Píchnul se do břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
303
30.6.14 18:50

Pichnul se do břicha

Ahoj, otázka je, jestli mám jet na pohotovost.

Co se stalo. Malý si vzal knížku s tvrdými deskami. Běžel s ní do pokojíku, upadl, napíchnul se na ostré rohy tvrdých desek. Knížka byla úplně nová, takže rohy opravdu ostré. Je to v místě, kde je slepé střevo. Ale já šla chvíli za ním, tak nevím, jak přesně padl. Mohl si to zarazit i směrem k játrům. Řval jako tur. Teď je veselý, ale za hodinu má jít spát. Mám s ním jet na sono břicha? Synovi jsou necelé 2 a neřekne mi, jestli ho něco bolí. Na bříšku má dvě rudé tečky, jak se napíchl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.6.14 18:51

Já bych teda nejela.. Však se nepropíchl skrz, ne? Kdyby mu bylo blbě, tak samozřejmě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.6.14 18:52

Já bych asi taky nejela… Pokud se neštrejchl do hlavy a nestěžuje si na bolest břicha a nechá si na něj sáhnout, zůstala bych doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
30.6.14 18:52

Pod kůži to nešlo. Ale s knížkou běžel, tak to musela být rána. Knížka má teď rohy placaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.6.14 18:57
@adna píše:
Pod kůži to nešlo. Ale s knížkou běžel, tak to musela být rána. Knížka má teď rohy placaté.

Hele asi takhle - pokud ti to šrotuje, tak si s ním zajeď, ať máš klidný spaní. Každopádně si myslím, že je to pro mladýho akorát zbytečnej stres (pokud je jinak OK).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.6.14 18:59

Pokud se chová normálně, myslím že to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
30.6.14 19:00

Ja bych nejela. Sice ti nerekne, jestli ho neco boli, ale jsem toho nazoru, ze kdyby ho neco bolelo, tak breci dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
30.6.14 19:03

Já bych nejela, pokud nepláče nebo si na břicho nestěžuje, bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.6.14 19:20

Má tam modřinu nebo něco? teď už je v pohdoě?
já bych teda nejela. takových pádů ještě bude.
je jasné že řval, asi to i zabolelo, ale spíš se leknul co se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
30.6.14 19:36
@adna píše:

pro svuj klid zavolej na nejblizsi detskou pohotovost. Dej vedet, jak je malickymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.6.14 20:00
@AniNevim píše:
pro svuj klid zavolej na nejblizsi detskou pohotovost. Dej vedet, jak je malickymu.

Já bych teda jela- už jsem tam párkrát byla, od toho tam jsou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
30.6.14 20:11
@enny3 píše:
Já bych teda jela- už jsem tam párkrát byla, od toho tam jsou :!

no ja jen, aby nebylo prekvapko, ze tam sono vubec nevedou a za jizdu, nespani maleho vcas, stres z doktoru a 90,– Kc ji reknou jen to, co sama vi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
30.6.14 20:13

Taky bych nejela, pokud by nebyly další příznaky. Prohmatala bych břicho, jestli je na pohmat měkké a nebolí. Myslím, že je jedno, jestli mluví nebo ne, pokud by ho opravdu něco bolelo, tak bys to poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák