Piercing v nose

Anonymní
6.12.21 17:33

Piercing v nose

Zdravím, má tu někdo septum?
Chtela bych se zeptat jak s ním smrkáte.
Mám jej 3.den ještě to docela bolí a dostala jsem rýmu takže budu vděčná za jakékoliv rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
6.12.21 17:53

No tady moc možností nebude, bude to bolet, než se to zahoji. Koupila bych si takovou tu odsávačku nudlí pro miminka, aspoň na doma, ať ten nos pořád nedres kapesníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 12:48

Dobrý den mám jen takový dotaz v sobotu jsem byla na nastreleni piercingu do nosu vše bylo v pořádku ale od pondělí jsem si všimla že díra se nějak zvětšila a náušnice mi do dírky trosku zapadá náušnice malá určitě není protože je to ta nastřelená jinak to čistím lihem 60% jak my doporučila paní začala jsem mazat i masti Framykoin nemá s tím někdo zkušenost? Nebo nevíte co by to mohlo být? Vůbec nevím jak postupovat dál děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 13:12

Piercing v nose

Dobrý den mám jen takový dotaz v sobotu jsem byla na nastreleni piercingu do nosu vše bylo v pořádku ale od pondělí jsem si všimla že díra se nějak zvětšila a náušnice mi do dírky trosku zapadá náušnice malá určitě není protože je to ta nastřelená jinak to čistím lihem 60% jak my doporučila paní začala jsem mazat i masti Framykoin nemá s tím někdo zkušenost? Nebo nevíte co by to mohlo být? Vůbec nevím jak postupovat dál děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.3.23 13:45

@Žaneta 1710 no tak hlavně se ozvi tomu, kdo ti to nastřeloval. Nevím jak to vypadá, ale nastřelení tkáň spíš protrhá než propíchne. Lihem se to taky nečistí, řekli ti k tomu vůbec něco?
Edit: už vidím, že ti to doporučili no. Líh vysušuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 16:17

@deniiina Paní jsem volala řekla že mám zkusit vytáhnout a dat tam teda normální piercing jenže ono to drží jako …. Nejde ten špunt vůbec dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová