Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Všimla jsem si, že dnešní doba opět přeje sekáčům.
Já jsem typ, co si rád koupí drahé nové boty, spodní prádlo a třeba drahou bundu.
Ale stejně ráda zajdu do sekáče. Úlovky z poslední doby byly ve většině případů od Esprit a s. Oliver. Mám oblíbený sekáč, kde majitel zaměstnává důchodkyně, ale jsou to čupr babky a mají přehled o tom co hodily na stojany.
Před měsícem tam pro mě mamka našla péřovou zimní parku od Esprit. Je námořnicky modrá. V kapucí uvnitř má krásný kožíšek. Já včera taky tři trička a aniž bych šla po konkrétní značce, tak taky Esprit. A to jsem tam šla pro nějaká prostěradla pro psa
do pelechu. A pak mám úlovek v podobě zimní sukně od značky Van Laack. A to je nějaká echt drahota. Protože jsem tuto značku znala z Německa a byla drahá. Mám od ní hedvábnou halenku a pak luxusní tričko s fižím.
Pojďte se tedy chlubit, co se vám povedlo koupit pěkného. ![]()
Uz je to daaaaaavno, v puberte, takze nekdy v puli devadesatek…teta mi donesla ze sekace dziny Armani…to bylo neco
To uz nikdy nic neprekonalo
A jednou jsem tam ulovila barefoot Merrell trekovky za dolar (v zahranici).
@alisekR Mě nikdy nic, v sekací jsem byla párkrát a měla jsem dojem, že tam jsou jen stare hadry. Neumím a nebaví mě tam hledat, takže tvoje úlovky můžu jen zavidet ![]()
V sekaci jsem makala, takze jsem to mepa vsechno z prvni ruky. A bylo mi teda jedno, cocto je za znackuy kdyz se mi to libilo. Parkrat jsem ulovila dziny od Mustangu a jednou uplne luxusni kozacky Gabor. Vsichni jsou hlavne po Adidasech a Nikach, ale osobne si myslim, ze je spousta jinych a o hodne kvalitnejsich znacek ![]()
Nové kozačky Gabor PC 5600, já teda 380. Svetr vlněný Ralph Lauren za 160. Kožený batůžek Longchamp, PC cca za 8000,– já za 60,–
.
Trička s. oliver, Esprit, street one, Tom Tailor… 60-80 Kč.
Krásný zateplený vlněný kabát Tom Tailor za 320…
Tyhle nákupy miluju…
Ale taky občas prohloupim. Krásné kožené boty, ale po pár nosenich praskla podrážka obou, asi stářím, podrážka kožená nebyla, nošené nebyly…
Jinak teď jsem pořídila spoustu vlněných svetrů, tak doufám, že nepřiletí malý šedý motýlek…
@Magical-eyes A kde to kupujes? Tady v Praze jsem mela kousek za rohem Textil house, kdysi jsem tam koupila za par korun no name bundu jeste s visackou, byla moc hezka a nosila jsem ji tak 3 zimy.To byl stastny kup. Ostatni nakupy jsem vetsinou nenošené casem vyhazela ![]()
Mela jsem dojem, ze pred novym zbožím si stejne vse lepsi rozebraly orodavacky
Pak se uplne pohorsili, prodavali predrazene obnosene ozmolkovane hruzy, za ceny tak HM anebo CA.
No a Covid neprezli, zavreli.
Já dětem objednávám na brumla.cz. Často to jsou značky jako Next apod..Ale vybírám tam ráda, protože ty ceny a i oblečení tam mají hezké. Ceny srovnatelné s Pepcem, ale u Pepca se mi několikrát stalo, že něco měla dcera na sobě jednou a bylo to zničené a nebylo to tim, že by to umazala od trávy apod..Takto radši třeba koncem srpna toho vyberu víc, aby s to vyplatilo, protože kupovat pouze jedny kalhoty za 36kč se moc nevyplatí s ohledem na poštovné.
@Konnny píše:
@Magical-eyes A kde to kupujes? Tady v Praze jsem mela kousek za rohem Textil house, kdysi jsem tam koupila za par korun no name bundu jeste s visackou, byla moc hezka a nosila jsem ji tak 3 zimy.To byl stastny kup. Ostatni nakupy jsem vetsinou nenošené casem vyhazela
Mela jsem dojem, ze pred novym zbožím si stejne vse lepsi rozebraly orodavacky
Pak se uplne pohorsili, prodavali predrazene obnosene ozmolkovane hruzy, za ceny tak HM anebo CA.
No a Covid neprezli, zavreli.
Tak různě, ale spíš obchody mimo Prahu. Ale teda chce to projít komplet věšáky. Musí se hledat a to se každému nechce no… Ale některé sekáče teda prodávají silně obnošené děravé a poničené věci za nehorázné ceny…
Vlastně je to takové dobrodrůžo… Když jedeme někam na výlet a je tam SH, tak neodolam…
Hezký SH je v Bavorově, tam jsem ulovila šaty Max Mara za 190,–…
Značky jsou mi fuk, kupuju co se mi líbí. Bohužel poslední léta nemůžu v Praze najít žádný slušný sekáč, kde by neměli jen hadry. Občas si něco koupím na cestách po ČR v nějakých menších městech, nedávno třeba tři krásná moderní saka po 20 korunách, vypadají nově.
Já bych taky sem tam zašla, ale s vel 44 je to nějak asi problém, nic nějak nemají ![]()
Já chvíli pracovala přímo v třídírně textilu pro sekáče, to byste holky koulaly….. ![]()
@alisekR píše:
Já jsem typ, co si rád koupí drahé nové boty, spodní prádlo a třeba drahou bundu.
Ale stejně ráda zajdu do sekáče. Úlovky z poslední doby byly ve většině případů od Esprit a s. Oliver. Mám oblíbený sekáč, kde majitel zaměstnává důchodkyně, ale jsou to čupr babky a mají přehled o tom co hodily na stojany.
Před měsícem tam pro mě mamka našla péřovou zimní parku od Esprit. Je námořnicky modrá. V kapucí uvnitř má krásný kožíšek. Já včera taky tři trička a aniž bych šla po konkrétní značce, tak taky Esprit. A to jsem tam šla pro nějaká prostěradla pro psado pelechu. A pak mám úlovek v podobě zimní sukně od značky Van Laack. A to je nějaká echt drahota. Protože jsem tuto značku znala z Německa a byla drahá. Mám od ní hedvábnou halenku a pak luxusní tričko s fižím.Pojďte se tedy chlubit, co se vám povedlo koupit pěkného.
[/citacev
@alisekR píše:
Před měsícem tam pro mě mamka našla péřovou zimní parku od Esprit. Je námořnicky modrá. V kapucí uvnitř má krásný kožíšek. Já včera taky tři trička a aniž bych šla po konkrétní značce, tak taky Esprit. A to jsem tam šla pro nějaká prostěradla pro psado pelechu. A pak mám úlovek v podobě zimní sukně od značky Van Laack. A to je nějaká echt drahota. Protože jsem tuto značku znala z Německa a byla drahá. Mám od ní hedvábnou halenku a pak luxusní tričko s fižím.Pojďte se tedy chlubit, co se vám povedlo koupit pěkného.
V sekacich nee, smrdi to..atd. radeji kupuji klidne levnejsi znacky v marketech..treba v tescu dziny..jestli jsi jeta na znacky, ta doporucuji povanocni vyprodeje v Berline, Londyne, maji tam znacky za par stovek, ja mam rada Armaniho i kdyz tam pozor na velikost a calvin kleina, maji tam i super penezenky treba za par stovek
Značky neřeším. Zajímá mě materiál, kvalita šití a jak mi to sedí
Ale je fakt, že jsem někdy překvapená, jak mi vyhovuje kousek od značky, kterou bych si novou nikdy nekoupila, protože ji považuju za shit.
@Fiveone píše:
Já dětem objednávám na brumla.cz. Často to jsou značky jako Next apod..Ale vybírám tam ráda, protože ty ceny a i oblečení tam mají hezké. Ceny srovnatelné s Pepcem, ale u Pepca se mi několikrát stalo, že něco měla dcera na sobě jednou a bylo to zničené a nebylo to tim, že by to umazala od trávy apod..Takto radši třeba koncem srpna toho vyberu víc, aby s to vyplatilo, protože kupovat pouze jedny kalhoty za 36kč se moc nevyplatí s ohledem na poštovné.
Jj, Next jde. Synovi kupuji bundy, svetry, rifle, kvalitní materiál. Na Mimibazaru jsem sehnala úplně nové vlněné svetry pro syna, jenom jsem je musela zašít ve švu, za 50 Kč.
Nebo George.
@Janli píše:
Já chvíli pracovala přímo v třídírně textilu pro sekáče, to byste holky koulaly…..
Tady je jen Bellitex. Fujky, fuj. A to ženské co tam pracují říkají, že majitel si k té hrůze (svrab apod.) myslí, že je dostane do postele.