Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:že je to zase jen blábol trolla
Vedle nás si postavil dům mladý manželský pár. Asi před 14 dny se nastěhovali a já začínám mít ze souseda divný pocit, každou chvíli strašně řve, na děti, manželku, tuhle běhal kolem domu, řval a strašně sprostě nadával, řve když mu nejde nějaká práce, dnes byl jak šílený, něco kopal na zahradě a strašně u toho řval, úplně jako kingkong, byl jako vyšinutý nadával do kuev, pč, atp… vyloženě vřískal jako když ho na nože berou. Je strašně vulgární i před jejich maličkýma dětma. A přitom jsou to vzdělaní a bohatí lidé. Začínám se ho tak trochu bát. Co si o tom myslíte?(omluva za anonym)
Všude je něco. U nás máme třeba souseda kterému vadí všechno co na své zahradě děláš. Řve na moje děti když si hrajou. Když máme návštěvu sedíme na zahradě tak opakuje co slyší atd… JO ať žijí dobré vztahy. Hodně štěstí přeji ![]()
@pikola píše:
A řekla jsi mu, že je slyšíš?
Dneska když začal řvát na tý zahradě tak jsem vyšla před dům a ptala se ho jestli je všechno v pořádku, já myslela v první chvíli že se mu něco stalo. Usmál se na mě a řekl že je vše v pohodě. Nemůže mít třeba nějakou nemoc? Schizofrenii? Tourettův syndrom?
@mimi2017 píše:
Všude je něco. U nás máme třeba souseda kterému vadí všechno co na své zahradě děláš. Řve na moje děti když si hrajou. Když máme návštěvu sedíme na zahradě tak opakuje co slyší atd… JO ať žijí dobré vztahy. Hodně štěstí přeji
Ajaj, tak to jsme na tom ještě dobře, zatím. Já už mám děti pryč, ale mám zvířata - kočky a jeho žena si pořídila taky dvě kočky a co jsem zjistila tak on je nesnáší, dupe na ně, odhání je, manžel mi říkal že ho viděl je i nakopnout, chodí chudinky žrát k nám a taky mám strach aby něco neudělal těm mým.
@mimi2017 píše:
Všude je něco. U nás máme třeba souseda kterému vadí všechno co na své zahradě děláš. Řve na moje děti když si hrajou. Když máme návštěvu sedíme na zahradě tak opakuje co slyší atd… JO ať žijí dobré vztahy. Hodně štěstí přeji
Taky dobrý
.. Máme nás sebou taky idiota, tak proto se smeju ![]()
Tak to má asi Touretův syndrom i v noze, že mu noha sama jen tak bezděčně kope do koček.
Kočky se asi brzo přestěhují k vám. No magor, no. Upřímně lituju hlavně ty děti, ty utéct nemůžou.
@Anonymní píše:
Vedle nás si postavil dům mladý manželský pár. Asi před 14 dny se nastěhovali a já začínám mít ze souseda divný pocit, každou chvíli strašně řve, na děti, manželku, tuhle běhal kolem domu, řval a strašně sprostě nadával, řve když mu nejde nějaká práce, dnes byl jak šílený, něco kopal na zahradě a strašně u toho řval, úplně jako kingkong, byl jako vyšinutý nadával do kuev, pč, atp… vyloženě vřískal jako když ho na nože berou. Je strašně vulgární i před jejich maličkýma dětma. A přitom jsou to vzdělaní a bohatí lidé. Začínám se ho tak trochu bát. Co si o tom myslíte?(omluva za anonym)
Snad na vás řvát nebude. Nic příjemného, ale asi se neodstěhujete, že? I vzdělanci jsou násilníci a vzteklouni.
Proste si s nim o tom lidsky promluv a upozorni jak je to nevhodne vuci detem. Jen nejspis takovy clovek te tak akorat prokleje, kdyz na neho pujdes s negativnim komentarem. Mela jsem takoveho pritele a taky na neho chodili sousedi, on je vzdycky na oplatku setrel, ja chodila s pohledem zarytym do zeme.
Bydlíme na samém konci vesnice, kolem nás je jen pár pražských kteří tu teď nejsou abych s nimi promluvila jestli to taky vidí a slyší. Každopádně to tu budem mít asi pestrý a jak začně jaro tak ještě o něco víc. A takovej tu byl klid ![]()
@Anonymní píše:
Dneska když začal řvát na tý zahradě tak jsem vyšla před dům a ptala se ho jestli je všechno v pořádku, já myslela v první chvíli že se mu něco stalo. Usmál se na mě a řekl že je vše v pohodě. Nemůže mít třeba nějakou nemoc? Schizofrenii? Tourettův syndrom?
může. Ale pravděpodobně nebude. Bude jenom rapl.
No asi pořádnej cholerik, takový člověk má rudo před očima a nějaká promluva do duše ho asi pěkně vytočí.
@Anonymní píše:
Proste si s nim o tom lidsky promluv a upozorni jak je to nevhodne vuci detem. Jen nejspis takovy clovek te tak akorat prokleje, kdyz na neho pujdes s negativnim komentarem. Mela jsem takoveho pritele a taky na neho chodili sousedi, on je vzdycky na oplatku setrel, ja chodila s pohledem zarytym do zeme.
@Russet píše:Žiji tu celý život, stěhovat se nehodlám. Chci mít hlavně klid, ale obávám se, že tímto máme po klidu. Rozhodně se nechci hádat, nebo jim do něčeho mluvit, či je dokonce poučovat jak se mají chovat. Jenže nevim jak tohle jeho chování budu dávat dál. Manžel říká ať si toho nevšímám, jemu se to říká když je tak trochu flegmouš.
Snad na vás řvát nebude. Nic příjemného, ale asi se neodstěhujete, že? I vzdělanci jsou násilníci a vzteklouni.
Vedle nás si postavil dům mladý manželský pár. Asi před 14 dny se nastěhovali a já začínám mít ze souseda divný pocit, každou chvíli strašně řve, na děti, manželku, tuhle běhal kolem domu, řval a strašně sprostě nadával, řve když mu nejde nějaká práce, dnes byl jak šílený, něco kopal na zahradě a strašně u toho řval, úplně jako kingkong, byl jako vyšinutý nadával do kuev, pč, atp… vyloženě vřískal jako když ho na nože berou. Je strašně vulgární i před jejich maličkýma dětma. A přitom jsou to vzdělaní a bohatí lidé. Začínám se ho tak trochu bát. Co si o tom myslíte?
(omluva za anonym)