Sex bez ochrany s testem na choroby

122
30.3.24 13:29

Sex bez ochrany s testem na choroby

Ahoj, chtela bych znát váš názor. Co když má muž vasektomii a žena bere antikoncepci. Muž nechce používat kondom, proto navrhne, že se půjdou společně nechat otestovat na pohlavní choroby, odběr z krve. Myslíte, že potom je sex bezpečný i bez kondomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43039
30.3.24 13:36

Bezpecnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
30.3.24 13:45

Krev je málo, chtěla bych stěr aspoň základní kapavka/chlamydie/trichomonas (ideálně větší škálu). Z krve pak HIV, žloutenky, syfilis. Krev pak ideálně po měsíci (aspoň) opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.3.24 13:56

Pokud má vasektomii, antikoncepce už třeba není. U testů na pohlavní choroby je ten problém, že se nákaza projevuje až s odstupem. Abyste měla stoporcentní jistotu musel by na test a pak abstinovat pár týdnů a potom na druhý test… Což se nikomu nechce (a druhému nikdy nemůžete věřit, že byl hodný). Buď to musíte risknout, nebo odložit kondom až v monogamním vztahu po těch dvou kolečkách testování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
30.3.24 14:04

Záleží jak moc si budou věrní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
30.3.24 15:23

Vy fakt nového partnera posíláte na testy na pohlavní choroby? Po mně kdyby to někdo chtěl, tak se napřed budu týden divit, pak se urazim a pošlu ho do háje. První, co by mě napadlo, je to, že nějakou chorobu má asi on, nebo měl, nebo kdo ví, s kým kdy spal.. protože běžně a bezduvodne lidi takto podle mě nepřemýšlí. Nikdy jsem to nezažila, nikdy mě to nenapadlo, nikdy jsem neměla potřebu to řešit… asi ziju v jiným světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.3.24 16:07
@Midaku píše: Více

A něco co souvisí s dotazem a ne s honěním vlastního ega by tam nebylo? :mavam: a nevím kde píšu že jde o mně :think: asi v tom jiném vesmíru umíte číst mezi řádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
30.3.24 16:17
@Mikca2002 píše: Více

To nebola odpoveď s honením ega. Nemusíš byť ofenzívna, lebo nevieš, ako sa prenášajú pohlavné choroby. Ja tvoju otázku hodnotím za hlúpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.3.24 18:12
@Lumerika píše: Více

Tak proč na ni odpovídat? :) aha - aby sis honila ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
30.3.24 18:23
@Mikca2002 píše: Více
Áno, keď ťa kompromitujem s tým, že nevieš, ako sa prenášajú pohlavné choroby, tak si honím ego. Zlatíčko, ty vôbec nese.xuj, lebo možno ten tvoj porodí mimozemšťana.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.3.24 21:59
@Lumerika píše: Více

Honíš no :D tak pa zlatíčko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...