Soused magor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
5.12.21 22:06
@Anonymní píše: Žiji tu celý život, stěhovat se nehodlám. Chci mít hlavně klid, ale obávám se, že tímto máme po klidu. Rozhodně se nechci hádat, nebo jim do něčeho mluvit, či je dokonce poučovat jak se mají chovat. Jenže nevim jak tohle jeho chování budu dávat dál. Manžel říká ať si toho nevšímám, jemu se to říká když je tak trochu flegmouš.

Az se zabydlí, možná se zklidní. Je ve stresu :lol:
Zkusila bych ho ignorovat, pokud to jde. Nebo se ozvat, pokud uslyším, že sprostě nadává dětem. Ale mam zkušenost, když se ozvu, že mě stejně pošlou do zádele. Tak snad asi dělat, že neslyším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 22:18
@Anonymní píše: Žiji tu celý život, stěhovat se nehodlám. Chci mít hlavně klid, ale obávám se, že tímto máme po klidu. Rozhodně se nechci hádat, nebo jim do něčeho mluvit, či je dokonce poučovat jak se mají chovat. Jenže nevim jak tohle jeho chování budu dávat dál. Manžel říká ať si toho nevšímám, jemu se to říká když je tak trochu flegmouš.

Nebo si promluvit s tou zenskou kdyz vypozorujes jaka je. Ja kdyz jsem byla v te situaci ze jsem mela pritele magora, tak oni chodili jen za nim. Jen jsem si rikala, kdyby se ozvali prede mnou, alespon bych se omluvila a nejak jim to vysvetlila (to mu hrozili policii, socialkou a kdesi co si a on je dycky poslal nekam, byl proste takovy). :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.21 22:23
@Anonymní píše:
Nebo si promluvit s tou zenskou kdyz vypozorujes jaka je. Ja kdyz jsem byla v te situaci ze jsem mela pritele magora, tak oni chodili jen za nim. Jen jsem si rikala, kdyby se ozvali prede mnou, alespon bych se omluvila a nejak jim to vysvetlila (to mu hrozili policii, socialkou a kdesi co si a on je dycky poslal nekam, byl proste takovy). :nevim:

Já myslím, že by mě asi poslala do háje taky, protože když tu řval někdy před pár dny tak vyšla z domu a říkala mu že s nim nikdy nebude mít klid a smála se. Ale že nebudeme mít klid my jim je asi jedno :)

• Citovat
  • Upravit
53518
5.12.21 22:28
@Anonymní píše:
Já myslím, že by mě asi poslala do háje taky, protože když tu řval někdy před pár dny tak vyšla z domu a říkala mu že s nim nikdy nebude mít klid a smála se. Ale že nebudeme mít klid my jim je asi jedno :)

A co zařvat: Držte huby, sestry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 22:44
@Russet píše:
A co zařvat: Držte huby, sestry!
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1738
5.12.21 22:59
@Anonymní píše:
Já myslím, že by mě asi poslala do háje taky, protože když tu řval někdy před pár dny tak vyšla z domu a říkala mu že s nim nikdy nebude mít klid a smála se. Ale že nebudeme mít klid my jim je asi jedno :)

Tak kdyz to rekla takhle pred vami v nadsazce mozna tim chtela poukazat na to, ze to je bezny stav a uz je na to zvykla a nic s tim neudela… to pusobi spis jako pozitivni gesto, kdyz to fakt bude bezny stav, urcite bych to pred ni nadhodila. Jak jsem psala, ja bych se k otmu v predchozim vztahu s klidem vyjadrila. Normalni clovek opravnenou kritiku bere. Nemam rada, kdyz se lidi mimodek zdravi a v hlavach maji dusno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.22 14:05

Hlásím se po nějakém čase s prosbou o radu.
Včera šílený řev od sousedů něco kolem jedenácté večerní, šílená hádka, pak se rozletěly domovní dveře a soused hodil s kočkou. Vyhodil ji ze dveří ven, letěla chudák asi tak tři metry. 2× týdně je tohle u nich pravidlem, šíleně se hádají že je to slyšet až kam. Na děti řve do kurev, těch a koček je mi líto nejvíc.
Já se obávám kam až tohle dojde. Tohle být ve městě v paneláku tak je tam policie furt. Nechci se do nich plést, můžou mě poslat do pr… ale už jsem si říkala jestli by nebylo od věci tu policii zavolat. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
65091
30.1.22 14:08
@Anonymní píše:
Hlásím se po nějakém čase s prosbou o radu.
Včera šílený řev od sousedů něco kolem jedenácté večerní, šílená hádka, pak se rozletěly domovní dveře a soused hodil s kočkou. Vyhodil ji ze dveří ven, letěla chudák asi tak tři metry. 2× týdně je tohle u nich pravidlem, šíleně se hádají že je to slyšet až kam. Na děti řve do kurev, těch a koček je mi líto nejvíc.
Já se obávám kam až tohle dojde. Tohle být ve městě v paneláku tak je tam policie furt. Nechci se do nich plést, můžou mě poslat do pr… ale už jsem si říkala jestli by nebylo od věci tu policii zavolat. Co myslíte?

Pokud to ta zenska popre, tak je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
30.1.22 19:54

Asi bych jeste jednou promluvila s tou pani, protoze predevsim je v jejim zajmu, aby nikdo neterorizoval jeji deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
1.2.22 14:49

Dělala bych že se mě to netýká. Ať si po sobě řvou jak chtějí. Ty se do nich budeš plést a jako špatná z toho vyjdeš zas a jenom ty. Nauč se je ignorovat, to bude pro tebe to nejlepší. Každý máme nějaký sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
1.2.22 19:03
@-Blanch- píše:
Dělala bych že se mě to netýká. Ať si po sobě řvou jak chtějí. Ty se do nich budeš plést a jako špatná z toho vyjdeš zas a jenom ty. Nauč se je ignorovat, to bude pro tebe to nejlepší. Každý máme nějaký sousedy.

Podobne vznikaji pripady domaciho nasili. Uz jen tim, ze rvani dela kraval nekoho poskozuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.10.24 22:54
@Anonymní píše: Více

Pouvažujte o vyšším betonovém plotu. Vím, o čem mluvím. Domluva nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.10.24 22:56
@Anonymní píše: Více

Pořiďte si video. Ať to pak jednou můžete té policii ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
19.10.24 23:06
@Cimada píše: Více

diskuse je 3 roky stará, snad už to nějak vyřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...