Pidiručník na plavání do školy

5040
5.9.18 20:41

Používám na cestování ručníky z Decathlonu. Uděláš z toho malý balíček, do batohu jako dělaný. Tvoje špatná zkušenost byla asi fakt vada materiálu reklamního ručníku. Jako při utírání je to jiný pocit, než do normální osušky :D ale že bych se cítila mokrá, to fakt ne. Plní účel a jsem s nimi naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69142
5.9.18 20:41

Já dávám pouze ty rychleschnoucí, pravda, nebyly zrovna za pár korun, ale zaberou minimum místa, sají špičkově (v případě nouze se do středního utřeme i dva dospělí) a velmi rychle schnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
5.9.18 20:43

Máme z Decathlonu obrovské osušky i ručníky a jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.9.18 20:44

Mám z decathlonu a super. Dávám ho klukovi na plavání a vozím ho s sebou pod stan.

• Citovat
  • Upravit
102698
5.9.18 20:52

@Slečna Ferka Taky se přidávám mezi spokojené uživatele ručníků z Decathlonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.9.18 20:52

Prcek teď také má plavání a má takovou tenčí klasickou froté osušku,dobře saje a není objemná a ani malá,do batůžku v pohodě…Speciální ručník pro mě také není,dokonce jsem ho dostala od kamarádky,ale mně je prostě nepříjemný a blbě se mi s ním utírá …A to pracuje ve sportisimu a hrozně ho chválila,jaký je to trhák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.9.18 20:54

My chceme po deckach, aby si nosili vetsi rucniky a vzdy musi dva (ne velkou osusku, ale rozumnou velikost, aby se mohli utrit a zabalit). Jeden do sprch a jeden si berou k bazenu.

Příspěvek upraven 05.09.18 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.9.18 20:56

Rucniky beru vetsinou v Jysk nebo Ikee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44356
5.9.18 21:04

Děti mají velke bambusove osusky Kiko,save,skladne. Každý svoji. Super byly i na koupaliště,chodíme pěšky a nechceme vypadat,jakobychom stehovali krám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.9.18 21:07

A prosím, pošlete mi odkazy na to, co máte? Třeba co obnáší rychleschnoucí… @ugluk

Jinak do toho Decathlonu kdyžtak vyrazíme o víkendu, v pátek holt ještě půjde s froté.

O tom, že by měli mít dva, naše pí uč nic neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
5.9.18 21:14

@Slečna Ferka mám jich několik typů, ze značek už vyluštím jen Sea to Summit. Složení většinou polyamid s polyesterem, buď takové to klasické smyčkové mikrovlákno (Tek Towel) nebo takový úplně hladký povrch, jako kůže (Drylite), fungují všecky výborně. S Decathlonem neporadím, kupovala jsem je na Island v roce 2007 a to tady po žádném Decathlonu nebylo ani stopy :mrgreen: Ale bude to všecko podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.9.18 22:58

Mám froté,ale slabší,jenom takovou nízkou smyčku,celkově je měkkej,stočí se do ruličky,žádnej tustej tvrdej froťák,ale ještě z výbavy,už se to asi ani nedělá,spíš se výrobci chlubí,že mají vysokou gramáž,takže tlustej,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.9.18 23:28

Díky, zkusím něco vybrat. Snad to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.9.18 09:19

Máme také z Decathlonu, a určitě neber tu nejmenší velikost, ale aspoň takový střední, aby se do něj dítě zabalilo. Dcera chodí na školní plavání i na tréninky na velký bazén a s ručníkem spokojenost (jen má podmínku, aby byl dost velký na zabalení) ;)
Máme tyhle, velikost L: https://www.decathlon.cz/…8402372.html ;)
PS: A pocit, že se s tím neutřeš, mám taky, ale po x vypráních se to zlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
6.9.18 10:18

Jo a samozřejmě neprat v aviváži! To hodně snižuje savost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí