Pisníčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
17.8.16 12:08

Pisníčka

Víte, chci slyšet váš názor na tuhle pisníčku: najdete si youtube a napíšete tam: Bon Jovi because we can a poslechnete si tu pisníčku až do konce. Pokud máte rodinu, tak si to poslechnete vy manželky s manželem a s dětmi, prostě celá rodina a pak mi řekněte názor na tu. Líbila se vám? jo mimochodem chci slyšet váš názor proto protože je ta pisníčka výborná a vždycky jsem jí poslouchal. Tak co líbilo? ale nejdřív pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
17.8.16 12:16

Písničku jsem poslechla, není to tzv. můj šálek čaje, ale poslouchat se to dá. Proč? Jde o zvýšení sledovanosti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.8.16 12:17

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.8.16 12:24

Nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.8.16 12:33

Tak jsem si to pustila jen pro info - mně se to nelíbí, manželovi to nemá smysl pouštět (jeho odpověď je jasná :lol: ), dceři (11 let) se to nelíbí - poslouchá zcela jinou hudbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.8.16 12:47

Můj čtyřleťák poslouchá pouze all-american rejects, takže s tímhle bych u nás neuspěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
17.8.16 13:05

Nelíbí se mi to. Mám k tomu pustit i zvuk? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
17.8.16 13:07
@Patirk06 píše:
Víte, chci slyšet váš názor na tuhle pisníčku: najdete si youtube a napíšete tam: Bon Jovi because we can a poslechnete si tu pisníčku až do konce. Pokud máte rodinu, tak si to poslechnete vy manželky s manželem a s dětmi, prostě celá rodina a pak mi řekněte názor na tu. Líbila se vám? jo mimochodem chci slyšet váš názor proto protože je ta pisníčka výborná a vždycky jsem jí poslouchal. Tak co líbilo? ale nejdřív pustit

Mě se líbí, příteli též… Můj táta miluje BJ :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3230
17.8.16 13:07

Chlap ho poslouchá a byl i na koncertě takže já ji taky neslyším poprvé. Nemůžu říct, že se mi nelíbí, ale ani to není nic co bych vyhledávala :) Dá se poslouchat :palec: ovšem prckovi v bříšku se asi líbila dle toho jak sebou mrskal :dance: :lol: Bude to celej táta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
17.8.16 13:08

Jsem první, které se líbí, to jsem nečekala :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3230
17.8.16 13:08
@tamata píše:
Nelíbí se mi to. Mám k tomu pustit i zvuk? :mrgreen: