Průběh po očkování

Anonymní
4.12.21 23:52

Průběh po očkování

Dobrý večer, máte zkušenosti s očkováním? jaký byl průběh? včera jsem si nechala píchnout první dávku celý den mi je tak nějak špatně s čímž jsem počítala ale dnes večer se mi i velmi špatně dýchá a mám zrychlený tep.
Je to v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4443
5.12.21 00:43

Ahoj, s tepem neporadím, jak moc? Já byla celý další den jak opilá a ospalá a bolela mě ruka hrozně. Taky jsem měla nějaké úzkosti a hrozně bláznivé sny. Byla jsem ve středu a dneska už dobrý.

Jo vzpomněla jsem si že jsem po tom taky víc žízniva. Večer jsem měla pocit že se mi nedostává kyslík ale pomohlo vyvětrat. Větší žízeň mám stále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.12.21 01:51
@Anonymní píše:
Dobrý večer, máte zkušenosti s očkováním? jaký byl průběh? včera jsem si nechala píchnout první dávku celý den mi je tak nějak špatně s čímž jsem počítala ale dnes večer se mi i velmi špatně dýchá a mám zrychlený tep.
Je to v pořádku?

Ten tep neni. Bacha na srazeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
5.12.21 03:27

Po první dávce mě bolela ruka a skoro celá levá strana těla. Včera jsem byla na duhé dávce a bolí mě trochu ruka a nemůžu spát. Ten tep…nemůže to být ze stresu, že máš strach z nežádoucích účinků? Já jsem hrozný plašan a vždycky si něco vsugeruje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 03:55
@Anonymní píše:
Je to v pořádku?

Byla jsem na dvou dávkách a nebylo mi nic. Vůbec jsem na to nemyslela a fungovala jsem v běžném provozu. Když se sama vystresuju, cítím stejně pocity jako ty. Nemůže to být tím? Jak dlouho jsi o tom Přemýšlel, než jsi na tu vakcínu šla?

• Citovat
  • Upravit
23961
5.12.21 04:46

Po první dávce asi únava, ale nevím jistě, protože jsem šel na vakcínu po 12h noční a spal jsem 2h… Po druhé jeden den teplá ruka v okolí vpichu a mírná únava… Po obou dávkách mírná bolest ruky cca 2-3 dny… Brzy jdu na třetí, snad někdy začátkem ledna… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
5.12.21 06:49

Nepozoruješ se krapátko? Člověk si umí vsugerovat leda co. :nevim: jsem pár dní po třetí dávce a cítím se zcela normálně jako jiná mámá, co má doma školáka a batole, zkrácený úvazek v práci, předvánoční domácnost a tak. :mrgreen: Jinak po první dávce bolest ramene, po druhé jednodenní průjem a potřetí opět jen rameno. OČKUJTE SE! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
5.12.21 07:04

Ja horecka, ctyri dny migrena, prvni dva dny jsem prospala. Zvazuju, jestli pujdu na druhou davku. Ruku jsem prakticky nezvedla tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
5.12.21 07:39
@VitaminC píše:
Ja horecka, ctyri dny migrena, prvni dva dny jsem prospala. Zvazuju, jestli pujdu na druhou davku. Ruku jsem prakticky nezvedla tyden.

A to byla jen vakcina. Ted si predstav, co by s tebou udelal opravdovy virus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
5.12.21 07:48

Po první dávce normálně malej Covid. Teploty, nepřekonatelná únava, bolesti pohybového aparátu, bolesti hlavy, tachykardie, lehká dušnost, točila se mi hlava, zažívací potíže a paže mě bolela jakože celá lopatka a pak dolů až k zápěstí. Tohle se jaksi nedá nepozorovat, zvláště když to trvá čtyři dny. Při druhé dávce si to doktorka zapsala a rozhodně nerozporovala. Dokonce mě zcela upřímně politovala. :lol:
Druhá dávka cyklus na hadry na dva nebo tři měsíce. Čekám na PIN2 k posilující dávce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1208
5.12.21 07:50

Po první dávce sem byla ráda, že sem si došla na záchod jak sem byla unavená. Skoro tři dny sem prospala. Po druhé sem pár dní nemohla zvednout ruku. V okolí co se se bavili tak v pohodě nebo teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12580
5.12.21 07:53
@Anonymní píše:
Je to v pořádku?

Taky jsem to tak mela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.12.21 08:38

3 je nejhorsi lezela jsem tyden, na dalsi uz me nikdo nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.12.21 08:55

Nebylo mi skoro nic, druhý den bolest ruky a třetí a čtvrtý den větší únava.
Dušnost a bušení srdce mívám sem tam taky, ale po očku kupodivu nic… :)

• Citovat
  • Upravit
370
5.12.21 08:58

Jsem 4.den po první dávce Pfizra. První dva dny pouze bolest ruky, jinak vůbec nic. Včera 3.den 40tky horečky, které po paralenu klesly max na 38,5. Přítel mě chtěl už odvézt do nemocnice. Nemohla jsem chodit, mluvit, jen jsem brecela, ani jsem nespala, jak mi bylo zle. Vnitřek mi hořel a navenek silena zimnice. Dnes bez teplot, ale rozbita, bolava a funguju pomalu a s pauzama. Antigen mi včera vyšel negativní, dnes si udelam ještě radši jeden, jestli to není náhodou covid a když ne, zítra zavolám doktorce, ze na druhou dávku mě nikdo nedostane… ale co jsem četla, tak jen 1% má těžké vedlejší účinky, bohužel to vyšlo zrovna na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová