Polské potraviny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.10.22 16:34

Polské potraviny

Zdravím. Chtěla bych se vás maminky zeptat, co vy a Polské potraviny? Máte s nimi zkušenosti? Já vím, že můj bratr si tenkrát v květnu koupil v Polsku veganské párky a skončil na JIPce, prozvracel celou noc a od té doby, mám strach tam něco nakupovat. Nakupujete někdo už třeba delší dobu v Polsku? Třeba opakovaně? A jestli je to OK? Děkuji, za odpovědi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24744
19.10.22 16:42

:mrgreen: no jasně, smrad a polské vši :mrgreen: :lol:

Hele, klid, u nás v pohraničí to sem léta vozí, na Jipu fakt neskončil nikdo, leda tak z hub, které si vlastnoručně na té hranici natrhal..
nakupuje tu v Biedronce každý druhý včetně mne a až na pár chuťových rozdílů (typicky Znojemské okurky tam fakt nekoupíš a mají je tam dost hnusné, ale zas mají dobré kvašáky :mrgreen: ) je vše OK, cenově se to pomalu vyrovnává, ale pořád máš na nákupu Lidl-Kaufland/Polsko cca 25% i více výhodnější cenu (a když jde o akce, tak klidně i skoro půlku), takže je rozdíl dát za jídlo na půl měsíce pro rodinu tu pětku, když tam dáš 3500…

Příspěvek upraven 19.10.22 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
19.10.22 16:45

@Mari.anka150 mám to nedaleko, takže cca jednou za měsíc jezdíme do Polska.
A ne, nikdy nám blbě nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
19.10.22 16:50

Vždyť i tady je plně potravin z Polska, máslo za jen pade, které je omezené počtem na osobu a rychle dojde a je vyprodané, je taky z Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
19.10.22 16:51

Neznám moc rodin od nás /severní Morava/, které by sem tam, nebo pravidelně v Polsku nenakupovaly :nevim:. Žádný problém nikdo nikdy neměl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
19.10.22 16:54

Kdyby teď přestali prodávat polské potraviny tak půlka Evropy chcípne hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
19.10.22 16:55

@karkarka přesně!!
Nenechali si tam to zemědělství zdevastovat jako my… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64866
19.10.22 16:55
@karkarka píše:
Kdyby teď přestali prodávat polské potraviny tak půlka Evropy chcípne hlady.

tak nějak. Navíc oni na svůj trh dávají trochu lepší kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.10.22 16:57
@Mari.anka150 píše:
Zdravím. Chtěla bych se vás maminky zeptat, co vy a Polské potraviny? Máte s nimi zkušenosti? Já vím, že můj bratr si tenkrát v květnu koupil v Polsku veganské párky a skončil na JIPce, prozvracel celou noc a od té doby, mám strach tam něco nakupovat. Nakupujete někdo už třeba delší dobu v Polsku? Třeba opakovaně? A jestli je to OK? Děkuji, za odpovědi. :palec:

V Polsku nenakupuji, na hranice to máme daleko. Ale chodím do Lidlu a tam polské výrobky mají. Zatím zdrávi. Ale nejíme vegansky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
19.10.22 17:00
@Mari.anka150 píše:
Zdravím. Chtěla bych se vás maminky zeptat, co vy a Polské potraviny? Máte s nimi zkušenosti? Já vím, že můj bratr si tenkrát v květnu koupil v Polsku veganské párky a skončil na JIPce, prozvracel celou noc a od té doby, mám strach tam něco nakupovat. Nakupujete někdo už třeba delší dobu v Polsku? Třeba opakovaně? A jestli je to OK? Děkuji, za odpovědi. :palec:

Jasně, určitě to bylo těma párkama :mrgreen: Zeptej se Poláků, kde nakupujou, když se po jejich potravinách končí na JIP. Vždytˇi tady máš spoustu polských potravin. Děláš si z nás srandu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
19.10.22 17:00

Podle preplnenych polskych supermarketu a temer prazdnych ceskych, tipuji, ze tam uz jezdi cele nase mesto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.10.22 17:03

A víš, že potravin z Polska máš aj tu plný regály? ;)

Jinak cokoliv sme si v Polsku koupili bez úhony přežil aj malej synátor :mavam:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
19.10.22 17:05
@cecetka píše:
Podle preplnenych polskych supermarketu a temer prazdnych ceskych, tipuji, ze tam uz jezdi cele nase mesto :lol: :lol: :lol:

Mi stačí vidět občas ty fotky na FB, jak český lid dělá na Polsko nálety a normálně se stydim tvl 8o Až tam zase pojedeme za zábavou, tak snad radši česky nepípnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21593
19.10.22 17:06
@Mari.anka150 píše:

Polske potraviny zakoupene v Polsku v normalnim obchode nejsou o nic horsi, nez potraviny u nas. Jenze to plati pouze za predpokladu, ze se nekupujou ty nejlevnejsi srajdy, jake se daji sehnat. A hadej co vetsina lidi kupuje, kdyz kupuje polske vyrobky? Ano, ten nejlevnejsi sajrajd, do ktereho namlely zidle a mrtve krysy ze sklepa. Jak myslis, ze se vyrabi ty extremne levne potraviny? Poctive suroviny v tom nefiguruji.

Takze s klidnym srdcem ti mohu polske vyrobky doporucit, kupuj v normalnim obchode za normalni ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.10.22 17:07

Kdybych bydlela blíž Polska, tak budu klidně jezdit nakupovat tam. Neměla bych s tím problém.
Pamatuji si v dětství výlety s babi do Polska za nákupy. Různě na tržnice. Párky a uzeniny se vozily tehdy autobusem. A světe div se, že vlastně žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák