Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat…stalo se Vám, že jste potkali někoho s kým je Vám dobře, ten člověk dost často vyhledává kontakt s Vámi, píše Vám a pak najednou ochladne a Vy zjistíte, že si píše se svou ex…jsem z toho trochu zmatená a přiznám se, že cítím žárlivost..jak s tím naložit?
Naložit s tím jednoduše. Poslat ho do oběhu. Zjevně to nemá uzavřené a dost možná se mu rýsuje možnost se k ex vrátit. Nic co by jsi měla zapotřebí.
@Karinkas píše: Více
Nějak si myslím to samé a dost mě to mrzí ale to přejde…víte seznámily jsme se v nemocnici a tady je navazovani vztahů zakázané tak nás prostě vyhmatly, což jsem si nejdřív přičítala tomu, že nechce mít problém..jenže pak jsem zjistila že si pise se svou ex, přiznám se že jsem to zjistila přes sociální sítě…máme tady v nemocnici možnost propustek a vlastně jsem taky čekala že bychom se tedy mohly vidět i jinde což ze začátku navrhoval..no nedočkala jsem se…hold kdo chce hledá způsob kdo ne hledá duvod
Pritel si pise s ex ale od zacatku. Ja si taky pisu s ex a k sobe se chovame porad stejne. Pokud o tom chlap lze tak je to problem.
@Vanilkovavila no jak už jsem zde psala seznámily jsme se v nemocnici na psych. oddeleni…tady je navazovani vztahů nepřípustné…no a přišly na nás…tak nevím čemu to ochladnutí připsat, on si s ní psal asi i před tím, jen přemýšlím proč mi to neřekl já před ním nic netajila.
@Marionetta357 píše: Více
Zeptat se ho na rovinu proč vztah ochladnul a proč si píše s ex.
Tak jste měli všechny pravdu…už se s ní stihl i vyspat…prej je mu s ní dobře a jeho děti jsou na ní závislé, když jsem se ho zeptala zda, věří na návraty do vztahu řekl že ne ale že je mu s ní dobře..nevím co si s toho mám vzit, jen to trochu bolí…