Termoprádlo a rukavice pro ženu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6917
23.10.22 12:41

Termoprádlo a rukavice pro ženu

Zdravím, ženy!

Tento rok jsem se rozhodla, že už v zimě nechci mrznout. Chtěla bych si pořídit nějaké „podvlíkačky“, tj. termoprádlo pod rifle, abych neměla promrzlá stehna. Měla jsem něco z Lidlu, ale skoro žádný efekt..
Taky chci zainvestovat do rukavic - prstové, tenčí, ale teploučké.
Poradíte? Klidně i něco dražšího, už na sobě nechci šetřit :-D Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18114
23.10.22 12:58

@Lojzísek
Tak termoprádlo dražší, ale cenově dostupné Craft, nebo něco s merino vlnou, myslím že Icebreaker to dělá, ten bude dražší. Já mám jedno dobré a příjemné i z Alpine pro. Rukavice asi s goretexem, ale mně teda mrznou prsty skoro ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.10.22 13:05

Záleží kdy kde a na jak dlouho to termoprádlo hodlas používat. Pokud na procházky ven s dětmi tak doporučuji koupit si raději sportovní zateplené kalhoty. A treba do práce si rifle s podvlíkačkama snedovedu představit. Treba pri cestování autem nebo MHD, pri nákupech, pochůzkách - bude ti vedro. A venku v mrazu to pod riflema moc efekt neudělá. Vyzkoušela jsem kvalitní značkové merino. Venku mi byla stejně zima a v prostorách horko jako blázen. To samé rukavice. Pokud máš špatné prokrvování tak sebedrazsi rukavice ti budou naprd.
Alespoň ja to tak měla celý život. Byla jsem strašný zmrzlík. Po porodu se vše obratilo a konečně jsem uvěřila že někomu může být i v zimě teplo a může do zimních bot nosit nízké ponožky. Každopádně můj hormonální výkyv pomíjí a začíná mi být opět zima jako kdysi takže te úplně chápu. Nejlépe vytáhnout ze skříně kombinézu do sněhu, v te bude teplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.10.22 13:09

Ještě me napadá - jednou jsem uz v zoufalství googlila ze existují boty a rukavice s elektrickým vyhříváním. Ale mé nadšení " zchladila" cena výrobků. Nevim, třeba doba pokrocila a ceny jsou příznivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.10.22 13:10

Mám termosopravu od Devold s merinem a jsem mega spoko. Dlouhé kalhoty a triko s dlouhým rukávem. Nosím Teda na treky hlavně na spaní, ale je v tom příjemně teplo, jinak sem mrzla. A v zimě na procházku pod kalhoty jsou taky super. Hlavně jsou i pěkně dlouhé. Nevím, jak jsi vysoká, ale já u hodně věcí řeším, že to mám jak když má přijít velká voda… Na sport bych ti doporučila přes kalhoty perove kraťasy nebo sukni. Ale do města to přes rifle to asi nebude.

Hodně si lidi chválí i výše zmíněný icebreaker. Ortovox dělá krásné a kvalitni věci z merino vlny, ale tam už je ta cena trochu jinde. Jo a ještě karitra. Značka pouze pro ženy s nádherným designem, ale taky si za to člověk připlatí.

Rukavice neporadím, ruce mi mrznou ve všem. Ale obecně se říká, že v palcacich je větší teplo, protože se prsty ohrivaji navzájem.

Hodně štěstí při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
23.10.22 13:18
@Ughg píše:
Mám termosopravu od Devold s merinem a jsem mega spoko. Dlouhé kalhoty a triko s dlouhým rukávem. Nosím Teda na treky hlavně na spaní, ale je v tom příjemně teplo, jinak sem mrzla. A v zimě na procházku pod kalhoty jsou taky super. Hlavně jsou i pěkně dlouhé. Nevím, jak jsi vysoká, ale já u hodně věcí řeším, že to mám jak když má přijít velká voda… Na sport bych ti doporučila přes kalhoty perove kraťasy nebo sukni. Ale do města to přes rifle to asi nebude.

Hodně si lidi chválí i výše zmíněný icebreaker. Ortovox dělá krásné a kvalitni věci z merino vlny, ale tam už je ta cena trochu jinde. Jo a ještě karitra. Značka pouze pro ženy s nádherným designem, ale taky si za to člověk připlatí.

Rukavice neporadím, ruce mi mrznou ve všem. Ale obecně se říká, že v palcacich je větší teplo, protože se prsty ohrivaji navzájem.

Hodně štěstí při výběru

Kari Traa mám zimní legíny, vytpelené a jsou úžasné. Vzhledově krásné, příjemné na nošení a teploučké. Fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6917
23.10.22 13:24

Děkuju!!! Po večerech budu vybírat ;-) Mám to hlavně na procházky s dětmi - takové ty, jak ujdete 10 kroků, pak 20 min. stojíte, ujdete 30 kroků dozadu a stále dokola.. Zatím jsou ještě maličké. Rukavice prstové proto, že stále potřebují nějakou obsluhu, tak abych nějaké tlusté palčáky pořád nemusela sundávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.22 13:25

Pod dziny nosim spodky od Klimatexu.

Jinak nedam dopustit na material Polartec, z toho mam mikiny a ted i prstove rukavice, jsou naprosto perfektni a nosim je furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.22 13:28
@Lojzísek píše:
Děkuju!!! Po večerech budu vybírat ;-) Mám to hlavně na procházky s dětmi - takové ty, jak ujdete 10 kroků, pak 20 min. stojíte, ujdete 30 kroků dozadu a stále dokola.. Zatím jsou ještě maličké. Rukavice prstové proto, že stále potřebují nějakou obsluhu, tak abych nějaké tlusté palčáky pořád nemusela sundávat.

Na tohle jsem teda nosila natvrdo oteplovaky, to se nedalo.

Na ty prstove rukavice existuji palcaky na to, takze nosis jakoby dvoje na sobe. Chci si je poridit, protoze ve velke zime prstove rukavice nestaci a sundat palcaky a nechat hole ruce je taky blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.22 13:31

Tyhle
https://www. hanibal. cz/mountain-equipment-touch-screen-grip-glove_z17846/#23097

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6917
25.10.22 20:46

Holky, děkuju! Tak mi dnes přišly spodky od Kari Traa, krásně tenké, lehoučké, ale když jsem si je natáhla, hořely mi nohy, tak snad nezklamou. Rukavice mám objednané Polartec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák