Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tarena píše:
Ty jo a mas obyvak jak z tech stranek kde ho prodavajiCo to je za trolla tohle?
Tady bych podotkla co ty jsi za trolla mohla bych se zeptat jak jsi z této fotky poznala že je to můj obývací pokoj? Je to úplně jiná fotka a že máme podobné lino neznamená že je to muj obývák. ![]()
@vokishka píše:
Tak to bude neco podobneho, jak s tim mixerem. To zavirali potom i admini. Jiste si trilete ditko skaklo na trenink
Karel začal chodit na plavání. Nevím proč by tříleté dítě chodit nemohlo. Je to normální věc.
@Petruška Julec píše:
Tady bych podotkla co ty jsi za trolla mohla bych se zeptat jak jsi z této fotky poznala že je to můj obývací pokoj? Je to úplně jiná fotka a že máme podobné lino neznamená že je to muj obývák.
V uvodu pises, ze sis chtela koupit vysavac a najednou ho mas domu a budes ho zkouset
@Petruška Julec píše:
Tady bych podotkla co ty jsi za trolla mohla bych se zeptat jak jsi z této fotky poznala že je to můj obývací pokoj? Je to úplně jiná fotka a že máme podobné lino neznamená že je to muj obývák.
a fotku jsi změnila ![]()
@vokishka píše:
V uvodu pises, ze sis chtela koupit vysavac a najednou ho mas domu a budes ho zkouset
Prosím tě přečti si všechny příspěvky možná by jsi se potom dočetla, že ho mám pujceny od kamarádky. ![]()
@ivašot. píše:
a fotku jsi změnila
Už tě nenapadá co jsi vymyslet tak radši napíšeš že jsem fotku změnila. To je ubohost.
@ivašot. píše:
a fotku jsi změnila
Stejne jako ten příspěvek v jine diskusi. Co se ji/jemu nehodi, to zmeni
@Petruška Julec píše:
Už tě nenapadá co jsi vymyslet tak radši napíšeš že jsem fotku změnila. To je ubohost.
Nejsme slepe, je i videt, ze jsi ten prispevek menila
Příspěvek upraven 28.10.22 v 12:12
Nevím jestli si trol nebo co jsi, ale mě vysavač jezdí buď když spíme a nebo jsme venku. Aby mu nikdo nezavazel.
@vokishka píše:
Nejsme slepe, je i videt, ze jsi ten prispevek menilaPříspěvek upraven 28.10.22 v 12:12
Nauč se psát když už píše se NEJSME SLEPÍ ne nejsme slepé ![]()
@JancaS84 píše:Že to tak děláš ty neznamená že to tak dělají všichni.
Nevím jestli si trol nebo co jsi, ale mě vysavač jezdí buď když spíme a nebo jsme venku. Aby mu nikdo nezavazel.
@Petruška Julec píše:
Ano zmenila. Pry podobna podlaha. Mas tam uplne stejny vzor.
Jsem tusila, ze to udelas, tak mam printscreen ![]()
Příspěvek upraven 28.10.22 v 12:20
Tak Kája se nebojí je úplně v pohodě, tak aspoň že tak zatím čauky. A Kája zdraví. ![]()
@Tarena píše:
Ano zmenila. Pry podobna podlaha. Mas tam uplne stejny vzor.
Jsem tusila, ze to udelas, tak mam printscreenPříspěvek upraven 28.10.22 v 12:20
Nevím proč jsou někteří lidé tak zlí. Já se slušně zeptala a oni tady jsou proti mně. To je děs. Hele klidně věřte tě povidkářce, která nemá nic zapotřebí než mě urážet dělat mé falešné zprávy, které jsme nikdy neodeslal.
![]()
@Petruška Julec píše:
Tak Kája se nebojí je úplně v pohodě, tak aspoň že tak zatím čauky. A Kája zdraví.
Já mám jen obavy, že ty nejsi zrovna v pohodě ![]()