Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jediný co mě napadá je The sweetest thing od U2. Bono zapomněl na výročí své ženy (moc pracoval), tak ji nazpíval tady ten song … ale loňský to rozhodně není ![]()
Vichrice píše:
Zpiva ji Kolar.
Jo, tak to je přesně ona..... Děkuju holky!!!! To jsem potřebovala - holt mám hlavu úplně děravou…
![]()
holky
![]()
třeba pomožete s dost velkým problémem písničky kterou miluji ale už víc jak tři roky nevím kdo to zpívá, ani odkud je ani co je zač,
![]()
ale včera v práci náhodou něco řekli a mě to přišlo jako Kink s Berry ale youtube nic nenašlo
![]()
je to nějaký slaďák ale hodně operný , tak nádhernej ale nemám šajny kdo to zpíva, třeba něko nějak pomože i když je to asi na bodě mrazu s nulovýma informacema
![]()
Zase práce pro věšteckou kouli ![]()
Které rádio tu tvou písničku hraje? Třeba mají na svých stránkách playlist ![]()
@Prdolinka86 píše:
a jazyk? Franc, nebo anglicky??? Zpiva to chlap, ženská ?
Anglický , chlap
, na nejdůležitější jsme zapoměla ![]()
@dituleska píše:
@1simona1 no tak to je informacíčeho se chytit??
no právě
![]()
Jde mi o jednu písničku, nemůžu si na ni za boha vzpomenout… Je poměrně nová, myslím loňská, zpívá ji chlap a omlouvá se v ní svojí lásce za něco (asi ji podvedl?)… A zpívá že ji pořád miluje…
Zaboha si nevzpomenu na název ani na úryvek z textu, vybavuju si ji jen pocitově… Kdybyste náhodou někdo tušil, moooc prosím o pomoc.....
Děkuju!