Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, otázka je, jestli mám jet na pohotovost.
Co se stalo. Malý si vzal knížku s tvrdými deskami. Běžel s ní do pokojíku, upadl, napíchnul se na ostré rohy tvrdých desek. Knížka byla úplně nová, takže rohy opravdu ostré. Je to v místě, kde je slepé střevo. Ale já šla chvíli za ním, tak nevím, jak přesně padl. Mohl si to zarazit i směrem k játrům. Řval jako tur. Teď je veselý, ale za hodinu má jít spát. Mám s ním jet na sono břicha? Synovi jsou necelé 2 a neřekne mi, jestli ho něco bolí. Na bříšku má dvě rudé tečky, jak se napíchl.
Já bych teda nejela.. Však se nepropíchl skrz, ne? Kdyby mu bylo blbě, tak samozřejmě ano.
Já bych asi taky nejela… Pokud se neštrejchl do hlavy a nestěžuje si na bolest břicha a nechá si na něj sáhnout, zůstala bych doma ![]()
Pod kůži to nešlo. Ale s knížkou běžel, tak to musela být rána. Knížka má teď rohy placaté.
@adna píše:
Pod kůži to nešlo. Ale s knížkou běžel, tak to musela být rána. Knížka má teď rohy placaté.
Hele asi takhle - pokud ti to šrotuje, tak si s ním zajeď, ať máš klidný spaní. Každopádně si myslím, že je to pro mladýho akorát zbytečnej stres (pokud je jinak OK).
Ja bych nejela. Sice ti nerekne, jestli ho neco boli, ale jsem toho nazoru, ze kdyby ho neco bolelo, tak breci dal..
Já bych nejela, pokud nepláče nebo si na břicho nestěžuje, bude to dobré ![]()
Má tam modřinu nebo něco? teď už je v pohdoě?
já bych teda nejela. takových pádů ještě bude.
je jasné že řval, asi to i zabolelo, ale spíš se leknul co se stalo.
@adna píše:
pro svuj klid zavolej na nejblizsi detskou pohotovost. Dej vedet, jak je malickymu.
@AniNevim píše:
pro svuj klid zavolej na nejblizsi detskou pohotovost. Dej vedet, jak je malickymu.
Já bych teda jela- už jsem tam párkrát byla, od toho tam jsou ![]()
@enny3 píše:
Já bych teda jela- už jsem tam párkrát byla, od toho tam jsou
no ja jen, aby nebylo prekvapko, ze tam sono vubec nevedou a za jizdu, nespani maleho vcas, stres z doktoru a 90,– Kc ji reknou jen to, co sama vi ![]()
Taky bych nejela, pokud by nebyly další příznaky. Prohmatala bych břicho, jestli je na pohmat měkké a nebolí. Myslím, že je jedno, jestli mluví nebo ne, pokud by ho opravdu něco bolelo, tak bys to poznala.