Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Čau všichni na emiminu. Měla bych otázku chtěla jsem si koupit roboticky vysavač, protože už mě nebaví chodit po domě a vysávát s manuálním vysavačem. Řekla jsem o tom mě kamarádce se kterou se známe už velmi dlouho prakticky od školky, a ona mi řekla že je to špatný nápad, že ona vysavač také koupila a její roční dítě mělo z vysavače panickou hrůzu a bylo z vysavače úplně rozhozene. Proto bych se chtěla zeptat já mám 3 roční dítě a nemyslim si že by mělo nějaký strach z vysavačů a tak bych vysavač ráda koupila. Co si o tom myslíte? Je to dobrý nápad? Zase nechci aby se Karlíček bál. Mah moc ráda. Předem děkuji Petruška
![]()
@Petruška Julec píše: Čau všichni na emiminu. Měla bych otázku chtěla jsem si koupit roboticky vysavač, protože už mě nebaví chodit po domě a vysávát s manuálním vysavačem. Řekla jsem o tom mě kamarádce se kterou se známe už velmi dlouho prakticky od školky, a ona mi řekla že je to špatný nápad, že ona vysavač také koupila a její roční dítě mělo z vysavače panickou hrůzu a bylo z vysavače úplně rozhozene. Proto bych se chtěla zeptat já mám 3 roční dítě a nemyslim si že by mělo nějaký strach z vysavačů a tak bych vysavač ráda koupila. Co si o tom myslíte? Je to dobrý nápad? Zase nechci aby se Karlíček bál. Mah moc ráda. Předem děkuji Petruška![]()
už ne mixéry, ale vysavač?
@Petruška Julec píše: Čau všichni na emiminu. Měla bych otázku chtěla jsem si koupit roboticky vysavač, protože už mě nebaví chodit po domě a vysávát s manuálním vysavačem. Řekla jsem o tom mě kamarádce se kterou se známe už velmi dlouho prakticky od školky, a ona mi řekla že je to špatný nápad, že ona vysavač také koupila a její roční dítě mělo z vysavače panickou hrůzu a bylo z vysavače úplně rozhozene. Proto bych se chtěla zeptat já mám 3 roční dítě a nemyslim si že by mělo nějaký strach z vysavačů a tak bych vysavač ráda koupila. Co si o tom myslíte? Je to dobrý nápad? Zase nechci aby se Karlíček bál. Mah moc ráda. Předem děkuji Petruška![]()
Mám desetimesicni dite a vysavac miluje. Až moc, všude za ním leze, a nenechá ho vysávat.
Tak si ho od kámošky pujč a vyzkousej
A koukám, že jednou o sobě píšeš jako chlap, ted jako ženská. Zase trolík při prázdninách
@Anonymní píše:
Karlíček je známá firma?
no něco podobného tu bylo pořád o mixérech. Navíc má zajímavý příspěvek do sto let staré diskuse o Mikuláši ![]()
@vokishka píše:
A koukám, že jednou o sobě píšeš jako chlap, ted jako ženská. Zase trolík při prázdninách
Prosím tě mohl by jsi mi ukázat kde o sobě píšu jako muž. Já jsem se vás slušně zeptala jestli nevíte něco o vysavači. Pokud mi nechceš odpovídat nemusí já tě nenutím, ale nemusíš tu psát bludy. Děkuji Petruška
@Petruška Julec píše:
Prosím tě mohl by jsi mi ukázat kde o sobě píšu jako muž. Já jsem se vás slušně zeptala jestli nevíte něco o vysavači. Pokud mi nechceš odpovídat nemusí já tě nenutím, ale nemusíš tu psát bludy. Děkuji Petruška
už je to opravené, je tam najednou úplně jiný příspěvek, jaká náhoda
A když se bude Karlíček bát třeba lednice, tak jí vyhodíš? ![]()
@arinecka píše:
A když se bude Karlíček bát třeba lednice, tak jí vyhodíš?
Nebo Karlicka ![]()
Každé dítě je jiné, uvidíš sama.. Moje dítě se je třeba pokusilo zlikvidovat, když na něj chtělo vylivat sklenice vodY, druhé ho chtělo rozbit kladivem, strach nemělo ani jedno..
@arinecka píše:
A když se bude Karlíček bát třeba lednice, tak jí vyhodíš?
No udělám vše proto, aby se nebal pokud nic nepomůže samozřejmě lednici nevyhodim, ale jen ji přemístím do jiné části domu třeba do garáže aby ji Kája neměl na očích. ![]()
Půjčila jsem si ho od kamarádky tak uvidím až Kája přijde z tréninku vyzkouším a napíšu reakci zatím ahoj a děkuji za pomoc.
![]()
Příspěvek upraven 28.10.22 v 11:59
@Petruška Julec píše:
Půjčila jsem si ho od kamarádky tak uvidím až Kája přijde z tréninku vyzkouším a napíšu reakci zatím ahoj a děkuji za pomoc.![]()
Ty jo a mas obyvak jak z tech stranek kde ho prodavaji ![]()
Co to je za trolla tohle?
@Tarena píše:
Ty jo a mas obyvak jak z tech stranek kde ho prodavajiCo to je za trolla tohle?
Tak to bude neco podobneho, jak s tim mixerem. To zavirali potom i admini. Jiste si trilete ditko skaklo na trenink