamarádce se kterou se známe už velmi dlouho prakticky od školky, a ona mi řekla že je to špatný nápad, že ona vysavač také koupila a její roční dítě mělo z vysavače panickou hrůzu a bylo z vysavače úplně rozhozene. Proto bych se chtěla zeptat já mám 3 roční dítě a nemyslim si že by mělo nějaký strach z vysavačů a tak bych vysavač ráda koupila. Co si o tom myslíte? Je to dobrý nápad? Zase nechci aby se Karlíček bál. Mah moc ráda. Předem děkuji Petruška :srdce: :mavam:

už ne mixéry, ale vysavač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 11:06
@Petruška Julec píše: Čau všichni na emiminu. Měla bych otázku chtěla jsem si koupit roboticky vysavač, protože už mě nebaví chodit po domě a vysávát s manuálním vysavačem. Řekla jsem o tom mě kamarádce se kterou se známe už velmi dlouho prakticky od školky, a ona mi řekla že je to špatný nápad, že ona vysavač také koupila a její roční dítě mělo z vysavače panickou hrůzu a bylo z vysavače úplně rozhozene. Proto bych se chtěla zeptat já mám 3 roční dítě a nemyslim si že by mělo nějaký strach z vysavačů a tak bych vysavač ráda koupila. Co si o tom myslíte? Je to dobrý nápad? Zase nechci aby se Karlíček bál. Mah moc ráda. Předem děkuji Petruška :srdce: :mavam:

Mám desetimesicni dite a vysavac miluje. Až moc, všude za ním leze, a nenechá ho vysávat.
Tak si ho od kámošky pujč a vyzkousej

• Citovat
  • Upravit
64971
28.10.22 11:06

A koukám, že jednou o sobě píšeš jako chlap, ted jako ženská. Zase trolík při prázdninách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 11:07
@vokishka píše:
už ne mixéry, ale vysavač?

Karlíček je známá firma?

• Citovat
  • Upravit
64971
28.10.22 11:08
@Anonymní píše:
Karlíček je známá firma?

no něco podobného tu bylo pořád o mixérech. Navíc má zajímavý příspěvek do sto let staré diskuse o Mikuláši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 11:15
@vokishka píše:
A koukám, že jednou o sobě píšeš jako chlap, ted jako ženská. Zase trolík při prázdninách

Prosím tě mohl by jsi mi ukázat kde o sobě píšu jako muž. Já jsem se vás slušně zeptala jestli nevíte něco o vysavači. Pokud mi nechceš odpovídat nemusí já tě nenutím, ale nemusíš tu psát bludy. Děkuji Petruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64971
28.10.22 11:17
@Petruška Julec píše:
Prosím tě mohl by jsi mi ukázat kde o sobě píšu jako muž. Já jsem se vás slušně zeptala jestli nevíte něco o vysavači. Pokud mi nechceš odpovídat nemusí já tě nenutím, ale nemusíš tu psát bludy. Děkuji Petruška

už je to opravené, je tam najednou úplně jiný příspěvek, jaká náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33275
28.10.22 11:17

A když se bude Karlíček bát třeba lednice, tak jí vyhodíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64971
28.10.22 11:23
@arinecka píše:
A když se bude Karlíček bát třeba lednice, tak jí vyhodíš? :mrgreen:

Nebo Karlicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
28.10.22 11:23

Každé dítě je jiné, uvidíš sama.. Moje dítě se je třeba pokusilo zlikvidovat, když na něj chtělo vylivat sklenice vodY, druhé ho chtělo rozbit kladivem, strach nemělo ani jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 11:24
@arinecka píše:
A když se bude Karlíček bát třeba lednice, tak jí vyhodíš? :mrgreen:

No udělám vše proto, aby se nebal pokud nic nepomůže samozřejmě lednici nevyhodim, ale jen ji přemístím do jiné části domu třeba do garáže aby ji Kája neměl na očích. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 11:41

Půjčila jsem si ho od kamarádky tak uvidím až Kája přijde z tréninku vyzkouším a napíšu reakci zatím ahoj a děkuji za pomoc. :srdce: :palec:

Příspěvek upraven 28.10.22 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10821
28.10.22 11:49
@Petruška Julec píše:
Půjčila jsem si ho od kamarádky tak uvidím až Kája přijde z tréninku vyzkouším a napíšu reakci zatím ahoj a děkuji za pomoc. :srdce: :palec:

Ty jo a mas obyvak jak z tech stranek kde ho prodavaji :mrgreen:

Co to je za trolla tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64971
28.10.22 12:00
@Tarena píše:
Ty jo a mas obyvak jak z tech stranek kde ho prodavaji :mrgreen:Co to je za trolla tohle?

Tak to bude neco podobneho, jak s tim mixerem. To zavirali potom i admini. Jiste si trilete ditko skaklo na trenink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák