Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelly3 píše:
Těším se na to, až malá bude sedět a lozit
Chachá a pak si, zpocené čelo utíraje a neustálý bordel, co mimino roztahá, uklízeje, budeš nadávat, jak jsi byla pitomá
![]()
@tasa píše:Škoda, že ses nezeptala, na co se kdo netěší. To bych měla rychlou odpověď, jelikož mi dneska končí dovolená a v sedm večer musím být nastoupená v práci.
A na co se taky kdo těší teĎ? já třeba docela do knihovny, ale mají zatím zavřeno.
@Gina108 píše:
Chachá a pak si, zpocené čelo utíraje a neustálý bordel, co mimino roztahá, uklízeje, budeš nadávat, jak jsi byla pitomá![]()
![]()
![]()
Přesně. Já tady pořád nadávám, že jsme si kluka neudělali tak, aby začal lézt v zimě ![]()
@Gina108 píše:
Chachá a pak si, zpocené čelo utíraje a neustálý bordel, co mimino roztahá, uklízeje, budeš nadávat, jak jsi byla pitomá![]()
![]()
![]()
Vím, co to obnáší
a aj tak se na to těším ![]()
@cher píše:
Tak tohle těšení je někdy na celý život
aspoň se budu celý život těšit
ale umřu nasraná ![]()
Vzhledem k horku se těším večer na zahrádku na pivo
A taky se těším, až za týden partner vezme dvě větší děti a odjede s nima na týden pryč, takže tu zůstanu jen s malou a to bude klíííídek… ![]()
Já jdu za hodinu trhat zub, tak se těším, jak po letech budu mít klid. pořád zánět, bolesti…
@PetraJ píše: Škoda, že ses nezeptala, na co se kdo netěší. To bych měla rychlou odpověď, jelikož mi dneska končí dovolená a v sedm večer musím být nastoupená v práci.A v srpnu maj dovolený kolegyně, takže mám pěkně natřískanej měsíc, budu furt v práci.
Tak já to mám obráceně. Celý červenec jsem lítala jak hadr na holi, dovolenou mám v srpnu, tak si to vynahradím. Ve čtvrtek odjíždím s manželem na Berounku. Moc se těším.
Já to mam uplně stejně, pořád se na něco těším
Tedf zrovna až bude někdy pozitivní testík.. z těch jistých v březnu na školení do práce, pro mě hodně duležité, v září na dovču, na konci srpna na středověké slavnosti a každý den na pusu od manžela ![]()
Těším se, až mladší dítě doroste a spolu se starším vypadnou na 14 dní na tábor ![]()
Těším se, jestli manžel někdy sežene lepší práci.. Upřímně se za to modlím.