Polské potraviny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
19.10.22 17:55
@karkarka píše:
Kdyby teď přestali prodávat polské potraviny tak půlka Evropy chcípne hlady.

Ja koupila v Polsku vyrobenou konzervu dokonce i v Australii :mrgreen: Vtipne, ze v ni byla asijska sladkokysela omacka. Zavarilo mi to akorat mozek, kdyz jsem nad tim premyslela :mrgreen:

Jinak ja u balenych potravin kolikrat ani nezkoumam zemi puvodu se priznam…vyrostla jsem taky na pravidelnych nakupech v Polsku, jezdivalo se v tech dobach hlavne na maso a syry…kazdorocne dovolenkujeme na slovensko-polskem pohranici a jidlo tam nakupuji bez premysleni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
19.10.22 17:56
@shadowbabe píše:
Mi stačí vidět občas ty fotky na FB, jak český lid dělá na Polsko nálety a normálně se stydim tvl 8o Až tam zase pojedeme za zábavou, tak snad radši česky nepípnu :mrgreen:

prosímtě, co řešíš, vždyt do Polska se jezdilo za nákupy už za socíku. Burzy u hranic jsou plné pořád, dokonce tam můžeš platit v korunách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
19.10.22 17:59
@vokishka píše:
tak nějak. Navíc oni na svůj trh dávají trochu lepší kvalitu.

Presne tak. Potraviny koupene tam, nemam problem. To co vozi sem, to nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
19.10.22 18:01
@Mari.anka150 píše:
Zdravím. Chtěla bych se vás maminky zeptat, co vy a Polské potraviny? Máte s nimi zkušenosti? Já vím, že můj bratr si tenkrát v květnu koupil v Polsku veganské párky a skončil na JIPce, prozvracel celou noc a od té doby, mám strach tam něco nakupovat. Nakupujete někdo už třeba delší dobu v Polsku? Třeba opakovaně? A jestli je to OK? Děkuji, za odpovědi. :palec:

Kdo tyhle pindy vymýšlí? Majitel Agrofertu, který se bojí levnější konkurence?:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
19.10.22 18:38
@shadowbabe píše:
Mi stačí vidět občas ty fotky na FB, jak český lid dělá na Polsko nálety a normálně se stydim tvl 8o Až tam zase pojedeme za zábavou, tak snad radši česky nepípnu :mrgreen:

Za co se stydet? Ze je u nas draz nez u nich? Tak za to se prosty obcan stydet fakt nemusi :nevim:
Treba v obci 2 km za hranicema postavili novou Biedronku specialne kvuli Cechum (ted tam maji dve). Reagovali rychle, abychom jim tam ty penize privezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
19.10.22 19:15
@Tarena píše:
Presne tak. Potraviny koupene tam, nemam problem. To co vozi sem, to nekupuji.

To neni o tom, co ONI vozi sem. To je o tom, co MY od nich nakupujeme. Neni to tak, ze Polaci si sami pro sebe nechavaji to lepsi a k nam hazou odpad. Na ceskem trhu existuje dost velka poptavka po extremne lacinych potravinach a ty se nakupuji z Polska. Cili dovazi se sem ty nej srajdy, protoze existuje cast obyvatelstva, ktera to chce a je jim jedno, co v tom je a jak to bylo vyrobeno, hlavne ze cenovka sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
19.10.22 19:17
@warita píše:
To neni o tom, co ONI vozi sem. To je o tom, co MY od nich nakupujeme. Neni to tak, ze Polaci si sami pro sebe nechavaji to lepsi a k nam hazou odpad. Na ceskem trhu existuje dost velka poptavka po extremne lacinych potravinach a ty se nakupuji z Polska. Cili dovazi se sem ty nej srajdy, protoze existuje cast obyvatelstva, ktera to chce a je jim jedno, co v tom je a jak to bylo vyrobeno, hlavne ze cenovka sedi.

souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.10.22 19:52
@cecetka píše:
Za co se stydet? Ze je u nas draz nez u nich? Tak za to se prosty obcan stydet fakt nemusi :nevim:
Treba v obci 2 km za hranicema postavili novou Biedronku specialne kvuli Cechum (ted tam maji dve). Reagovali rychle, abychom jim tam ty penize privezli.

Myslím za styl chování a pomalu „rabování“ regálů. Za ceny potravin v ČR by se asi spíš mohla stydět vláda ;)

• Citovat
  • Upravit
26858
19.10.22 20:00
@shadowbabe píše:
Myslím za styl chování a pomalu „rabování“ regálů. Za ceny potravin v ČR by se asi spíš mohla stydět vláda ;)

Jezdime tam kazdy tyden a zadne rabovani nevidim :nevim:
Asi mas jinou zkusenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
20.10.22 09:59

Z veganských párků bych zvracela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
20.10.22 20:11

Jee, to byla špatná náhoda podle mě.
My jsme z Prahy, ale jak jedeme na dovču někam nahoru, stavíme se pak v Polsku a nebo jedeme na trhy do Kudowy ;)
Mají tam fajn věci za super ceny :dance:

Příspěvek upraven 20.10.22 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.10.22 20:15
@Lucie008 píše:
Z veganských párků bych zvracela taky.

LOL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
21.10.22 18:42
@warita píše:
To neni o tom, co ONI vozi sem. To je o tom, co MY od nich nakupujeme. Neni to tak, ze Polaci si sami pro sebe nechavaji to lepsi a k nam hazou odpad. Na ceskem trhu existuje dost velka poptavka po extremne lacinych potravinach a ty se nakupuji z Polska. Cili dovazi se sem ty nej srajdy, protoze existuje cast obyvatelstva, ktera to chce a je jim jedno, co v tom je a jak to bylo vyrobeno, hlavne ze cenovka sedi.

Ale prosím tě, spousta výrobků z Čech je nekvalitních úplně stejně jako ty z Polska, akorát jsou dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.10.22 19:50
@ZuzaM píše:
Ale prosím tě, spousta výrobků z Čech je nekvalitních úplně stejně jako ty z Polska, akorát jsou dražší.

Ale ano, samozrejme, vzdyt to se nevylucuje. Proste v Poslku dokazou ten sajrajt vyrobit levneji a tudiz se to sem dovazi pro cilovou skupinu lidi, co kupuje to absolutne nejlevnejsi.

Ale hodne lidem tohle neni jasne. Neuvedomuji si, ze tyto „proslule“ polske vyrobky nejsou jejich veskera produkce, ze se v Polsku vyrabi siroke spektrum produktu co do kvality ale do novin a zprav se dostavaji jenom ty nekvalitni. A pak se vyhybaji poslkym potravinam jako cert krizi, protoze podle nich Polaci nejsou schopni vyrobit kvalitni potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.11.22 22:57

V Polsku jsou stejný sra. cky jako u nás, takže asi no problem… Ale nejezdím tam kvůli pár korunám, ač blízko to celkem máme.. když už, tak raději kvalitu v Německu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák