Na co se těšíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
4.8.13 14:24
@Kelly3 píše:
Těším se na to, až malá bude sedět a lozit :D

Chachá a pak si, zpocené čelo utíraje a neustálý bordel, co mimino roztahá, uklízeje, budeš nadávat, jak jsi byla pitomá ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
4.8.13 14:27
@tasa píše:
A na co se taky kdo těší teĎ? já třeba docela do knihovny, ale mají zatím zavřeno.
Škoda, že ses nezeptala, na co se kdo netěší. To bych měla rychlou odpověď, jelikož mi dneska končí dovolená a v sedm večer musím být nastoupená v práci. :roll: A v srpnu maj dovolený kolegyně, takže mám pěkně natřískanej měsíc, budu furt v práci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.8.13 14:34
@Gina108 píše:
Chachá a pak si, zpocené čelo utíraje a neustálý bordel, co mimino roztahá, uklízeje, budeš nadávat, jak jsi byla pitomá ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přesně. Já tady pořád nadávám, že jsme si kluka neudělali tak, aby začal lézt v zimě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.8.13 14:35
@Gina108 píše:
Chachá a pak si, zpocené čelo utíraje a neustálý bordel, co mimino roztahá, uklízeje, budeš nadávat, jak jsi byla pitomá ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vím, co to obnáší ;) a aj tak se na to těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.8.13 15:08

Až zhubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.8.13 15:12
@dani24687 píše:
Až zhubnu

Tak tohle těšení je někdy na celý život :lol:

• Citovat
  • Upravit
15404
4.8.13 15:17
@cher píše:
Tak tohle těšení je někdy na celý život :lol:

aspoň se budu celý život těšit ;) ale umřu nasraná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
4.8.13 15:41

Vzhledem k horku se těším večer na zahrádku na pivo :jazyk: A taky se těším, až za týden partner vezme dvě větší děti a odjede s nima na týden pryč, takže tu zůstanu jen s malou a to bude klíííídek… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
4.8.13 15:44

Až se konečně ochladí. třeba takový říjen bude fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
laicici
5.8.13 08:24

Já jdu za hodinu trhat zub, tak se těším, jak po letech budu mít klid. pořád zánět, bolesti…

• Citovat
  • Upravit
9994
5.8.13 09:51
@PetraJ píše: Škoda, že ses nezeptala, na co se kdo netěší. To bych měla rychlou odpověď, jelikož mi dneska končí dovolená a v sedm večer musím být nastoupená v práci. :roll: A v srpnu maj dovolený kolegyně, takže mám pěkně natřískanej měsíc, budu furt v práci.

Tak já to mám obráceně. Celý červenec jsem lítala jak hadr na holi, dovolenou mám v srpnu, tak si to vynahradím. Ve čtvrtek odjíždím s manželem na Berounku. Moc se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
5.8.13 20:37

Já to mam uplně stejně, pořád se na něco těším :mrgreen: Tedf zrovna až bude někdy pozitivní testík.. z těch jistých v březnu na školení do práce, pro mě hodně duležité, v září na dovču, na konci srpna na středověké slavnosti a každý den na pusu od manžela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
5.8.13 20:42

Těším se, až mladší dítě doroste a spolu se starším vypadnou na 14 dní na tábor :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.8.13 20:45

Já se těším na to, až nám skončí běhání po doktorech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.8.13 18:39

Těším se, jestli manžel někdy sežene lepší práci.. Upřímně se za to modlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová