Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, prosím o radu. Potřebuji koupit pro svou ani ne 4 letou dcerurukavice palčáky, takové ty co nepropouštějí vodu. Ale já je prostě nikde nemohu sehnat. Jedny jsem tedy koupila, ale ač má dcerka maličkou ruku a palčáky jsou poměrně velké, tak je prostě nepřetáhne přes ruku. Já už vážne nevim kde takový rukavice sehnat. Většinou jsem narazila jen na velký… Kde je prosím kupujete? díky moc
Tady se s dovolením připíchnu, potřebuji taky, akorát pro dvouletou. Zatím je bez rukavic a fakt nevím, dle je seženu.
@obycmamca já kupovala v Decathlonu, takové ty šusťákové sportovní. Nepromokly nám nikdy. Popřípadě se dají naimpregnovat pro jistotu
@Kolicek95 pro dvouletou má Decathlon taky super se zipem, dobře se oblékají
Zimní Zanier s GORE-TEX vel. asi 2. Měli je třeba i v Intersportu, jen netuším, zda už nyní mají zimní zboží.
@Aduš8 Ty se zipem jsem tedy měla a promáčely se docela brzy. Pravda ani jako nové jsem je neimpregnovala neb si dítě občas otřelo obličej.
@obycmamca píše:
Maminky, prosím o radu. Potřebuji koupit pro svou ani ne 4 letou dcerurukavice palčáky, takové ty co nepropouštějí vodu. Ale já je prostě nikde nemohu sehnat. Jedny jsem tedy koupila, ale ač má dcerka maličkou ruku a palčáky jsou poměrně velké, tak je prostě nepřetáhne přes ruku. Já už vážne nevim kde takový rukavice sehnat. Většinou jsem narazila jen na velký… Kde je prosím kupujete? díky moc
Kupujeme v HM a jsou super, vůbec nepropustí.
Taky Reima ote, od rána do večera ruce v suchu i v mokrém počasí.
Reima ote. Treba na outdoorbaby nebo tak nejak je ten web.
Promaledobrodruhy jeste.