Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit.
Objednávala jsem od eshopu pink or blue včera od twistshake mixer. Zaplatila jsem ho. Ale pak sem si to rozmyslela, tak sem jim napsala že chci objednávku stornovat. Neodepsala. Dneska už mi to přišlo, jenže sem řekla že ať to pošlou zpátky. Myslíte, že mi vrátí peníze když to bylo zaplacený a mixer sem ani nepřevzala? Setkali jste se stim nekdy prosim. Děkuji za zkušenosti
Asi si strhnou cenu za dopravu zpět a mají na to právo. Příště si to rozmysli než to objednáš.
@Kamila2001 ale to je německý e-shop, je to tak? Aby ses s poštovným nedivila.
Já si myslím, ze vrátí celou castku a o poštovné se s tebou handrkovat nebudou. Za případnou špatnou recenzi to asi nestoji.
Nechapu, proc jsi to proste neprevzala a pak to nevratila ve 14ti denni lhute?
predpokladam, ze tam bylo postovni zdarma, takze ti vrati na 99% celou castku
Melas to prevzit a pak na sve naklady vratit - tak bys platila jen postovne k nim a oni ti vrati plnou kupni castku+postovne k tobe. Takhle je to dost slozite a muzou si uctovat oboje postovne. Proc tam nezavolas?
@Kamila2001 píše:
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit.
Objednávala jsem od eshopu pink or blue včera od twistshake mixer. Zaplatila jsem ho. Ale pak sem si to rozmyslela, tak sem jim napsala že chci objednávku stornovat. Neodepsala. Dneska už mi to přišlo, jenže sem řekla že ať to pošlou zpátky. Myslíte, že mi vrátí peníze když to bylo zaplacený a mixer sem ani nepřevzala? Setkali jste se stim nekdy prosim. Děkuji za zkušenosti
Komu jsi to rekla? Dopravci? Nekomu z eshopu? To je dost rozdil…