Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tvl
![]()
Hele tajemství. Ten chlap nejspíš neměl absolutně páru o tom, kdo nějaká Fibingerová je.
Jestli je to normální chlap, tak kecy nějakých fetek vůbec řešit nebude.
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla v kavárně s jedním mužem, jsme ve fázi dvoření, ale hezky to jiskří.
Když mě doprovázel domů, potkali jsme dva feťáky, mladou ženu a muže. Žena na nás zdálky pokřikovala nějaké oplzlosti a muž, když kolem nás procházel, pronesl na mou adresu: má lejtka jak Fibingerová!
No mám lýtka taková statnější, obvod 39 centimetrů. Měla jsem sukni nad kolena a kotníkové kozačky.
A teď mám blbej pocit a cítím se před tím mým přítelem zahanbená…
Snažila jsem se načančat a tohle mě nějak dostalo…
Máte pro mě slova uklidnění, prosím?!
No tak z feťáka bych si určitě hlavu nedělala. Ještě bych ho stihla myslím ohodnotit taky. Vůbec se nemusíš cítit zahanbená, pokud má vlastní zdravý úsudek tak ho sotva zajímá názor nějakého takového. Pokud navíc pokřikovala ona oplzlosti tak co to asi bude zač, že.
Mas blby pocit, protoze nejaky fetak pokrikoval neco o tvych lytkach? Ja myslela, ze se to bude ubirat smerem, ze chlap si s nima pokecal, pohadal, dal jim penize nebo naopak se te nezastal nebo neco takoveho
z toho bych si fakt nic nedelala, z nejakeho… co porvava na ulici. Pritel asi tvoje lytka v te sukni videl a sam se rozhodne jestli se mu libi(s).
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla v kavárně s jedním mužem, jsme ve fázi dvoření, ale hezky to jiskří.
Když mě doprovázel domů, potkali jsme dva feťáky, mladou ženu a muže. Žena na nás zdálky pokřikovala nějaké oplzlosti a muž, když kolem nás procházel, pronesl na mou adresu: má lejtka jak Fibingerová!
No mám lýtka taková statnější, obvod 39 centimetrů. Měla jsem sukni nad kolena a kotníkové kozačky.
Cože???
A co na to přítel? Fakt se necháš rozhodit nějakýmúchylem, co nemá co na práci? Neblázni ![]()
No co si budem, sukne ke kolenum a kotnikove kozacky, to neni moc lichotiva kombinace, pokud zena nema aspon 170cm… Hod to za hlavu, ja si jdu vygooglit tu Fibingerovou, taky to nevím 😄
@Anonymní píše:
Snad tě neurazí slova nějakých fetek! Jestli si dovolíš vzít v tomto počasí sukni nad kolena, nohy máš určitě pěkný.
@Cenarius píše:
Tvl![]()
Hele tajemství. Ten chlap nejspíš neměl absolutně páru o tom, kdo nějaká Fibingerová je.
Tak to by ale musel být nějaký zajda. My dříve narozené a navíc ne s nohama jako strunky máme jasno hned.
Mě na tom celém nejvíc zaráží, že si měříš obvod lýtek. To z nich asi máš mindrák dlouhodobě, ne? A ten feťák se zrovna trefil do slabého místa.
Na feťáka kašli, na šířku lýtek taky. Soustřeď se na to, co se ti na sobě líbí. Potenciální partner ti taky určitě kouká jinam než na lýtka. ![]()
Nooo, já osobně Fibingerovou neznám, takže být na místě muže, mohla bych si myslet, že tvé nohy hodnotí klidně podle nějaké modelky ![]()
Jen mám teď poněkud depku, že kdejaká bezdomovecká fetka má lepší znalosti než já ![]()
Kašli na to. Lepší pěkné lýtečka než nějaké beztvaré špejle co vypadají že se za chvíli zlomí
tomu chlapovi se asi líbíš když se ti dvoří, i lýtka.
@annali píše:
Mě na tom celém nejvíc zaráží, že si měříš obvod lýtek. To z nich asi máš mindrák dlouhodobě, ne? A ten feťák se zrovna trefil do slabého místa.Na feťáka kašli, na šířku lýtek taky. Soustřeď se na to, co se ti na sobě líbí. Potenciální partner ti taky určitě kouká jinam než na lýtka.
Hlavne si myslím, že 39 obvod lýtek není žádná tragédie. Já byla kvůli podezření na trombózu na pohotovosti, tam mi měřili lýtka kvůli otoku (obě dvě, viditelnej otok jsem neměla žádnej) a naměřili asi 38 cm - a řekla bych, že mám lýtka úplně normální, žádný konve.
Zakladatelko, vykašli se na to, nic se nestalo, prostě si nějakej i.d.iot rýpnul.
Zapracuj na svém sebevědomí
A teď mě zajímá, jaký mám obvod lýtka, to mě nenapadlo řešit
Třeba je mám jako Helča a ani o tom nevím ![]()