Je vhodný roboticky vysavač?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.10.22 12:02
@Tarena píše:
Ty jo a mas obyvak jak z tech stranek kde ho prodavaji :mrgreen:Co to je za trolla tohle?

Tady bych podotkla co ty jsi za trolla mohla bych se zeptat jak jsi z této fotky poznala že je to můj obývací pokoj? Je to úplně jiná fotka a že máme podobné lino neznamená že je to muj obývák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 12:04
@vokishka píše:
Tak to bude neco podobneho, jak s tim mixerem. To zavirali potom i admini. Jiste si trilete ditko skaklo na trenink

Karel začal chodit na plavání. Nevím proč by tříleté dítě chodit nemohlo. Je to normální věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
28.10.22 12:04
@Petruška Julec píše:
Tady bych podotkla co ty jsi za trolla mohla bych se zeptat jak jsi z této fotky poznala že je to můj obývací pokoj? Je to úplně jiná fotka a že máme podobné lino neznamená že je to muj obývák. :nevim:

V uvodu pises, ze sis chtela koupit vysavac a najednou ho mas domu a budes ho zkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
28.10.22 12:06
@Petruška Julec píše:
Tady bych podotkla co ty jsi za trolla mohla bych se zeptat jak jsi z této fotky poznala že je to můj obývací pokoj? Je to úplně jiná fotka a že máme podobné lino neznamená že je to muj obývák. :nevim:

a fotku jsi změnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 12:06
@vokishka píše:
V uvodu pises, ze sis chtela koupit vysavac a najednou ho mas domu a budes ho zkouset

Prosím tě přečti si všechny příspěvky možná by jsi se potom dočetla, že ho mám pujceny od kamarádky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 12:08
@ivašot. píše:

Už tě nenapadá co jsi vymyslet tak radši napíšeš že jsem fotku změnila. To je ubohost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
28.10.22 12:09
@ivašot. píše:

Stejne jako ten příspěvek v jine diskusi. Co se ji/jemu nehodi, to zmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
28.10.22 12:10
@Petruška Julec píše:
Už tě nenapadá co jsi vymyslet tak radši napíšeš že jsem fotku změnila. To je ubohost.

Nejsme slepe, je i videt, ze jsi ten prispevek menila

Příspěvek upraven 28.10.22 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36142
28.10.22 12:11

Nevím jestli si trol nebo co jsi, ale mě vysavač jezdí buď když spíme a nebo jsme venku. Aby mu nikdo nezavazel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 12:14
@vokishka píše:
Nejsme slepe, je i videt, ze jsi ten prispevek menilaPříspěvek upraven 28.10.22 v 12:12

Nauč se psát když už píše se NEJSME SLEPÍ ne nejsme slepé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 12:15
@JancaS84 píše:
Nevím jestli si trol nebo co jsi, ale mě vysavač jezdí buď když spíme a nebo jsme venku. Aby mu nikdo nezavazel.
Že to tak děláš ty neznamená že to tak dělají všichni. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
28.10.22 12:19
@Petruška Julec píše:

Ano zmenila. Pry podobna podlaha. Mas tam uplne stejny vzor.
Jsem tusila, ze to udelas, tak mam printscreen :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.10.22 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 12:19

Tak Kája se nebojí je úplně v pohodě, tak aspoň že tak zatím čauky. A Kája zdraví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 12:22
@Tarena
@Tarena píše:
Ano zmenila. Pry podobna podlaha. Mas tam uplne stejny vzor.
Jsem tusila, ze to udelas, tak mam printscreen :mrgreen:Příspěvek upraven 28.10.22 v 12:20

Nevím proč jsou někteří lidé tak zlí. Já se slušně zeptala a oni tady jsou proti mně. To je děs. Hele klidně věřte tě povidkářce, která nemá nic zapotřebí než mě urážet dělat mé falešné zprávy, které jsme nikdy neodeslal. :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
28.10.22 12:24
@Petruška Julec píše:
Tak Kája se nebojí je úplně v pohodě, tak aspoň že tak zatím čauky. A Kája zdraví. :mavam:

Já mám jen obavy, že ty nejsi zrovna v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák