Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tady moc možností nebude, bude to bolet, než se to zahoji. Koupila bych si takovou tu odsávačku nudlí pro miminka, aspoň na doma, ať ten nos pořád nedres kapesníkem.
Dobrý den mám jen takový dotaz v sobotu jsem byla na nastreleni piercingu do nosu vše bylo v pořádku ale od pondělí jsem si všimla že díra se nějak zvětšila a náušnice mi do dírky trosku zapadá náušnice malá určitě není protože je to ta nastřelená jinak to čistím lihem 60% jak my doporučila paní začala jsem mazat i masti Framykoin nemá s tím někdo zkušenost? Nebo nevíte co by to mohlo být? Vůbec nevím jak postupovat dál děkuji
Dobrý den mám jen takový dotaz v sobotu jsem byla na nastreleni piercingu do nosu vše bylo v pořádku ale od pondělí jsem si všimla že díra se nějak zvětšila a náušnice mi do dírky trosku zapadá náušnice malá určitě není protože je to ta nastřelená jinak to čistím lihem 60% jak my doporučila paní začala jsem mazat i masti Framykoin nemá s tím někdo zkušenost? Nebo nevíte co by to mohlo být? Vůbec nevím jak postupovat dál děkuji ![]()
@Žaneta 1710 no tak hlavně se ozvi tomu, kdo ti to nastřeloval. Nevím jak to vypadá, ale nastřelení tkáň spíš protrhá než propíchne. Lihem se to taky nečistí, řekli ti k tomu vůbec něco?
Edit: už vidím, že ti to doporučili no. Líh vysušuje.
@deniiina Paní jsem volala řekla že mám zkusit vytáhnout a dat tam teda normální piercing jenže ono to drží jako …. Nejde ten špunt vůbec dolu
Zdravím, má tu někdo septum?
Chtela bych se zeptat jak s ním smrkáte.
Mám jej 3.den ještě to docela bolí a dostala jsem rýmu takže budu vděčná za jakékoliv rady.