Na co se těšíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9994
18.1.12 10:26

Na co se těšíte?

Ahoj holky, nemůžu být bez těšení, asi jako každá z Vás mám plno práce, nervů, starostí a zařizování atd… a tak mám potřebu se stále na něco těšit, mít nějaký cíl, k něčemu se upnout, abych se ze všeho nezbláznila. Klidně se i půl roku intenzivně těšim na dovolenou, protože to je fakt vždycky bomba. Babička mi stále říká, netěš se, špatně to dopadne, ale já takovou zkušenost zatím nemám. Jsem asi jak malá :oops:, ale já se prostě těšit potřebuju. Těšíte se taky? A na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1369
18.1.12 10:29

Ahojky, mám to stejně, vždycky chci mít nějaký cíl a těšení :D.. Taky se většinou těším na dovču, až někam pojedem, těším se na Vánoce, na oslavy, kdy se sejdem celá rodina a tak :D.. je to různý dle situací :D.. Těšila jsem se na těhu, pak na první kopanec, pak na mimi, pak na první zub.. teď se těším na dovču a na to, až se mi potvrdí druhý těhu, těším se až příjde můj muž z práce, těším se, až pojedem na výlet a tak.. pořád se prostě těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
18.1.12 10:30

Já se těším na sedmou večer, až malá usne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
18.1.12 10:30

já se těším až budu mít po porodu :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4876
18.1.12 10:31

Ahoj,

bolí mě zrovna hlava a tak se těším až bude odpoledne a zdřímnu si ve vlaku. Jinak se těším na březnový KET a na letní dovolenou. Je dobré mít něco před sebou :dance: A negace ve smyslu, že to dobře nedopadne si nepřipouštím, však to vždy nějak dopadne :mavam:

Příspěvek upraven 18.01.12 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.1.12 10:31

Ahojky, jasně že se taky těším, já osobně na každé schozené kilo a na pokroky mého syna. Ted třeba taky na jaro :lol: Určitě je důležité mít pořád stanovený nějaký cíl, mám jich většinou víc, nějaké krátkodobé i dlouhodobé. Je to naprosto normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.1.12 10:32
alsem píše:
já se těším až budu mít po porodu :lol: ;)
:lol: :lol: ke konci je to už dlouhé a úmorné, ale neboj jednou porodit musíš :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
18.1.12 10:33

Momentálně na hory a krásný prašan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.1.12 10:34

Taky se ráda těším. Třeba na dovolenou, cely podzim jsem se těšila jestli ukecám manžela na svoji vysněnou bundu na lyže a povedlo se. A ted se na tom svahu cítím jako hvězda :mrgreen: ! Posledních 14 dní se těším, že malej konečně přestane kašlat a já budu normálně zase fungovat a ne pozorovat jeho kašlání. Jo a taky se těším naopak na to až se manžel vrátí z dovolený, protože jede na motorce a ještě do Vietnamu a budu se zase bát, tak se těším, až bude doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.1.12 10:35

Na jaro, konec zkouškovýho (teda celý školy) a na prospanou CELOU noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.1.12 10:40

Ráno jsem měla migrénu a myslela jsem , že to zvládnu bez prášku, ale protože jdu odpoledne cvičit a na to se TĚŠÍM, tak jsem si vzala prášek a už je mi líp. A těším se ještě na víkend. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.1.12 10:41

Já se těšim ted zrovna na odpolední lyžovačku :mrgreen: na jaro, na synovo čtvrté narozeniny v létě… :pankac: Ale ze všeho nejvíc se těšim až zvládneme tohle nelehké období a budeme mít klid a snad jednou žít jako normální rodina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
18.1.12 11:14

já se nejvíc těším na jaro, až začne takové to hřejivé sluníčko venku…a já nebudu muset pořád topit…
a taky se těším na první hlasitý smích synka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.1.12 11:17

Já se těším na 1.narozeniny syna, které budou zítra :lol: …následně v sobotu na oslavu…:-D …v létě na svatbu… :-)…a poté na stavbu našeho nového domu…to jsou moje „záchytňáky“, neboli záchytné body :-)
A jinak mi největší radost dělají pokroky mého malého broučka, které dělá každým dnem větší a větší… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.1.12 11:18

A na jaro!!! Taky určitě na jaro, na to se těším strašně moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová