Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, včera jsem si odbarvila vlasy, mám je středně hnědé a použila jsem barvu od Loreal Preference ultra platinum a vlasy jsou po barvení u kořínků žluté a zbytek oranžový, barva slibovala zesvětlení vlasů až o 9 odstínů byla tam i moje hnědá barva.. Jsem na sebe naštvaná, že jsem na to skočila ![]()
Příspěvek upraven 17.12.21 v 18:41
Hoď si na to nějaký vymývatelný světle hnědý přeliv (pořád to bude flekaté, ale nebude to tak vidět) a jdi do dobrého kadeřnictví, jen co to půjde. Hledej takové, kde používají nějaký olapex, wellaplex, fibreplex aspol. prostě přípravky které pomáhají při odbarovávní nenarušovat sulfidové vazby ve vlasech,.
Opravit to bude docela náročné, takže v tomhle případě na to fakt nešetři.
Cokoliv dalšího bude ještě horší a buď ráda, že si podcenila čas a teplotu a nenanesla si to rovnoměrně, taky si mohla skončit se spálenými vlasy. fleky jsou ta lepší varianta.
Obarvit na tmavo jedině. Ale vážně, čas na kadeřnici bych si teda našla, než zase další experiment. ![]()
Vy jste některý jak praštěný, proč to pořád zkoušíte doma, když to nikdy dobře nedopadne
to kouzelný zaklínadlo je KADEŘNICE. K tý si dojdi aspoň teď, když jsi to potřebovala takhle zmrvit sama.
@brunetka3 píše:
@Ou bydlím v malém městě jak zjistím jestli to tam mají?
prostě tam zavoláš a zeptáš se co za „plex“ používají a pokud ti řeknou že nic, tak hledej dál.
@brunetka3 píše:
@Galateeia Máš pravdu
Nebarvi to na tmavo, chytne to o dost tmavěji a zažere se to, v horším se zeleným podtónem. Zkusila bych nějaký vymývací přeliv (ne Palette) a ten ještě napůl naředit maskou, jen pro dotónování.
Možná bych zkusila Casting Creme Gloss (700 medová vypadá dobře) a ten ještě napůl s maskou. Je semi permanent, takže to nějaký čas vydrží. Ale to tak přemýšlím, co by u vás mohli mít, když máš omezené možnosti.
Teď je možnost objednat i něco profi na notinu bez poštovného, tak se zkus podívat i tam.
No muselas to nanést nerovnoměrně, u blond je lepší, kdyz ti to barvi někdo druhý a postupuje rychle, jinak to bude flekate vždy. Ty zlute odstíny odstranis fialovým šamponem, tak zkus ten a nechat vlasy trochu vzpamatovat a odbarvit ještě jednou (nejlíp teda s něčí asistenci, ať to máš vzadu rovnoměrně).
Takový experimenty jsme zkoušeli ve škole tohle by mě nikdy nenapadlo z brunety se stát blondýnou za den doma jasně bych volila kadeřnici hlídání aby si nějak zařídila
Tohle chce ještě minimálně jednou odbarvit. Potom nanést nějaký přeliv.
Tyhle blond-home-experiments většinou dopadají špatně, jsi typický příklad.. Žádné tmavé barvy na to hlavně nedávej, leda fakt velmi šetrný medový přeliv, aby se fleky trochu sjednotily, aktuálně budou tvé vlasy vysušené a porezní a kdybys na to hodila hnědou, tak se jí pak pěkně dlouho nezbavíš… Drž se dál i od jakýchkoliv červených tónů a podtónů…
osobně bych to zkusila ještě pořádně vymýt (vícekrát šetrný šampon), pak pořádnou výživnou masku a aspoň týden dva bych je nechala odpočinout, než bych na to dávala ten přeliv (bez amoniaku), co nejvíce přírodní..
https://www.svetkadernictvi.cz/…c-25_394_398?…