Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dituleska píše:
@1simona1 no tak to je informacíčeho se chytit??
no právě
![]()
@Ywett píše:Zase práce pro věšteckou kouli
Které rádio tu tvou písničku hraje? Třeba mají na svých stránkách playlist
Rádio čas,
jááááááááááááááááj
tak tu máme chlapa co zpívá anglicky..slaďák..a jde to až do opery
… hlas starší chlap? nebo mladší???
@Prdolinka86 píše:
jáááááááááááááááájtak tu máme chlapa co zpívá anglicky..slaďák..a jde to až do opery
… hlas starší chlap? nebo mladší???
ježiš matko takový střed, no , říkám že vím minimum, aj tu písničku hrají jen občas ale je bohovská
ale když to netahá do opery tak má takový hluboký hlas a když jde do tuhého tak to je takové pisklavé ale operní ![]()
@1simona1 píše:
ježiš matko takový střed, no , říkám že vím minimum, aj tu písničku hrají jen občas ale je bohovskáale když to netahá do opery tak má takový hluboký hlas a když jde do tuhého tak to je takové pisklavé ale operní
A sem tam nějaký slovíčko si vybavuješ?
Já už jsem si aj řekla že napíšu do rádia že včera v tu a tu hodinu hráli takovou písničku a že nech mi řeknou kdo to je ![]()
@Ywett píše:
A sem tam nějaký slovíčko si vybavuješ?
a tak jak jsem šla spát se mi honila hlavou ale teď mám okno
![]()
@1simona1 píše:
Já už jsem si aj řekla že napíšu do rádia že včera v tu a tu hodinu hráli takovou písničku a že nech mi řeknou kdo to je
Být tebou, napsala bych tam ![]()
@Ywett píše:
Být tebou, napsala bych tam
asi to udělám, tady budu jen za blbku
dík za snahu ![]()
@1simona1 píše:
asi to udělám, tady budu jen za blbku![]()
![]()
dík za snahu
Tady za blbku nejseš (jen jsi trošku pobavila), to možná v tom rádiu, pokud na druhý straně mejlu sedí nějakej nakvašenej troubelín, každopádně ti držím palce
A pak nezapomeň napsat, jaks dopadla.
@karkuš píše:
A není to Peter Kingsbery? http://www.youtube.com/watch?…
jojojojo!! to je onooo
![]()
holka, ty jsi mě tááááááááááááák potěšila až mi tečou slzy od štěstí z té písničky
![]()
A ještě náhodou nevíte kde to stáhnout? Přes ulož to mají jen melodii
to je jak naschvál
![]()
Tak si to stáhni přímo z toho youtube… Zadej sem adresu té písničky na youtube a klikni na convert video a pak download a za pár vteřin je hotovo ![]()