Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, před týdnem jsem byla na piercingu bradavek, jedna bradavka se zanítila a začal s ní téct hnis. Ale jak se zanítila tak i natekla a ta jedna kulička zarůstá dovnitř do bradavky tak že už nejde vidět. Má s tímto někdo zkušenost? Co mám dělat?
@Ana098 píše: Více
Vyndat to, vydesinfikovat a pokud se to nezlepší, pelášit na kožní.
Vyndat, vyčistit a modlit se, ať se to samo zahojí. Případně bych jela na chirurgii. To jsi nedostala pokyny co dělat?
@Kriss Tina pokyny jsem dostala ale paní mi neříkala co mám dělat když to zaroste. Vyndat to nepujde je to úplně vevnitř. Napíšu pierserce co mám dělat a když tak pujdu na chirurgii. Fetuji
@Ana098 no jestli už to mas tak otekle a zarostle, ze s tím sama nic neudelas, tak se seber a hned jdi na tu chiru. To není sranda.
Jednoznačně vyndat a nechat zahojit. Už nikdy to tam nedávat.
@Ana098 píše: Více
Nechápu, ty vidíš že to je zanícený a necháš to zarůst. Normální člověk by to vyndal a vydesinfikoval. To bude asi tím fetem…
@arinecka paní co mi ho dělala říkala že mi natece a zčervená tak jsem si myslela že je to normální ale jak z něj začal téct hnis tak jsem jí napsala a ona mi řekla že si ho mám desinfikovat solným roztokem. To se normálně dělá když je zanícený, nesmí se vytahovat protože by se hnis začal tvořit pod kůží. Teď už mi ho na pohotovosti vytáhli takže je vše v pohodě.