Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle všechno ti má říct člověk, co ti to bude dělat. Pokud neřekne, tak to není ten správný člověk.
Na začátek se dává vždy volná pecka, já si dávám umělou hmotu, líp se mi to hojí. Jinak se čistí jen solnym roztokem, počítej tak 3 měsíce do úplného zhojeni. Ale tohle vše to řeknou ve studiu
@Anonymní píše:
Dobrý den
Až se otevřou piercingové studia atd., tak bych chtěla na piercing do nosu na straně. Má někdo a ním zkušenosti? Jak dlouho se hojí? Čím ho čistit? Z jakého materiálu a jaký tvar mám mít jako 1. po aplikaci? Jakou například mastičku na to koupit…
Byla bych moc vděčná za vaše rady a tipy.
Pred hodne lety byla mamku po operaci na neuro se slecnou, ktere se po piercinku v nose tam dostala plisen ktera se sirila museli ji vyrezat kus tvare..
@lilith1 píše:
Pred hodne lety byla mamku po operaci na neuro se slecnou, ktere se po piercinku v nose tam dostala plisen ktera se sirila museli ji vyrezat kus tvare..
Tomu nevěřím
sama mám v xichtu 7 ks.. A všichni moji přátelé podobně, navíc mám kámoše Piercery a tohle se fakt nikdy nikomu nestalo.. Slečna musela mít jiný problém, nebo byla prasátko
Musim rict, ze ja touzila po piercingu v nose od 14 let, nakonec jsem se odhodlala v 21 letech, mam ho dodnes, ale prekvapilo me, ze se strasne dlouho hojil ten vpich a dost to bolelo ![]()
Dobrý den
Až se otevřou piercingové studia atd., tak bych chtěla na piercing do nosu na straně. Má někdo a ním zkušenosti? Jak dlouho se hojí? Čím ho čistit? Z jakého materiálu a jaký tvar mám mít jako 1. po aplikaci? Jakou například mastičku na to koupit…
Byla bych moc vděčná za vaše rady a tipy.