Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Víte, chci slyšet váš názor na tuhle pisníčku: najdete si youtube a napíšete tam: Bon Jovi because we can a poslechnete si tu pisníčku až do konce. Pokud máte rodinu, tak si to poslechnete vy manželky s manželem a s dětmi, prostě celá rodina a pak mi řekněte názor na tu. Líbila se vám? jo mimochodem chci slyšet váš názor proto protože je ta pisníčka výborná a vždycky jsem jí poslouchal. Tak co líbilo? ale nejdřív pustit
Písničku jsem poslechla, není to tzv. můj šálek čaje, ale poslouchat se to dá. Proč? Jde o zvýšení sledovanosti? ![]()
Tak jsem si to pustila jen pro info - mně se to nelíbí, manželovi to nemá smysl pouštět (jeho odpověď je jasná
), dceři (11 let) se to nelíbí - poslouchá zcela jinou hudbu.
Můj čtyřleťák poslouchá pouze all-american rejects, takže s tímhle bych u nás neuspěla.
@Patirk06 píše:
Víte, chci slyšet váš názor na tuhle pisníčku: najdete si youtube a napíšete tam: Bon Jovi because we can a poslechnete si tu pisníčku až do konce. Pokud máte rodinu, tak si to poslechnete vy manželky s manželem a s dětmi, prostě celá rodina a pak mi řekněte názor na tu. Líbila se vám? jo mimochodem chci slyšet váš názor proto protože je ta pisníčka výborná a vždycky jsem jí poslouchal. Tak co líbilo? ale nejdřív pustit
Mě se líbí, příteli též… Můj táta miluje BJ ![]()
Chlap ho poslouchá a byl i na koncertě takže já ji taky neslyším poprvé. Nemůžu říct, že se mi nelíbí, ale ani to není nic co bych vyhledávala
Dá se poslouchat
ovšem prckovi v bříšku se asi líbila dle toho jak sebou mrskal
Bude to celej táta ![]()