Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer trápí me jedna věc mám panický strach se všech Romů ať se jedna o děti žení může a pod a nevím jak ho překonat nejsem rasista prostě se jich moc bojím protože mám špatný zkušenosti když vidím partu romských deti tak raději utikam rychle pryč nebo se klepu strachy snazim se strachu zbavit ale nejde to nevíte jak strach překonat? Jinak se moc omlouvám Romům zde
To je provokace že jo? Tak nechoď ven, oni kvůli tobě nezmizí.
@Matt 02 píše:
Ne není to provokace ale sem z Teplic a tady sou samy bandi mladých romu co huli sou sprostý a okrádají lidi mnoho krát se mi stane ze mi bez důvodu nadávají nebo chtěli okrást nebo nabízí parfémi
@Matt 02 píše:
Se slušnimi Romi problém nemám jenom se chci zbavit strachu
Ja to mela dlouho..
Kdyz mi bylo asi sest, tak jsem sla do obchodu pro chleba - naproti. Nechavala jsem otevreny byt, protoze jsem neumela odmykat. Soused - rom, co bydlel ve vedlejsim cihlaku si spletl barak a vlezl k nam tema otevrenyma dverma. Byl uplne ozralej a posra-nej, smradu jak v Carihradu, ustlal si v predsini, matcin pritel spal, ja prisla s chlebem, zacala jecet. No, dneska je to takova vtipna rodinna historka, ale ja jeste ve dvaceti nebyla lina obejit particku romu a naslapat tak navic stovky metru.
Radu mam jen jednu - s nekym se seznamit, at zmizi predsudky. Ja s nema pak bydlela v jednom dome. Zazitky mam ruzne, ale uz se nebojim.
@Niubee píše:
Ne není to provokace ale sem z Teplic a tady sou samy bandi mladých romu co huli sou sprostý a okrádají lidi mnoho krát se mi stane ze mi bez důvodu nadávají nebo chtěli okrást nebo nabízí parfémi
Tak si jich nevšímej, raději se nauč česky. Chyb jak máku a bandi a parfémi, to je top.
@Matt 02 píše:
Tak si jich nevšímej, raději se nauč česky. Chyb jak máku a bandi a parfémi, to je top.
Radši se uč český jazyk!!
@Matt 02 píše:
Promiňte ale špatně se mi píše na mobilu
@Matt 02 píše:
Ona bude puberťačka.
@Niubee píše:
Dobrý večer trápí me jedna věc mám panický strach se všech Romů ať se jedna o děti žení může a pod a nevím jak ho překonat nejsem rasista prostě se jich moc bojím protože mám špatný zkušenosti když vidím partu romských deti tak raději utikam rychle pryč nebo se klepu strachy snazim se strachu zbavit ale nejde to nevíte jak strach překonat? Jinak se moc omlouvám Romům zde
Odstěhovat se?
Já v romské ulici vyrostla a naprosto tě chápu. Věděla jsem, co se kolem děje, ať to byly drobné/větší krádeže, drogy, násilí. Ke mně si nikdy nic nedovolili, ale i tak jsem večer chodila domů se strachem. Blbý pocit z nich mám dodnes a přiznám se, že mám tendenci je škatulkovat. Přestěhovala jsem se a je mi dobře. Myslím, že to má spousta lidí, jen so nedovolí o tom otevřeně mluvit
@Niubee píše:
Promiňte ale špatně se mi píše na mobilu
Sorry ale hrubky nesouvisí s mobilem.
@topazio píše:
Ona bude puberťačka.
Je mi 24 pubertacka už davno nejsem
@Russet píše:
Odstěhovat se? [/citace Ano to mám v plánu sem z problémové části města
@topazio píše:
Sorry ale hrubky nesouvisí s mobilem.
Mám mobil v angličtině za hrubky se omlouvám