Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jestli já můžu napsat to, že se netěším na návrat do práce po RD. Strašně těžko mi bude bez dětí, vůbec se tam netěším, budu celý den pryč. Strašně rychle ty 4 roky utekly ![]()
Ted se momentálně těším na to až vnučce Kristince konečně vyleze ten první zub a my si všichni oddychneme
/plně nejvíc se ale těším na to až dcera dodělá poslední rok školy a já budu moct konečně prodělat připravovanou sérii operací kyčlí v motole a po letech snad začnu chodit normálně a zahodím hole co nejdál
![]()
Na co se těšíte dnes? já se těším do postele, chce se mi děsně spát, ale povinnosti ještě stále volají
Já se těším, že zítra tačíná týden, na jehož konci je volná sobota a neděle. Teda možná… Už šestý týden pracuju sedm dní v týdnu a už mně z toho hrabe… Nehledě na to, že při chůzi ze schodů nedokážu odhadnout hloubku pod sebou… Ale prý stačí dvě noci pořádně spát a bude to O. K. No uvidíme.
Ahoj já se těším na zítra až my úřad vydá řidičák a pojedu se poprvé projet svým autem. zároveň to těšení doprovází obava abych to někam nevyslala
zvlášť s malym na zadní sedačce…
![]()
Já se těším na zítra - jedu si po týdnu pro opravený auto, ale netěším se na placení… Bude to o 10.000,– dražší, než mělo být
![]()
Ale jinak se těším na jaro a léto, máme naplánovaných pár dovolenek a výletů, takže si to užijééém ![]()
Tak já se těším až konečně vyjedu s novým sportákem teutonkou spirit a malou na procházku
už se nemůžu dočkat
![]()
Dnes na nic, ale do budoucna se těším na to, až děcka odrostou a budou dobře zabezpečený a já budu mít svatý klid a pak se těším na důchod, jestli se ho dožiju, ale doufám, že budu mít naspořené nějaké peníze, jinak ať raději zhebnu dřív ![]()
Já se pořád na něco těším
Těším se do postele, těšim se na zítřek, že můj bude mít volno a užijem si ho celá rodinka, těším se, až prcek rekne poprvé máma, těšim se až zhubnu, těším se na léto atd. Miluju život ![]()
Poslední dobou to na mě doma nějak padá, nemám nic, na co bych se mohla těšit. Inspiruje mě, prosím. Na co se těšíte vy?
@admin nešla by diskuze obnovit, prosím? Nějak jsem to zapomněla zatrhnout. ![]()
@Tamtama To mě mrzí, snad ta „depka“ brzy přejde.
Já jsem dnes plná euforie. Z toho počasí! Nemůžu se dočkat jara a léta. V dubnu nás čeká 14 dní válečka u moře, tak na tu se těším moc. ![]()