Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
má někdo nějaké aktuální recenze na e-shop Pinkorblue.cz? Děkuji. ![]()
Já tam občas nakupuji a v pohodě
přišlo vždy co mělo a opravdu hodně rychle.
Minulý měsíc jsem zde kupovala autosedačku, byla zde ve slevě. Ve středu objednáno a zaplaceno kartou předem, v pátek mi ji dovezlo PPL. Za mě mohu doporučit ![]()
Mohu jen a jen doporučit.
Máme za sebou i reklamaci (panenka baby born) a super komunikace.
Nakupovala jsem tam již vícekrát, naposledy minulý týden autosedačku. Vždy naprostá spokojenost.
Naposledy jsem tam nakupovala v prosinci mezi svátky a doručili mi to hned druhý den, za mne vždy vše v pořádku.
Asi před 3 měsíci jsme tam objednávali jídelní židličku a přišla snad hned druhý den. Spokojenost maximální.
Aha, aha. Děkuji za odezvu.
Chtěla bych si objednat postýlku pro miminko, ale trochu se bojím, že kvalita nebude odpovídat ceně. Tak jste mne svými pozitivními recenzemi docela uklidnily. ![]()
@KaaTTkaa píše:
Aha, aha. Děkuji za odezvu.Chtěla bych si objednat postýlku pro miminko, ale trochu se bojím, že kvalita nebude odpovídat ceně. Tak jste mne svými pozitivními recenzemi docela uklidnily.
Tak to se fakt bát nemusíš, ty nejdražší věci pro děti jsem objednávala tam a to si eshopy sakra pečlivě prověřuju.
Vzdy v naprostem poradku. Vzdyt prodavaji vsemozne znacky vcetne renomovanych znacek, tak “co by nemelo odpovidat cene”?